Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

Oj tai liudna girdeti kad tavo ziogelis vel serga. Pabandyk jam saltalankiu arbatos su meduciu duoti, labai padeda plauciukams thumbup.gif Mano brolio sunelis (3m) istisai pasigaudavo plauciu uzdegima darzelyje, sirgo su pertraukom gal koki pusmeti tai broliene visokias vaistazoliu arbatas jam duodavo sake tik jos ir padejo.
O Cambridge vakar buvo kalediniu lempuciu iziebimo svente, nuvaziavom paziureti tai net neprasibrovem per minia i aikste sad.gif Bet nieko ispudingo ir siaip nebuvo, egle baisi be zaislu tik lempuciu uzmesta ir tiek. Sakiau reiks geriau i Londona nuvaziuoti, ten turetu buti kazkas ispudingiau smile.gif.
Sedziu siandien ir narsau internete apie Cambridge nursery schools, pre-schools ir pan. nes manau pats laikas mazaja kur nors i eile uzrasyti. Kiek zinau cia mamytes keliu menesiu vaikucius registruoja, nes pasiula mokykleliu trigubai mazesne uz paklausa sad.gif Gal tu esi girdejusi kokia cia pradine mokyklele geresne? O gal galetum parekomenduoti kokia auklyte? rolleyes.gif
Atsakyti
labos 4u.gif
tai prie plauciu uzdegimo dar ir vejaraupiai turbut. buvom pas daktare, tai sako turetu vandeningos virsuneles buti, o pas ji tokie keisti tie spuogiukai g.gif bus matyt keliu dienu begy.
dekui del santalankiu 4u.gif reiks kreiptis i mociute, ten ji visokio gerio prikaupus bigsmile.gif as girdau rugiageliu arbata, bet jau nebepadeda unsure.gif
o del mokyklu tai man cia klausimas neiveikiamas. Vis atideliojau, nors puikiai zinau kad mokyklose vietu nera, o ypac gerose mokyklose. tiesa pasakius bijau ir pagalvot, kai vaika reiks ikisti bile kur, nes jo jau metai reikalaus mokslo doh.gif
kazkaip ziuret reikia pagal ofsted(man atrodo) reitingus ir dar yra streetfinder.co.uk(irgi gerai nepamenu doh.gif ) ten galima susirasti viska-doktor,darzelius, mokyklas,pasta ir t.t
aukle irgi sudetingas galvos skausmas doh.gif zinau viena moteri, ji daug vaikuciu priiziuri,labai su jais uzsiima,darbelius daro, daineles dainuoja, bet nezinau ar ji naujus vaikucius prisiima ir kiek praso rolleyes.gif
facebooke cambridge mamytem ir teveliam grupe susikure,sestadienine mokyklele nori atidaryti, jeigu norinciu atsirastu ax.gif
Atsakyti
Laba, tai isivaizduoju kiek streso tavo ziogeliui kai tiek ligu vienu metu.. verysad.gif na bet igaus imuniteta ir veliau bus tik geriau.
Aciu uz info del mokyklu. Radau nebloga puslapiuka http://www.opportunity-links.org.uk cia informacija apie Cambridgeshire esancias chilcare istaigas. Tik cia daugiau ikimokyklines istaigos visos, o su mokyklom truputi sudetingiau.. paskambinau i kelias tai sake kad registruoja tik pusmeti pries pradedant mokykla, nzn dar reiks ieskot tikrai yra waiting list net pora metu pries.
O tos dienines mokykleles tai tikrai gerai thumbup.gif , bet mano pupai dar reiks iki ju paaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2010 11 25, 17:30)
Laba, tai isivaizduoju kiek streso tavo ziogeliui kai tiek ligu vienu metu.. verysad.gif  na bet igaus imuniteta ir veliau bus tik geriau.
Aciu uz info del mokyklu. Radau nebloga puslapiuka http://www.opportunity-links.org.uk cia informacija apie Cambridgeshire esancias chilcare istaigas. Tik cia daugiau ikimokyklines istaigos visos, o su mokyklom truputi sudetingiau.. paskambinau i kelias tai sake kad registruoja tik pusmeti pries pradedant mokykla, nzn dar reiks ieskot tikrai yra waiting list net pora metu pries.
O tos dienines mokykleles tai tikrai gerai  thumbup.gif , bet mano pupai dar reiks iki ju paaugti smile.gif

