Ir man labai blogai su tuo uzkietejimu... Ka bebandau tik tam kart padeda, o veliau tas pats. Siaip as visa gyvenima turejau sita problema, todel mano visas gyvenimas buvo nuolatine dieta (koses, koses ir dar karta koses, nu dar virtos darzoves, vaisiai be skureliu, jogurtai naturalus), ir si dieta tikrai man padedavo. O dabar juk turiu valgyti daug daugiau, t.y. ivairiau ir skaiciau, kad net 6 kartus per diena

Isbandziau ir dziovintas slyvas ir ju sultys, ir rytais aliejuau sauksta su stikline vandens, o ir siaip daug vaisiu valgau (obuoliu, kiviu, slyvu...), bet padeda daugiausiai keliom dienom

Viena diena visai buvo prastai, labai skaudet pilva pradejo, pust, raizyt, tai spjoviau ir pasilaikiau pora dienu savo senosios dietos... Ir iskart susitvarke... Bet juk daugiau negalima dietos laikytis... vaistinej karta paklausiau ar man galima LEpikol, tai ispute akis ir pasake "zinoma, kad NE, tik vaistazoles kaikurios"... isejau nusiminusi

Taip ir kenciu kiekviena diena, kai jau visai blogai buna pasidarau klizmute...

Matyt taip ir teks visa nestuma, tik nezinau, kas geriau mano vaikiukui ar uzkieteja viduriai bet pilnavertis maistas, ar tvarkingi viduriai, bet dietiskas maistas