QUOTE(indre_uk @ 2010 12 05, 16:16)
Labas

o cia si savaitgali truputi atsilo ir saulute pasirode, tai visai smagu

i lauka imanoma iseiti. Isigijau as ta olbas aliejuka tai labai padeda

ACIU! Mano mazoji labai nemegeja to juros vandenuko ir siaip jai prie nosies neimanoma prisiliesti klyksmas nenormalus..
As ir galejau pasakyti kad negrysiu i darba, bet kazkaip nedrasu buvo tuo metu, o dabar man vis bonusus ismoka ir kazkaip nesmagiai jauciuosi.. ziurejau istatimiskai turiu jiems 3 men iki mot atostogu pabaigos pranesti, tai taip ir darysiu. Tikiuosi l baisiai nesureaguos

Jo facebooka turiu, atsiusiu tau nuoroda i email. Buciau l dekinga jei numeriuka paklaustum tos motereles, kazkaip drasiau butu palikti jei atsiliepimai apie ja tik geri. Pati radau cia musu rajone kelias auklytes, per ta opportunity-links puslapi, bet neasku kokio ten lygio jos..
Dabar ieskau beseiniuko mazajai, cia as vel su savo klausimais

bet gal tu zinai koki geresni Cambridge?
laba
dziugu,kad padeda

mano vaikis irgi baisiai nemegdavo nosies ''reikalu'', bet as budavo ji prisispaudziu ir vistiek ipurskiu,parekdavo ir nustodavo

o dabar problemu nekyla,pasisnekam,paaiskinu viska ir duodasi savo noru

dar puikus dalykas kvepavimo takam yra eukalipto mostele. as visa laika is lt parsivesdavau,bet maciau ir bootso vaistinej yra mosteliu su eukaliptu,tik aisku nepamenu pavadinimu

tai ta mostele tepu krutine ir nugaryte,o kai dar ir kosti,tai plius ir padukus ir delniukus tepdavau(nezinau kodel,girdejus kad taip mama mum tepdavo,tai ir as tepu

) dar as turiu toki aparata-garintuva,tai kai serga,tai to olbas i ta puoda ilasinu ir jis garuoja,irgi labai gerai
del darbelio tai nesijaudink labai,juk tu turi teise rinktis,ir jau ju problemos jei jiems nepainka tavo pasirinkimas,o tuo labiau jei viska darai pagal istatymus
baseina cambridge zinau tik viena,kur prie parko stiklinis pastatas.as nebuvus,MB buvo su vaiku,tai sake faina ten jiem buvo.Man kazkaip nepatinka tos chlorkes,parejo abu pabale nuo chloruoto vandens,nors sake ir maudesi po dusu,bet vistiek ant kuno liko,tai vaiko odele pora dienu aliejukais tepiau,nes labai issausejus buvo.
facebooke gali isivesti i paieska kembridzo mokyklele,dar yra kembridzo lietuvaiciu bendruomene ir tau ismes,arba atsiusk i az man savo duomenis,prisidesiu tave prie draugu ir grupes