Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 09, 09:16)
1. draugė patarė, kad jai r gydytojai patarė, šiuo atveju vienas geriausių sprendimų puodukas šalto vandens. atvesina, sukelia tam tikrą šoką ir viskas.
2.bijau, kad nuo rudens pradės eit į daržą, pamatys daugiau vaikų, žaislų ir išmoks pasiekti ko nori kitais būdais  doh.gif

1. lotuliukas.gif reikės pabandyt,bet bijau,kad maniškis po kurio laiko iš pasalų man tą patį padarys lotuliukas.gif
2.Nu ir gerai,mokės mergyčka išsikovot,ko jai reikia.O dar tokia gražuolė kaip tavo turi būtinai parodyt ir savo charakterį mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, mamytės, paskaičiau ką čia rašote ir taip gera pasidarė. taigi ne pas mane vieną tos nesamonės dedasi bigsmile.gif bo jau maniau, kad pas mumis del to, kad viena auginu.

maniškis parduotuvėje superinis vaikas. jokio garselio. viską stebi, po mažą zbitką padaro i vsio, bet jau namie doh.gif
tieeeeeeeeeek mane šokdina, kad stogas pavažiuoja. grįžtu iš darbo: bučiukai, mylu mylu ir prasideda. nusioviau kelnes: dudos kodel nusimoviau. rodo vel apsimauk, klausau pioneer.gif (gal naminiai dzinsai jam nepatiko? lotuliukas.gif ) , bo pačiai juokas ima ir taip kiekvieną mano žingsnį kontroliuoja....... rodo dabar sesk cia, dabar stok cia....
po to jau klausiu: Zilvineli, galima mamyte nueis i tuoleta? nereksi? arba leidzia arba ne. o lova galima paklosiu? nereksi? arba leidzia arba ne lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2006 08 09, 10:34)
tieeeeeeeeeek mane šokdina, kad stogas pavažiuoja. grįžtu iš darbo: bučiukai, mylu mylu ir prasideda. nusioviau kelnes: dudos kodel nusimoviau. rodo vel apsimauk, klausau  pioneer.gif  (gal naminiai dzinsai jam nepatiko?  lotuliukas.gif ) , bo pačiai juokas ima ir taip kiekvieną mano žingsnį kontroliuoja....... rodo dabar sesk cia, dabar stok cia....
po to jau klausiu: Zilvineli, galima mamyte nueis i tuoleta? nereksi? arba leidzia arba ne. o lova galima paklosiu? nereksi? arba leidzia arba ne  lotuliukas.gif

Pas mus lygiai tas pats doh.gif Kai maniškis supyksta ant namiškių ir pradeda isterikuot,tai visus mokau,kad reikia pas mažių pirmą atsiklaust,ar galima tą ir tą daryt.Jei prieš mažių prasikalsta,tai liepiu atsiprašyt,ba vaikščios piktas kaip širšė ir burbės sau po nosim,kodėl jo niekas neklauso lotuliukas.gif Nu ko tie zuikiai tik neišmąsto doh.gif
Atsakyti
Viena mamyte man sake, jog jos dvimetis parduotuveje krisdavo ant zemes ir klykdavo isteriskai jei ko nors negaudavo, tai ji isrado buda, kaip nuramint : ignybdavo taip skaudziai kur nors, kad vaikas net amo netekdavo ir eidavo paskui mama isputes akis, viskas tyliai ir ramiai, nes mama tokiu atveju ne zodzio neistardavo. Gal kuriai verta isbandyti, o gal kuriam nors vaikeliui pades nurimti.
Mano vyresnis vaikelis taip nedare niekad ir nedaro, nors kaprizu turi daug, bet mazoji mergyte - ojojoj kokia uzsispyrus. Rieciasi, krenta ant zemes ir rekia be asaru, bet man kolkas padeda tai, kad as nekreipiu demesio, pradedu juoktis, sugedinu arba iseinu i kita kambari.
Atsakyti
QUOTE(Redulka @ 2006 08 09, 00:52)
Viena mamyte man sake, jog jos dvimetis parduotuveje krisdavo ant zemes ir klykdavo isteriskai jei ko nors negaudavo, tai ji isrado buda, kaip nuramint : ignybdavo taip skaudziai kur nors, kad vaikas net amo netekdavo ir eidavo paskui mama isputes akis, viskas tyliai ir ramiai, nes mama tokiu atveju ne zodzio neistardavo. Gal kuriai verta isbandyti, o gal kuriam nors vaikeliui pades nurimti.
Mano vyresnis vaikelis taip nedare niekad ir nedaro, nors kaprizu turi daug, bet mazoji mergyte - ojojoj kokia uzsispyrus. Rieciasi, krenta ant zemes ir rekia be asaru, bet man kolkas padeda tai, kad as nekreipiu demesio, pradedu juoktis, sugedinu arba iseinu i kita kambari.

