Turiu keletą rūbų iš H&M, kol kas gerai nešiojasi, nors jau daugiau nei metai praėjo, kai juos pirkau
Ir kaina buvo labai
užsieny jaunimas tikrai dėl šitos parduotuvės pamišęs, visi eidavo vien į ją
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 29, 03:48)
Ką aš žinau, jei Jums 100lt atrodo normali kaina už sintetinį megztinį...
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 09 29, 08:00)
teko ir norvegijoj uztaikyt per vasaros nuolaidas-tai jos tikrai nemazos,dauguma viskas puse kainos,kai kas net 75proc nuolaida 
Tai va būtent, kad pardavinėdami tuos skuduriukus su tokia nuolaida (75%) jie ir tai į minusą nenueina.
QUOTE(blackberry @ 2010 09 29, 14:06)
kiek teko lankytis pardese, tai dazniausiai iseidavau tusciom, vieni skudurai, pora kartu esu tik nusipirkus kazka, bet va is internetinio shopo nemazai esu visko prisipirkus ir viskas patinka
gal rimtai del to, kad graziau atrodo fotkese.. 
QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 00:11)
tai kad retas megstukas tiek kainuoja
QUOTE(micefee @ 2010 09 30, 02:11)
Ką aš žinau, jei Jums 100lt atrodo normali kaina už sintetinį megztinį...
perziurejau dabar internetineje parduotuveje megztukelius sale. sudetis labai ivairi, bet simtaprocentine sintetika nedaznai sutinkama. sale tokie, kuriu sudetis ne vien medvilne, ar viskoze ir kainuoja apie 19-20 euru, bet mano supratimu tai nera daug. tarkime sio megztukelio tokia kaina
bet sudetis sakyciau visai padori: 40 viskoze (kas nera sintetinis pluostas), 30 poliamidas, 20 silkas, 10 vilna. cia tik pavyzdys, bet tikrai ne vienetinis. Dominuoja medvilne ir viskoze, ir ivairus misiniai su jomis. Akriliniu megztukeliu buna, bet ne daznai, bet ir kainos ju visai kitos.siaip siandien papildymo sale nera, tai mazai megztukeliu. bet ir is to, kas yra nera nei vieno pilnai sintetinio
http://shop.hm.com/d...amp;shoptype=O#
Siaip as apsipirkineju internetu ir sale, parduotuvese jau nebemoku, nesvarbu kurioje buciau, man ant pakabu viskas nesiziuri
Papildyta:
va, kad buti visai sazininga, tai imesiu ir sintetikos pavyzdi (ne is sale).
sita sia savaite gavome.

pirkau dukrai, nes reikejo tokio ilgo daikto. 100 proc akrilas. bet kaina jo 9.95. kur cia ties simtai uz sintetika?
Budama uzsienyje uzsukau pasidairyt. Nieko nepirkau, nes nieko ir neradau. Nemoku as rast rubu bardake.
kaip keista skaityt apie bardaka H&M parduotuvese
niekad ant tokio neuztaikau, viskas labai graziai (spalviskai, stilistiskai) isdeliota/sukabinta buna. Ir kainos labai padorios dazniausiai, atsizvelgiant i kokybes/kainos santyki, bent jau Jav.
QUOTE(evelinki @ 2010 09 30, 15:20)
niekad ant tokio neuztaikau, viskas labai graziai (spalviskai, stilistiskai) isdeliota/sukabinta buna.
man irgi labai keista. kiek esu lankiusis jų parduotuvėse, viskas labai normaliai sukabinta, sudėliota. gal tik per išpardavimus kai kuriuose kampuose būna pamėtyta tų rūbų, bet kur jų nebūna?
QUOTE(evelinki @ 2010 09 30, 15:20)
niekad ant tokio neuztaikau, viskas labai graziai (spalviskai, stilistiskai) isdeliota/sukabinta buna. Ir kainos labai padorios dazniausiai, atsizvelgiant i kokybes/kainos santyki, bent jau Jav.
man atrodo cia zmogus ant isparadvimu uztaike
ši vasara buvo vienintelė, kuomet nevykau atostogaut užsienin ir neapsilankiau HirM (tuo pačiu ir CirA) ir neprisipirkau kalno rūbų per išpardavimą
patinka ne tiek kokybės, kiek išvaizdos ir kainos atžvilgiu. Į kokybę labai nesigilinu, nes dažniausiai prisiperku tam kartui ir labai džiugu, kai rūbą galiu nešiot metus ar du...
kas siunčiatės per tarpininkus, iš kiek apytikriai dauginat kainą? gal žinot siunčia iš vokietijos ar uk?
QUOTE(astuškinas @ 2010 10 02, 20:13)
kas siunčiatės per tarpininkus, iš kiek apytikriai dauginat kainą? gal žinot siunčia iš vokietijos ar uk?
Jau galima siustis ir is UK.