Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

Merginos, greit prisipažinkit, kurios užsieny gyvenat 4u.gif Gal galėtumėt pažiūrėt kiek kainuoja Gossip Girl (anglų k.)? blush2.gif
Atsakyti
Na labanakt, eisiu dar paskaityti prieš miegą, turbūt kokį minkštais viršeliais romaniuką (arba kietais), o rimtesnės knygos dar lauklia savo eilės smile.gif
Atsakyti
Labvakarą

Prisiduodu su įveikta Anthony Kiedis, Larry Sloman "Randai" - "Red Hot Chili Peppers" vokalisto autobiografija. Patiko. Pasirodo, jo prosenelis buvo lietuvis biggrin.gif
Dabar griebsiu Peter James "Prieblanda" ax.gif

Naujokėms balionų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 20 rugsėjo 2010 - 21:10
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 20, 21:39)
Jei galima, sekančioje temoje, jei spėsiu ją sukurti ir tilpsiu į laiką, norėsiu pasikaretoti ir dar daugiau pacituoti ta pačia tema, nes čia buvo tik gabaliukas to, ką norėjau pasakyti ax.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Kad jau kažkurios dvi yra užsisakiusios kurti kitas temas. Gražius žodžius galima parašyti ir į postą, jei labai norisi.

Aš registruojuosi su H. Hesse "Po ratu". Einu į lovą jos ir skaityti.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 20, 21:45)

ot sudas.. unsure.gif jau norejau laistyt unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės dar kartą 4u.gif jau net gėda, bet aš dar skaitau tą pačia "Telefoninis romanas".. jau šiandien tai laukiau kada važiuodama galėsiu paskaityt, bet ne, akių daktarė prilašino lašiukų plečiančių vyzdį, tai kaip Dievas davė, belekaip skaudėjo ir važiuodamai teko miegot... schmoll.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 09 20, 22:09)
Prisiduodu su įveikta Anthony Kiedis, Larry Sloman "Randai" - "Red Hot Chili Peppers" vokalisto autobiografija. Patiko. Pasirodo, jo prosenelis buvo lietuvis biggrin.gif

Nežinau, kaip kitoms, bet man norėtųsi, kad apie perskaitytą knygą būtų parašyta daugiau, nei vien tik patiko ar ne. Kas patiko ar nepatiko, kiti įspūdžiai, kad arba užsinorėčiau tą knygą skaityti, arba ne. Kiedis pakankamai įdomi asmenybė, bet ar knygoj tai matoma. Ar atvirai papasakota apie jo gyvenimą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 22:25)
Nežinau, kaip kitoms, bet man norėtųsi, kad apie perskaitytą knygą būtų parašyta daugiau, nei vien tik patiko ar ne. Kas patiko ar nepatiko, kiti įspūdžiai, kad arba užsinorėčiau tą knygą skaityti, arba ne. Kiedis pakankamai įdomi asmenybė, bet ar knygoj tai matoma. Ar atvirai papasakota apie jo gyvenimą ir pan.

O koks skirtumas, vistiek į atsiliepimus nulis reakcijų. Kam vargt?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 20:10)
Aš registruojuosi su H. Hesse "Po ratu". Einu į lovą jos ir skaityti.

Man ši knyga LABAI patiko. Na man Hesse knygos visos kurias skaičiau labai patiko biggrin.gif Uiii net pavydu, kad dar turi jo knygų neskaitytų, nes aš jau neberandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 20, 22:32)
Man ši knyga LABAI patiko. Na man Hesse knygos visos kurias skaičiau labai patiko biggrin.gif Uiii net pavydu, kad dar turi jo knygų neskaitytų, nes aš jau neberandu  unsure.gif

Aš irgi noriu perskaityti visas jo knygas. Net neimu iš bibliotekos, noriu susipirkti. Esu jo skaičiusi "Demianas", "Sidharta" ir "Stepių vilkas". Dar laukia "Stiklo karoliukų žaidimas", "Narcizas ir auksaburnis", šita "Po ratu" ir "Kurortininkas. Kelionė į Niurnbergą". Jas turiu savo bibliotekoje, o kitų likusių ieškau pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 20 rugsėjo 2010 - 21:36
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 20:28)
O koks skirtumas, vistiek į atsiliepimus nulis reakcijų. Kam vargt?

na nesakyk, aš visada perskaitau visus atsiliepimus, ir kartais labai norisi nors pora sakinukų apie tai ką knyga. Už tat OT kai dar pripliurpta ar kai mažai laiko turiu, visad praleidžiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 20:35)
Aš irgi noriu perskaityti visas jo knygas. Net neimu iš bibliotekos, noriu susipirkti. Esu jo skaičiusi "Demianas", "Sidharta" ir "Stepių vilkas". Dar laukia "Stiklo karoliukų žaidimas", "Narcizas ir auksaburnis", šita "Po ratu" ir "Kurortininkas. Kelionė į Niurnbergą". Jas turiu savo bibliotekoje, o kitų likusių ieškau pirkti.

Na aš jo dar esu šiek tiek neskaičiusi, tai:
Mažame mieste
Narcizas ir Auksaburnis
Demianas
Stepių vilkas

Stepių vilką ir Narcizą turiu savo lentynoje, o va kitas dvi reikia ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 22:25)

Na, nemaniau, kad kam bus įdomu ax.gif
Niekad nebuvau labai didelė Red Hotų gerbėja, bet kai kurios dainos patiko. O apie knygą - šiaip joje jis gana atvirai pasakoja apie savo priklausomybę narkotikams, nesutarimus su grupės draugais, savimi, pergyvenimus dėl gero draugo mirties. Gyvenimas mašinoje, narkotikų vartojimas po tiltu, vėliau - geriausiuose viešbučiuose. Buvo ir savianalizės. Kiedis - tikrai įdomus, protingas. Šiaip nepasakyčiau, kad kažkas būtų nepatikę, tik kažkaip lėtokai skaitėsi ax.gif Patiko viskas. Tiesiog paprastas gyvenimo pasakojimas, nebandant pasiteisinti. Galbūt jis pasiliko kelis skeletus spintoje - nežinau, bet manau, pasakojimas buvo pakankamai atviras. Tiesą sakant, skaitydama knygą, susiradau jų dainų ir klausiau jas visai kitaip. Norėčiau turėti šią knygą savo bibkiotekoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 20 rugsėjo 2010 - 21:49