zinot as irgi znibdavau parduotuvej lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,kad apsiramintu, bet jis parduotuvej tik dar garsiau pradedavo rekti skaudaaaaa lotuliukas.gif , tai kad visi net atsisukdavo i mano puse o jei kas salia stovedavo tai klausdavo kas tam maziui atsitiko doh.gif tipo cia as kazka padariau? lotuliukas.gif
Atsakyti
guodzia tai,kad as ne viena tokia smile.gif .Ugnius judrus vaikas,siaip ir geras,bet kai prasideda isterija,tai laikykis.Tetis dar kartais ir susitvarko,o manes neklauso isvis.Nepadeda ir graziai aiskinimas,nei dirzas,nei izoliavimas,nei kitos priemones.Jis taip garsiai cypia,rekia kazkoks siaubas.Dazniausiai stengiuosi nekreipti demesio,tuo metu atrodo nepadeda,betkazkaip jis paskui nurimsta,o paskui ateina pats ir sako myliu mama,nebarkimes mama smile.gif.Cia,Airijoj,taip pat negalima musti vaiku,gali atimti.Tai taip bijau,nes sakau jis taip garsiai cypia,jog bijau kad kasnors plicijos neiskviestu.Viena syk,jis taip uzsiisterikavo 23 val.vakaro,kad atejo aire kaimyne susiraukusi,tipo ka as su tuo vaiku darau.Tai neapsikentusi vyrui pasakiau,kad kaip nori,bet as ji pradedu vest i darzeli.Dabar aukletojos giria ji,sako kad yra is lyderiu,mandagus visada sako plyz,thank you,bet kai joms papasakoju kokius sposus jis namie krecia jos negali patiketi.Parduotuvej jau lengviau,pasakom kad galesi nusipirkti saldainiu,pats issirenka kokius nori,tai kazkaip taip baisu nebera.O anksciau ant zemes kritimai budavo.Ir visai neissigasdavo,kad palikdavom ji viena ant tos zemes,atsikeldavo ir eidavo kur jis nori.Viena kart grizus i LT,nuejom pas gydytojos apziuros,tai jis tai reke,nedelto kad bijojo,o kad nenori ir dar su tuo savo no,no,no-nebegaliu,tai gydytoja liepe ateiti be jo.Buvau ir pas psihiatra,pasake,kad su proteliu jam viskas gerai,cia ISTERIJA,apsisarvok kantrybe mamyte unsure.gif .Dabar laikome katineli,isigijom del keliu priezasciu.1-del puoduko,galvojom,kad matys kaip katinas daro i savo dezute tai gal ir ji paveiks tai.2-draugas,mokytis svelnumo,rupintis,zaisti kartu.Tai pirmas variantas pavyko,nezinia ar tas padejo,ar kas ,bet i puoduka pradejo kakoti.o vat antras variantas,baisu ziuret,kaip jis ta katina tampo,bijau kad varkselis nenustiptu kokia dienaq po tokiu Ugniaus tampymu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2006 08 11, 10:58)
guodzia tai,kad as ne viena tokia  smile.gif .Ugnius judrus vaikas,siaip ir geras,bet kai prasideda isterija,tai laikykis.Tetis dar kartais ir susitvarko,o manes neklauso isvis.Nepadeda ir graziai aiskinimas,nei dirzas,nei izoliavimas,nei kitos priemones.Jis taip garsiai cypia,rekia kazkoks siaubas.Dazniausiai stengiuosi nekreipti demesio,tuo metu atrodo nepadeda,betkazkaip jis paskui nurimsta,o paskui ateina pats ir sako myliu mama,nebarkimes mama  smile.gif.Cia,Airijoj,taip pat negalima musti vaiku,gali atimti.Tai taip bijau,nes sakau jis taip garsiai cypia,jog bijau kad kasnors plicijos neiskviestu.Viena syk,jis taip uzsiisterikavo 23 val.vakaro,kad atejo aire kaimyne susiraukusi,tipo ka as su tuo vaiku darau.Tai neapsikentusi vyrui pasakiau,kad kaip nori,bet as ji pradedu vest i darzeli.Dabar aukletojos giria ji,sako kad yra is lyderiu,mandagus visada sako plyz,thank you,bet kai joms papasakoju kokius sposus jis namie krecia jos negali patiketi.Parduotuvej jau lengviau,pasakom kad galesi nusipirkti saldainiu,pats issirenka kokius nori,tai kazkaip taip baisu nebera.O anksciau ant zemes kritimai budavo.Ir visai neissigasdavo,kad palikdavom ji viena ant tos zemes,atsikeldavo ir eidavo kur jis nori.Viena kart grizus i LT,nuejom pas gydytojos apziuros,tai jis tai reke,nedelto kad bijojo,o kad nenori ir dar su tuo savo no,no,no-nebegaliu,tai gydytoja liepe ateiti be jo.Buvau ir pas psihiatra,pasake,kad su proteliu jam viskas gerai,cia ISTERIJA,apsisarvok kantrybe mamyte  unsure.gif .Dabar laikome katineli,isigijom del keliu priezasciu.1-del puoduko,galvojom,kad matys kaip katinas daro i savo dezute tai gal ir ji paveiks tai.2-draugas,mokytis svelnumo,rupintis,zaisti kartu.Tai pirmas variantas pavyko,nezinia ar tas padejo,ar kas ,bet i puoduka pradejo kakoti.o vat antras variantas,baisu ziuret,kaip jis ta katina tampo,bijau kad varkselis nenustiptu kokia dienaq po tokiu Ugniaus tampymu  verysad.gif .

