Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

Mano velniukas irgi kartais sugalvoja ant žemės pasivoliot. Gerai dar, kad tik namuose. Užtenka pasakyt, kad greit stokis, tai ir stojas. Aisku dar po to truputuką pazyzia ir apsiramina. Matyt vyrukas dar neįsivažiavo kaip reikiant(kad tik neprisišnekėčiau biggrin.gif ). O lauke, tai jis labai geras vaikiukas. Parduotuvėj irgi problemų neturim(bent jau kol kas)
Atsakyti
Sveikos mamytės!Na mes(2,3m)irgi isterikai,ko užsimano jei negalima tai klyks,draskysis,draskys,muš mane kad neduodu.Šiaip labai judrus vaikas,be kantrybės,tokio žodžio kaip "negalima"-nėra.Nebegaliu,po tokios dienos man pačiai reikia vaistų nuo nervų,nieko nebesinoris.Dar tėčio šiek tiek paklauso,o jei ne tai nors verk.Konsultavomės ir su psichologe,bet pokolkas nieko gero.Tai va...
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2006 07 05, 15:08)
Sveikos mamytės!Na mes(2,3m)irgi isterikai,ko užsimano jei negalima tai klyks,draskysis,draskys,muš mane kad neduodu.Šiaip labai judrus vaikas,be kantrybės,tokio žodžio kaip "negalima"-nėra.Nebegaliu,po tokios dienos man pačiai reikia vaistų nuo nervų,nieko nebesinoris.Dar tėčio šiek tiek paklauso,o jei ne tai nors verk.Konsultavomės ir su psichologe,bet pokolkas nieko gero.Tai va...

Skaitau ir atrodo kad apie mano maziuka parasyta..Tik beda tame kad maniskis ir tecio neklauso..Neklauso nieko... doh.gif zodzio "negalima"-nera...Jei ko uzsimano-zviegia,krenta ant zemes,jei bandau paimt ant ranku ir priglaust-gaunu per veida. doh.gif Nepadeda jokie ignoravimai,jokie svelnus pamylavimai,niekas.. g.gif Aplamai jis labai judrus vaikas...Pradejom leist i darzeli,galvojom gal pabendraus su vaikasi,pamatys kad kiti taip nedaro,apsiramins...bet kai aukletoja pasako kad jusu vaikas perlipo per darzelio tvora ir leke kur akys mato,tai net nesmagu...Aukltojos sake kad tokio vaiko per 30 darbo metu dar neturejo..... doh.gif Gydytoja irgi patare nuvest pas psihologa,bet nelabai tikiu kad po vizito kas pasikeistu.... unsure.gif
Atsakyti
mano pupai dar tik metai, o jau bando mūsų su tėčiu kantrybės ribas. taip pat krenta ant žemės, rankom kojom baladoja, rėkia. mes taip pat bandom nekreipti dėmesio, tai parėkusi pati atsistoja ir ateina. tik kai močiutės svečiuose būna sunkiau, nes joms labai gaila anūkėlės, o tėvai tiesiog parazitai atrodo, vaiko nepaima.
Atsakyti
Musiskis jau 13menesiu. Karts nuo karto taip pat rodo kaprizus. Ir dar kokius!!! Gulas ant zemes veidu ir zyzalioja. g.gif As paprasciausiai nereguoju arba jei jis nori, kad as ji paimciau, liepiu paciam atropot iki manes- zodziu, bandau su vaiku tartis... biggrin.gif MAnieza taip pat turim, bet jei i ten dedu, tai pasakau kodel- turiu nueit i virtuve ar pan.- butinai sudominu kokiu nors zaislu! Stengiuos, kad vaiikas moketu pats uzsiimt... nes juk man reik ir apsitvarkyt, ir valgyt padaryt, o dar ir prie kompo... ax.gif mirksiukas.gif Bet ta jau jis moka! Tik kartais uztai skadu pridirba- is vazonu zemes pribarsto ar net ir pavalgo ju paciu!!! blink.gif

