Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

as periodiskai valgau su maistu kvieciu selenas 1-2 saukstus, idedu i kose, dribsnius, net i sriuba, tai pravalo zarnnyna kaip su sluota
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2007 09 05, 16:01)
Rinktis jums, jei norit kankintis, kankintes

man geriau alieju 1 arbatini sauksgteli isgert  nei virskinimo problemu turet

Mikrolax klizmute nusipirk (4 lt), vaistinese buna, extra atveju labai padeda. Aš būdama nėščia naudojau. Bet piktnaudžiaut aišku irgi negalima.
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 08 17, 11:10)
Pagrindiniai 3 dalykai, kovojant su viduriu uzkietejimu yra: aktyvus gyvenimo budas (nes tada ir zarnyne neuzsistovi maistas), didelis skysciu vartojimas(apie 8 stiklines per diena) ir valgymas daug skaidulu turincio maisto, vaisiu, darzoviu. Zinoma, daug sunkiau kovoti su sia problema, kai esi nescia - tada sunkiau palaikyti aktyvuma. As taip pat siuo metu daug sedziu namie, ir manau, kad tai ne i gera. Todel prisiverciu bent pora kartu i diena iseiti pasivaikscioti bent iki parduotuves ir atgal - labai daznai man tai suveikia kaip laisvinamieji biggrin.gif

Kaip gerai, kad sita temele radau. Auginu pilvuka ir ziuriu, kad su dideliais reikalais turiu problemyciu. Cia nemazai liaudisku budu aprasyta, bandysiu viena kita taikyti. Viena is priezasciu galetu but gyvenimo budo supasyvejimas, nes as dabar tik miegelio ir tenoriu. Vis gulineju ir gulineju... cool.gif
Atsakyti
as ir lb dziaugiuosi kad atradau sia temuke thumbup.gif , nes jau kaip savaite mane kankina ta problema blush2.gif , kiek skaiciau viduriu uzkietejimas kankina visa nestuke.gif , isbandysiu kelis patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 02 18, 11:40)
Sveikos, na manau kas pries nestuma turejo problemu su viduriais tas ir nestumo metu tures... Daug metu kovojau su viduriu uzkietejimu kol galu gale iseidavau i tualeta kiekviena ryta, pastojau - vel viskas po senovei, nepraeinamumas, pilvo putimas, spazmai...  doh.gif  Daktare patare gerti Duphalac, nusipirkau, nors zinau, kad nepades...Lepicol taip pat turiu is senesniu laiku - nepadedavo  verysad.gif  Sako gerai yra ryte stikline kefyro su saukstu aliejaus, neprisiverciu kazkaip  ax.gif  Beje, pries pastojima sportavau, o dabar teko viska baigti, judeti - tampytis, svoriu kilnoti juk negalima.... Kaip nors istversiu...  g.gif
P.S. senos nesciajai gerti visai negalima, as net bijociau, ji ziauriai veikia, net iki supykinimo...

va va..cia yra tiesos.as irgi pries nestuma turejau problemu su viduriais,tai dabar dar linksmiau... doh.gif su tokias skausmais,netgi su asaromis kartais palieku tualeta. cray.gif bet reikes ka nors isbandyti... g.gif
Atsakyti
Laba diena,
mane einu metu taip pat gana intensyviai kankino si problema verysad.gif Pilvas budavo toks isiputes, kad baisu. Taigi mano vyro sesuo pasiule gera rezepta: gerti Lepicol kapsules arba miltelius bei ryte tusciu skrandiu ir vakare pries einant miegoti (bet daugiau nieko nevalgyti) isgerti po stikline kefyro. ZInoma, savrbu viska daryti kasdien ir nepatingeti smile.gif Rezultatas puikus- zarnyno veikla ideali thumbup.gif
Linkiu visoms sekmes.
Atsakyti
Aš tai nuo visokių užkietėjimų gelbėjuosi taip : vakare prieš einant miegoti išgeriu neriebaus kefyro stiklinę su 2 šaukštais linų sėmėnu.Labai padeda thumbup.gif ir valagau daug figu,jos ir laisvina neblogai.O ekstra atveju tai aišku mikrolax klizmutes blush2.gif
Atsakyti
Na man buvo si problemele, bet issprendziau stai kaip: kiekviena diena valgau marinuotus burokelius ir vakare dziovintas slyvas kramsnoju, cia man mamukas mano patare. Tai man padejo:)) Db tuoleta su palengvejimu palieku biggrin.gif
Atsakyti
Labai naudinga tema thumbup.gif Mes irgi turim sita problemyte blush2.gif Bet prisiskaicius tiek daug patarimu, manau greitai jos neturesim! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaizytė: 30 lapkričio 2007 - 17:55
Su uzkietejimu problemu tikrai neturiu. Bet ka daryti, kad nevirskina??? Niekas mano skrandziui nebepatinka, nezinau, toks vaizdas kad geriausia visai nebevalgyti sad.gif
Atsakyti
man ta problema baigia visus nervus isest mad.gif Siandien tualete vos neapsiblioviau, noriu, o neina, taip ir likau nieko nepesusi verysad.gif Sako negalima praleisti tu progu kai uzeina noras iskart ir lekti, o siandien musu tevelis buvo tuo metu tam paciam reikalui tualeta uzemes ir del to man niekas neisejo, o pavelavau vos keleta sekundziu, negaliu net dabar pikta bash.gif Tai isgeriau dupalac kamstuka, nes neatsimenu kaip daktare sake ji gerti, bet man jis siaip nelabai padeda. Ir dar keik zinau reikia kuo maziau tu vaistu vartiti, nes sako priprasti greitai galima ir paskui dar daugiau bedos bus nono.gif
Atsakyti
ryte atsikelus vandens stikline isgeriu su dziovintom slyvom. super veiksminga thumbup.gif
Atsakyti