as sito irgi labai bijau, kad kas nors man policijos neiskviestu cia amerikoj, nes jis kaip paleis savo kakaryne tai visas namas skamba, baisiausiai tai ,kad cia namu sienos labai plonos praktiskai kardonines tai viskas labai gerai girdisi, o as saviski kai palieku pas drauge tai jis irgi silkinis vaikas net napazinsi, bet namie tai doh.gif laikykis, bet paguoda nors ta gal isaugs greitai, belieka apsisarvuoti kantrybe
Atsakyti
Mano mažajai-1m.3mėn. ir turime tą pačią problemą, :išeiname į lauką ir už rankos jos jau nepavesi, eina kur nori. Gerai ,jei eina ta kryptimi,kur reikia, o jei ne, kartais būna daug triukšmo, ašarų...tiesiog isterikuoja. Tokiais momentais labai erzina aplinkinių žvilgsniai, jaučiuosi bejėgė. verysad.gif O namuose arba ignoruoju arba stengiuosi nukreiptį dėmesį į tai kas jai paprastai būna įdomu, pvz. mėgsta žiūrėti reklamą, arba pasiūlau arbatėlės, kukurūzų. Dažniausiai padeda. O būna, kad kartais gali padėti tik rykštelė, nemoralu, bet veiksminga :nuo senų laikų išbandytas būdas. Prisimenu, kad ir savo sūnui kartais duodavau "beržinės košės", tik tai ir padėdavo. O nuo3-4m. tos problemos ėmė spręstis kitaip, būdavo galima susitarti, derėtis, tarkim, jei nori bandelės, saldainių nepirksim. Žodžiu kiekviename amžiuje yra savų problemų, bet yra ir daug džiaugsmo. Nepamirškime to ir sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(chanell @ 2006 08 09, 15:28)
zinot as irgi znibdavau parduotuvej  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  ,kad apsiramintu, bet jis parduotuvej tik dar garsiau pradedavo rekti skaudaaaaa  lotuliukas.gif  , tai kad visi net atsisukdavo i mano puse o jei kas salia stovedavo tai klausdavo kas tam maziui atsitiko  doh.gif tipo cia as kazka padariau? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif oj negaliu, prajuokinai