Tiesa, buna, kad jis vistiek oziuojas ir tam paciam manieze nepabuna, bet tada tenka palikt trumpam verkianti- negi net i tualeta nenueisiu!? Bet greit nurimsta, randa koki zaisla ir pagalvoja, kad neverta cia rekaut! schmoll.gif
Atsakyti
Vakar atrodo buvo šiek tiek ramesnis,bet...nuvažiavom pas močiutę yahoo.gif ...vaikas kai nuo šniūro paleistas,duodas,močiutei iš žaislų paleidžia,tik spėk saugotis,o močiutė nė žodelio prieš-gerai, kad toks judrus.Daug ir tos močiutės vaikučius mūsų "gadina"Gerai kad rečiau susitinka.Okaip jums reikalai kai susitinka su bendraamžiais,nesimuša?Aš bijau ir į darželį leist,kai duos iš kokio žaislo į galvą,mažai nepasirodys. bash.gif
Atsakyti
pas mus ir jei nenori namo eiti, tai tiesiog sustoja ir neina, tada mes pasakom ate ir po poros sekundziu jau pats atbega, jam labai gerai padeda demesio nekreipimas namuose tas pats
Atsakyti
Pas mus tapati problema jei negauna konors ar neleidi tai jau taip klykia bet nekreipiu dėmesio labai greitai viskas pasibaige nes mato kad nekreipiu dėmesio
Atsakyti
Tema rašyta seniai, o po mano sūnaus šiandieninio įvykio labai norėjosi parašyti. Nuo mažens mano vaikas labai negražiai bendrauja su mano tėvais. Kai ateina į svečius tai cypia liepia išeiti. Jau džiaugėmės, kad lyg ir gerai viskas, o šiandien atėjus močiutei vėl tas pats. Ir man pačiai kaip nesmagu, tai ne tas žodis. bandėm ir dėmesio anksčiau nekreipti, ir piktai kalbėti, bet... Šiandien ir močiutė bandė jį sugėdinti, tai po to jis visai supyko ir pasislėpė. Aš nežinau su mano artimaisiais visais taip negražiai bendrauja. Tas pats ir su brolio šeimyna, kai atvažiuoja tai jokio bendravimo ir kalbėjimo. Atrodo ir nieko blogo nedaro jam, bet.. O su vyro artimaisiais kuo puikiausia.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2006 07 18, 13:47)
Tema rašyta seniai, o po mano sūnaus šiandieninio įvykio labai norėjosi parašyti. Nuo mažens mano vaikas labai negražiai bendrauja su mano tėvais. Kai ateina į svečius tai cypia liepia išeiti. Jau džiaugėmės, kad lyg ir gerai viskas, o šiandien atėjus močiutei vėl tas pats. Ir man pačiai kaip nesmagu, tai ne tas žodis. bandėm ir dėmesio anksčiau nekreipti, ir piktai kalbėti, bet... Šiandien ir močiutė bandė jį sugėdinti, tai po to  jis visai supyko ir pasislėpė. Aš nežinau su mano artimaisiais visais taip negražiai bendrauja. Tas pats ir su brolio šeimyna, kai atvažiuoja tai jokio bendravimo ir kalbėjimo. Atrodo ir nieko blogo nedaro jam, bet.. O su vyro artimaisiais kuo puikiausia.

pirmiausia reikia issiaiskint kodel taip vyksta; galbut kas nors vaika nuteike pries tuos zmones, ar jie patys seniai kazka padare del ko vaikas ju nemegsta, pabandykit pasneket su vaiku, gal pasakys, o jei nenores kalbet pabandykit mainais uz ka nors istraukt tiesa... jei sunus taip elgiasi, tuomet gal bandykit sakyt kad nuo siol negales daryti to ir to (ka jis labiausiai megta) arba tiek ir tiek laiko nepirksit nauju zaislu ar saldainiu g.gif pabandyt verta, nieko neprarasit, arba taip elgtis po kiekvieno siurkstaus elgesio su artimaisiais... taip gallima daryti del kiekvieno kaprizo... galbut pabandykit vaika valandai, po to vis ilgiau, palikt viena su seneliais, gal apsipras, pamatys kad jie labai geri, kad vaika labai myli, tegu jie siek tiek palepina (tik ne per daug) mazyli... daugiau net nezinau ka patarti, sunki situacija schmoll.gif

o pagrasinti tuo kas vaikui megstamiausia ir ko jis labiausiai nori verta kiekvienai mamai pabandyti jei dar nebandet smile.gif as turiu pussesere 4 metu ir daznai jai bunu vietoj aukles (myliu mazus vaikus), siaip ji klauso tik mamos, kiti gali sakyt nesake, tai as pabandziau sita buda ir padejo (pvz. taip darysi - isleisiu baseina (ji turi gumini) ir negalesi maudytis, arba "eisiu i miesta pirkt saldainiu, dar uzeisiu i kavine, o taves nesivesiu, liksi namie, ir dar tau ne virno saldainio neparnesiu ir pasakysiu mociutei kad neduotu" tada nueinu kur nors kur ji manes nemato ir viskas, kita karta uztenka tik pagrasint thumbup.gif )
Atsakyti
mes tai jei esam namie labai geras vaistas yra kamputis.Pastatau ir palieku priverdama kambario duris,mums tai pats geriausias vaistas thumbup.gif
Atsakyti
[I]Sveikos mamytės smile.gif Aš irgi turiu tokią bėda, maniškis mušasi arba kandasi kai kas nors nepatinka.Tik nesuprantu kodėl taip egiasi prie manęs ir vyro, nes kai būna su močiute, beveik jokių problemų nebūna.
Atsakyti