As gazuoto ir pries nestuma negerdavau, o dabar tuo labiau. Geriu paprasta vandenuka, dar vaisines arbatas, o kas ryta - svieziai spaustu vaisiu sulciu is obuoliu, apelsinu arba greipfruto ir kiviu, kartais dar banana iplaku

O kodel negalima gerti gazuoto mineralinio?
as tik ji ir geriu...tik dazniausiai silpnai gazuota...

QUOTE(Lu Lu @ 2008 04 04, 13:58)
O kodel negalima gerti gazuoto mineralinio?
as tik ji ir geriu...tik dazniausiai silpnai gazuota...

na yra zinoma, jog visokiu spritu ir colu gazuotu negalima vartoti, tad man idomu ar tas vandens gazuotumas koki ten neigiama efekta leliukui gali sukelti ar ne?

QUOTE(Geneve @ 2008 04 04, 14:16)
na yra zinoma, jog visokiu spritu ir colu gazuotu negalima vartoti, tad man idomu ar tas vandens gazuotumas koki ten neigiama efekta leliukui gali sukelti ar ne?

Leliukui tai gal ir nieko, bet mamytei nuo gazuoto vandens gali pust pilva, nes isgerus gazuoto vandens issiskiria dujos - anglies dvideginis. Dar kazkur skaiciau, kad gazuotas vanduo panasiai kaip kava, skatina vandens netekima, kas nescioms irgi yra negerai...
sveikos
gal galit kuri patart ka man daryt su savo uzkietejusiais viduriais
anksciau kai nesilaukiau irgi turejau problemu, bet tam man padedavo kava ir cigaretes
arba jogurto tabletes.. o dabar viskas, negaliu nieko padaryt. ir maitinuosi normaliai, vaisiai, darzoves ir visa kita..bet nieko
jau kokias keturias dienas nebuvau..o ir stangintis sako kad
negalima

QUOTE(Irmina_B @ 2008 04 11, 15:51)
sveikos
anksciau kai nesilaukiau irgi turejau problemu, bet tam man padedavo kava ir cigaretes
arba jogurto tabletes.. o dabar viskas, negaliu nieko padaryt. ir maitinuosi normaliai, vaisiai, darzoves ir visa kita..bet nieko
jau kokias keturias dienas nebuvau..o ir stangintis sako kad
negalima 

Gali nueit pas gastroenterologa (ar kaip jis ten...

As visa nestuma gerdavau Duphalac ir Forlax,be ju niekaip
Tik nuo Duphalaco biski pilva pucia,o taip padedavo

QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 11, 17:10)
As visa nestuma gerdavau Duphalac ir Forlax,be ju niekaip
Tik nuo Duphalaco biski pilva pucia,o taip padedavo 

Man irgi nuo Duphalaco pusdavo...

Sveikutes mamytes ...nors mumi dar nedaug savaiciu, bet jau susiduriau su sia problema .. nors niekad nebudavo taip ilgai bent jau ..
tai as ir vandenuka ryte geriu ir activia valgau, ir dar geriu linu semenis - tik norejau pasiteiraut, gal zinot ar nekenkia linu semenys, ar galima nestukem .. nes siaip tai cia natural produktas, tai manau neturetu maziukui pakenkt
o ka jus galvojate?

o ka jus galvojate?

QUOTE(AGarbanele @ 2008 04 12, 09:41)
Sveikutes mamytes ...nors mumi dar nedaug savaiciu, bet jau susiduriau su sia problema .. nors niekad nebudavo taip ilgai bent jau ..
tai as ir vandenuka ryte geriu ir activia valgau, ir dar geriu linu semenis - tik norejau pasiteiraut, gal zinot ar nekenkia linu semenys, ar galima nestukem .. nes siaip tai cia natural produktas, tai manau neturetu maziukui pakenkt
o ka jus galvojate?

o ka jus galvojate?

O kuo linu semenys gali pakenkt?

Linu semenu aliejus jokio salutinio poveikio neturi. Pvz, kanapiu aliejaus nesciosioms negalima, o apie linu- nieko neraso, t.y. galima gerti bet kam, tik nevirsykite 3 saukstu per diena. internete labai daug info apie tai...
pvz, omega-3 rugsciu siame aliejuje daugiau nei zuvu taukuose!!! Jis labai sveikas sanariukam, sirdelei, plaukuciams ir tt ir tt. As jo uzsipilu ant salotu bet kokiu ir valgau. Tik jokiu budu nekepkit ant jo!
Receptukas viduriukams laisvinti:
ryte i stikline kefyro imaisykite sauksta linu semenu aliejaus ir- i sveikata
o patys linu semenys (geriausia, malti) gerina zarnyno peristaltika ir tt. lieknejancioms reikia sauksteli semenu uzpilti stikline silto vandens ir 20 min pries valgi isgerti- mazina apetita dar prie visko. bet kadangi mums tai neaktualu, tai semenu sauksteli galima isiberti i jogurta, salotas, kosyte, na kur tik norite. Bet irgi ne daugiau 3 sauksteliu per diena- semenys labai sibrinksta skrandyje...
Tikiuosi, buvo idomu
pvz, omega-3 rugsciu siame aliejuje daugiau nei zuvu taukuose!!! Jis labai sveikas sanariukam, sirdelei, plaukuciams ir tt ir tt. As jo uzsipilu ant salotu bet kokiu ir valgau. Tik jokiu budu nekepkit ant jo!
Receptukas viduriukams laisvinti:
ryte i stikline kefyro imaisykite sauksta linu semenu aliejaus ir- i sveikata

o patys linu semenys (geriausia, malti) gerina zarnyno peristaltika ir tt. lieknejancioms reikia sauksteli semenu uzpilti stikline silto vandens ir 20 min pries valgi isgerti- mazina apetita dar prie visko. bet kadangi mums tai neaktualu, tai semenu sauksteli galima isiberti i jogurta, salotas, kosyte, na kur tik norite. Bet irgi ne daugiau 3 sauksteliu per diena- semenys labai sibrinksta skrandyje...
Tikiuosi, buvo idomu

O as sauksta linu semenu uzpilu karstu vandeniu, ismaisau ir palieku, kad isbrinktu. Tada suvalgau kaip kosyte, man visai skanu...