Mokyklinius pietus,bandeles ir riestainius ir as prisimenu su nostalgija.Ir kas svarbiausia,nelabai tuos pietus megdavau valgyti,o dabar kad kas paduotu
Pamenu viena patiekala,kur su sese gamindavomes-vadinasi ubago kepsnys.Manau visos ji zinote-apkepi duonos rieke,ant jos imusi kiausini,pakepi,i lekste,ant virsaus keciupo,majonezo ir kapoji

.Kiti kazkaip skyle ispjaudavo,kad trynys joje keptu,bet mes plakdavom kiausini ir skyles nedarydavom.Baisiai skanu budavo.Pagalvojus,reikes kada issikept,paziuresiu ar vis dar skanu
Dar zinau susipjaustydavom barankas(ar baronkas,kaip ten jos vadinasi

),ir i piena suberus valgydavome.
O kai noredavosi saldaus,tai virdavome irisus-vienodais kiekiais grietines ir cukraus,bei saukstelis kakavos milteliu.
O pats skaniausias dalykas pasaulyje,tai mociutes keptas mielinis kuciu ar kaledu pyragas.Iskepdavo tokia didziule banda,dideleje skardoje.Tokia geltona geltona,puri budavo.Atpjauna rieke per du pirstus storio...Et,kaip noreciau toki iskepti,bet mociutes nebera,o recepto net neisivaizduoju.Gal atsiras zinanciu ka nors panasaus?
Tu nesijaudintum dėl to, ką žmonės apie tave galvoja, jei žinotum, kaip retai jie tai daro.