Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

[quote=sniegyne,2011 01 24, 11:16]
*labuka, aciu uz sveikinimus, tik tas darbas dar po savaites doh.gif
*maisai sia pasalpa su nedarbingumo ar kazkaip panasiai jo vadinasi wink.gif WTC gauna kai dirba apie 30val i savaite wink.gif
[/quot]
* na bet svarbu darbas biggrin.gif gavai centre tam viesbuty?
* gali but... blush2.gif
Atsakyti
[quote=Mrs.Margo,2011 01 24, 11:27]
[quote=sniegyne,2011 01 24, 11:16]
*labuka, aciu uz sveikinimus, tik tas darbas dar po savaites doh.gif
*maisai sia pasalpa su nedarbingumo ar kazkaip panasiai jo vadinasi wink.gif WTC gauna kai dirba apie 30val i savaite wink.gif
[/quot]
* na bet svarbu darbas biggrin.gif gavai centre tam viesbuty?
* gali but... blush2.gif
[/quote]

aga, ten visai gerai man bus smile.gif jau lb noriu kuo greiciau smile.gif o tu ka? pusnynai lietuvoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 24, 11:48)
aga, ten visai gerai man bus smile.gif jau lb noriu kuo greiciau smile.gif o tu ka? pusnynai lietuvoj? ax.gif

o as ka...nieko gero,savo planus atidedu iki kito pirmadienio blush2.gif tyyyyyngiu rolleyes.gif jo,sninga pas mus wub.gif vel tikra ziema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 24, 15:27)
o as ka...nieko gero,savo planus atidedu iki kito pirmadienio blush2.gif tyyyyyngiu rolleyes.gif  jo,sninga pas mus wub.gif vel tikra ziema wub.gif

jetau kaip as to sniego nenoriu, grazu per langa paziuret bet klampoti per ji doh.gif
as vis antro darbelio ieskausi, ziurineju..
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 24, 07:50)
Sveikos 4u.gif
Na tai Sniegyne visgi sveikinu gavus darba 4u.gif
Narutike, o tu nenori pasiieskoti kokio vaikiuko pasaugoti g.gif butu ir pinigas ir namie galetum buti,nepervargtum rolleyes.gif
kas del anglu ir skaitymo,tai tikrai zinokit labai i nauda...as budavo darbe per pertraukas skaitydavau zurnalus angliskus,labai praplete zodyna rolleyes.gif
O del WTC (Work Tax Credit,ane?) tai berods reikia dirbti ne daugiau 16(14 gal ) val.per savaite...
kiek darbu nuo sio primadienio prisiplanavus doh.gif

Bandziau, tai, kad nieko nesigauna, mazai cia isvis darbu, tuo labiau, mazylius priziuret, bet as atvira pasiulymams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
sveikinu, Sniegyne, gavus darba thumbup.gif
o ka del kalbos mokymosi, galiu pasakyti is savo patirties, kad as daug skaitydavau, daug gramatikos knyguciu prisipirkus spresdavau(man lb patinka knygynas cambridge universiteto leidyklos kuris netoli King's college), bet sunku kalbet, kai vien rasai ar skaitai... man tai labai kursai padeda nors ir brangus smile.gif jei bus galimybe tikrai verta (cia ne reklama biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 24, 23:14)
Sveikos  4u.gif
sveikinu, Sniegyne, gavus darba  thumbup.gif
o ka del kalbos mokymosi, galiu pasakyti is savo patirties, kad as daug skaitydavau, daug gramatikos knyguciu prisipirkus spresdavau(man lb patinka knygynas cambridge universiteto leidyklos kuris netoli King's college), bet sunku kalbet, kai vien rasai ar skaitai... man tai labai kursai padeda nors ir brangus smile.gif jei bus galimybe tikrai verta (cia ne reklama  biggrin.gif  )

labuka, smile.gif aciuka smile.gif kiek sake ten daug lietuvaiciu dirba tai manau nereiks pamirsti gimtos kalbos biggrin.gif zinau kad kursai geriau ir juolabiau kalbi su tais zmonemis angliskai, nes lietuviskai jie nesupranta smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 24, 15:49)
jetau kaip as to sniego nenoriu, grazu per langa paziuret bet klampoti per ji doh.gif
as vis antro darbelio ieskausi, ziurineju..