Mus irgi aplanko ožiukai, namuose stengiuosi nukreipt dėmesį ir lauke taip pat,,dažniausiai padeda, bet jei ne, tai prieinu ir bandau ramiai paaiškint, kad dabar darysim tą ir aną, o paskui tai, ką jis nori, na savaime aišku, kad po kurio laiko vaikas ir pamiršta ko norėjo.
Girdėjau apie kritimus ant žemės, bet pas mus niekada to nebūdavo, o vieną sykį poliklinikoj prieš skiepą man tokį cirką padarė, kad pasimečiau ir nežinojau, ką daryt, bandau jį kelt,o jis kaip guminis, riečiasi, klykia (viskas dėl to, kad neleidau atydaryt stpintelės, ten kažkokie mišinukai sudėti, kaip parodomasis stendas), žmonės aišku žiūri, stebi, ką mama toliau darys, o aš tada nusisukau ir laukiu dantis sukandus, mano ožiukas apsiramino, bet vis dar verkdamas priėjo prie manęs, na bet tada kažkaip jau susišnekėjom.
Mums beveik 1,9 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 11 rugpjūčio 2006 - 22:03
ir pas mus tas pats doh.gif jei ko neduodi tai tokia sirena ijungia, nors ausis uzsikimsk doh.gif
dazniausiai jis cypia del to jog jam butent reikia sesiu daiktu, o jos neduoda..., tai ir prasideda cypimas, musimas, net kasti bando ir jei pavyksta tada seses zliumbia doh.gif kartais atrodo jog beprotnamis namie blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2006 08 12, 04:41)
ir pas mus tas pats  doh.gif  jei ko neduodi tai tokia sirena ijungia, nors ausis uzsikimsk  doh.gif
dazniausiai jis cypia del to jog jam butent reikia sesiu daiktu, o jos neduoda..., tai ir prasideda cypimas, musimas, net kasti bando ir jei pavyksta tada seses zliumbia  doh.gif  kartais atrodo jog beprotnamis namie  blink.gif  blush2.gif

isivizduoju koks ten pas tave beprotnamis lotuliukas.gif (tik neisizeisk turiu omeni geraja prasme beprotnamis ax.gif ), mano vienas kai paleidzia kakaryne stogas vaziuoja o pas tave keturi doh.gif kiek matau, kandziojima tai turetu isaugti, maniskis znaibydavosi tai kai iznybs tai net iki kraujo doh.gif dabar jau nieko pamirso kaip tai daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus oziai atsinaujino. Ir baisiausiai tai vyksta tik tada kai vyras namie. Kai tevelis i namus, vaikas i isterijas. Zviegia, praso nesiojamas, visus kitus stuma lauk, nieko neprisileidzia. Valgo tik su teciu, zaidzia tik su teciu, miega irgi tik su teciu. Bet ir zviegia tik teciui. Zodziu veikas persimaino 360o. Ir ant zemes krenta ir kumsciais i grindis tranko, zodziu grynas isterikas. verysad.gif verysad.gif
Nei su mociute nei su manim taip siaubingai nesielgia. bet uztai per savaitgalius kai abu su vyru namie, tai isspiegia ausis, kad net bloga. Kai vyro nebera, vaikas tampa vel normalus, nors kartais bando savo taisykles primesti.
Atsakyti