Maniške irgi mėgsta padurniuot, ypač parduotuvėse (visko norisi), tai leidžiu jai kokį nors vieną daiktą paimt ir išvengiam viso šito. Taip pat būna namuose kažko kai užsinori, tai reikia iš proto eit, stengiuosi nekreipt dėmesio. O šiaip vaikui manau reikia nustatyti viskam ribas.
Oi mamytės, turim mes tą problemą. Nekrenta ji man (anksčiau bandydavo, perlipdavau jei kur po kojom nukrisdavo ir nueidavau, taip su sūnum išbandėm
veikia) tai ji dabar kai ko nori taip užspiegia, o balselis jos patikėkit bugneliai ir akių baltymai sutrūkinėja
Jei tai būna parduotuvėj bandau tartis ramiai, bet kai būna ta geroji stadija kai ausys užsisapaudžia
niekas nepadeda tada pasiimu po pažastim ir išsinešu. Nelabai man rūpi ką kiti pasakys

Sveikos mamytes cia ir vel as
, norejau pasisakyti, kad valerijonas mano vaikui padeda kol kas
tikrai ramesnis pasidare, istikruju jis ne tiek isdykes budavo kiek nervuotas ir isterikas labai jau nekantrus jei kas nepavyksta is pirmo karto arba neduodi kokio daigto kokio jis nori pradeda nervuotis ir isterikuoti, o dabar kai pradeda savo isterijas nors galima graziuoju susitarti nebe toks jau nervuotas pasidare, siandien buvom zoologijos parke tai jis ejo pats visur be rankos ir taip graziai be jokiu lakstymu, be nieko net grazu ziuret
, nu bet nenoriu cia issisneket tfu tfu tfu , kad nepagestu. Tik nerimauju ar nebus tas pats kai nutrauksim ta valerijona duot?

O ar nera, kad valerijonas be reikalo vaika slopina, ko neturetu buti? Ar kas nors buvote pas gydytoja paklausti? Siaip tai as ko gero pritariu, kad kai vaikas taip isterikuoja gal nera vien 100proc. tik islepelio uzgaidos. Nes maniskis zymiai daugiau taip daro po ligos kai buna issekes negu tuomet jeigu ilga laika buna sveikas. Bet is kitos puses labai itartina yra tai, kad su vienais jis taip nesielgia, o su kitais taip daro. As tai kol kas saviskio nemusu, nes pastebejau, kad tie vaikai, kuriems tevai linke ikresti zymiai dazniau "atsigroja" ant mazesniu ir silpnesniu vaiku. Matyt mato pavyzdi ir patys taip daro. Bet kuo toliau, tuo sunkiau jo demesi nukreipti kur nors kitur.
Neseniai atradau buda, kai jis klykia is visu jegu, uzleisti labai garsiai televizoriu. Tada jis gal is vienos puses pajunta, kad jo negirdi, o is kitos puses susidomi tuo, kas ten rodoma yra. Daugiau jokie isvedimai i kita kambari ar pan... nepadejo.
Neseniai atradau buda, kai jis klykia is visu jegu, uzleisti labai garsiai televizoriu. Tada jis gal is vienos puses pajunta, kad jo negirdi, o is kitos puses susidomi tuo, kas ten rodoma yra. Daugiau jokie isvedimai i kita kambari ar pan... nepadejo.
A jus durnos
NEGALIMA vaikui valerijono duoti. Ne tik jus turit toki vaika. Visi vaikai megsta paisterikuoti. O vaistais girdyt NEGALIMA.
Skaiciau, ir netikejau savo akim, Jus tikrai duodat vaikui valerijono????????????
A JUs
Pati, del nervu gerk valerijona, bet sveikam vaikui neduok.

Papildyta:
Na nejau nerandate budo nuraminti vaiko??? Viena rase, kad pasigarsina tv, as stengiuosi nekreipti demesio,
yra pilna visokiu budu. Ir kiekvienam vaikui nusiraminti padeda vis kitoks budas.

Skaiciau, ir netikejau savo akim, Jus tikrai duodat vaikui valerijono????????????
A JUs

Papildyta:
Na nejau nerandate budo nuraminti vaiko??? Viena rase, kad pasigarsina tv, as stengiuosi nekreipti demesio,

Tikrai, čia pačioms mamoms reikia raminančių, o ne vaikui. Duoti valerijonų, kad vaikas ramesnis būtų ir klausytų (kaip kai kurios minėjo), tai absurdas.
QUOTE(chanell @ 2006 08 14, 03:01)
tai taip išeina ruošiatės pastoviai tą valerijoną ir duodi

Man baisu skaityti ką čia rašote apie valerijona,juk tai ne vaikiški raminami vaistukai,jau geriau tokiu atveju voneles padaryti,bet ne girdyti

siaubas sėdžiu ir šiurpas ima

tai jau tikrai, baisu...
jei neurologas israsytu, tai kitas reikalas, vadinas tai rimciau...

jei neurologas israsytu, tai kitas reikalas, vadinas tai rimciau...
... ... atrodo, kad visa tai parase paaugle apie savo kaciuka, bet tikrai ne mama apie savo maziuka
Nemaniau kad yra tokiu mamu
kurios nugirdys savo vaikus, kad joms ramiau butu
Valerijonai, kaip narkotikai, kaip cigaretes, juos iprantama vartoti
Neisivaizduoju toookios motinos
(gal geriau nieko neberasysiu, nes...) O DIE...

Valerijonai, kaip narkotikai, kaip cigaretes, juos iprantama vartoti

Neisivaizduoju toookios motinos

na tik nereikia cia visai durne manes vadinti, jei iki galo nezinote visos situacijos, as vaikui is pirsto pati valerijo neisrasiau man gydytoja israse ir ne sita kur musu babulkios gerdavo o vaikiska homeopatini, ir as visai ne paaugle o suaugusi moteris, ir daktare sake duoti tik kokia savaite taip kad visa gyvenima jis jo negers, jis nera, kad pas mane kaprizuotas kaip gal kitas eilinis vaikas, jis yra dar labai nervuotas kur tokio amziaus vaikui tikrai nebudinga, o po daktares vizito norejau tik dar kitu nuomone suzinot ir tiek o ne tai kad mane durne kazkas vadintu net nenutuokdamas visko.
taip visi jei nori gali buti nervuoti, bet kiekvienas vaikas skirtingai nervuojasi, ne as isvada padariau nervinguma o daktare, ir si preparata galima duoti vaikui jaunesniam negu 2 metai, visos istorijos nezinant negalima spresti koks pas mane vaikas, cia gal ne ta tema ,bet jis pas mane metuku laiko alpdavo is pykcio ir dabar jis yra stebimas daktares o ne tai kad as savaip gydau savo vaika.