bet kaiiip faiiiina wub.gif eini,girgzda po kojom wub.gif
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 24, 23:20)
labuka, smile.gif aciuka smile.gif kiek sake ten daug lietuvaiciu dirba tai manau nereiks pamirsti gimtos kalbos biggrin.gif zinau kad kursai geriau ir juolabiau kalbi su tais zmonemis angliskai, nes lietuviskai jie nesupranta smile.gif)

vel pamirsau kuriam viesbuty darba gavai rolleyes.gif jei Crown plaza,tai dirba musu kaimynas virtuveje ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 25, 12:17)
bet kaiiip faiiiina wub.gif eini,girgzda po kojom wub.gif

vel pamirsau kuriam viesbuty darba gavai rolleyes.gif jei Crown plaza,tai dirba musu kaimynas virtuveje ten smile.gif

nes as University Arms smile.gif prie to didelio parko kur swiming pool yra nezinau kaip ta vadinasi, cia prie centro smile.gif

as medziokleje buvau kai buvo kalnai sniego tai po pirmos medziokles antros nebereikejo biggrin.gif ir pasportavau kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 25, 15:19)
nes as University Arms smile.gif prie to didelio parko kur swiming pool yra nezinau kaip ta vadinasi, cia prie centro smile.gif

as medziokleje buvau kai buvo kalnai sniego tai po pirmos medziokles antros nebereikejo biggrin.gif ir pasportavau kaip reikiant biggrin.gif

O koks darbo grafikas numatomas viesbutyje, Sniegyne? idomu tiesiog ar tai dazniau rytinis darbas, ar pamainos keiciasi, kaip savitgaliai...niekada nedirbau tokio darbo, bet galvoju gal irgi kazka tokio pradet ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 27, 15:34)
O koks darbo grafikas numatomas viesbutyje, Sniegyne? idomu tiesiog ar tai dazniau rytinis darbas, ar pamainos keiciasi, kaip savitgaliai...niekada nedirbau tokio darbo, bet galvoju gal irgi kazka tokio pradet ieskot smile.gif

labuka, grafikas toks sakyciau net geras smile.gif pradedi 9 ir baigi 3-3.30, o jei labai jau daug darbo minejo, kad ir 8 reiks atvaziuoti, per savaite 30valandu tai penkios dienos po 6val. na man pats tas smile.gif be to sake yra ir vakarine pamaina, bet kiek ji daznai bus as nzn, pirmadieni daugiau zinosiu nes bus pirma diena smile.gif)) o sake ir lietuviu dirba ir lenkiu ir rusiu smile.gif managere labai faina angle moteris pagyvenusi smile.gif ne isterike kokia kaip daznai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 27, 19:59)
labuka, grafikas toks sakyciau net geras smile.gif pradedi 9 ir baigi 3-3.30, o jei labai jau daug darbo minejo, kad ir 8 reiks atvaziuoti, per savaite 30valandu tai penkios dienos po 6val. na man pats tas smile.gif be to sake yra ir vakarine pamaina, bet kiek ji daznai bus as nzn, pirmadieni daugiau zinosiu nes bus pirma diena smile.gif)) o sake ir lietuviu dirba ir lenkiu ir rusiu smile.gif managere labai faina angle moteris pagyvenusi smile.gif ne isterike kokia kaip daznai buna biggrin.gif

o gal zinai, gal dar darbuotoju jie iesko? ax.gif
kokiu budu tu juos radai? internete kur skelbimas buvo? smile.gif 4u.gif
Atsakyti