sveika 4u.gif
na vejaraupiai nepasitvirtino, matyt alergija antibijotikams doh.gif kosulys aciu D jau praeina, panasu, kad jau svieseja gyvenimas bigsmile.gif reiks pasiukstineti tam puslapi kada prisedus. Matai kaip ydomiai g.gif gal,kad ne londone,uztat viskas greiciau g.gif nukrito akmuo nuo sirdies, netokia jau ir bloga mama esu rolleyes.gif biggrin.gif
o ka jus veikiat su mazute per dienas?eisi jau dirbti,kad aukles ieskai?man tai dabar klausimas, kaip reiks suderinti darba su vaiko mokykla?reiks ieskoti kas gales pabuti po mokyklos, nes part-time dirbbti nelabai apsimoka, o fulltime vel problema,vaiko tiek nematysi,aukle surast doh.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif Smagu girdeti kad kapstotes is ligu smile.gif Mes va slogyte kazkur pasigavom savaitgali.. Buvom Londone paziureti kaip pasipuoses centras sventem (beje kiek pastebejau tik centras ten ir pasipuoses smile.gif), tai gal ir perpute kur vejas sad.gif Cia siaubingai atsalo siandien kokie -5 buvo! Kaip LT orai?
Del aukles tai as ieskau tokios karta porai valandu per savaite kad butu galima iseiti kur nors pavakarieniauti su MB, bet i darba dar gryzti nesiruosiu. Pasiemiau motinystes atostogas metam, bet kadangi darbas Londone tikrai nebegrysiu ten.. Kazkaip manau bus sunku tokia pupa palikti auklei tai manau auginti iki 1.5 ar 2 metuku ir tada isidarbinti Cambridge part-time jei iseis. Sunku cia suplanuoti toki dalyka, bet ir namie uzsisedeti nesinori, nes jau dabar labai veiklos norisi smile.gif
O kada tu pranesei darbdaviui kad nebegryzti? Kaip sureagavo?
Atsakyti
mamytes, jei domina vaikiski orginalus rubeliai galite paziureti parase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2010 12 01, 23:13)
Labas vakarelis  4u.gif  Smagu girdeti kad kapstotes is ligu smile.gif Mes va slogyte kazkur pasigavom savaitgali.. Buvom Londone paziureti kaip pasipuoses centras sventem (beje kiek pastebejau tik centras ten ir pasipuoses smile.gif), tai gal ir perpute kur vejas sad.gif Cia siaubingai atsalo siandien kokie -5 buvo! Kaip LT orai?
Del aukles tai as ieskau tokios karta porai valandu per savaite kad butu galima iseiti kur nors pavakarieniauti su MB, bet i darba dar gryzti nesiruosiu. Pasiemiau motinystes atostogas metam, bet kadangi darbas Londone tikrai nebegrysiu ten.. Kazkaip manau bus sunku tokia pupa palikti auklei tai manau auginti iki 1.5 ar 2 metuku ir tada isidarbinti Cambridge part-time jei iseis. Sunku cia suplanuoti toki dalyka, bet ir namie uzsisedeti nesinori, nes jau dabar labai veiklos norisi smile.gif
O kada tu pranesei darbdaviui kad nebegryzti? Kaip sureagavo?

laba 4u.gif ziuriu abi tik likom unsure.gif saltukas ir pas mus,-20; -18 biggrin.gif siais metais man labai patinka ziema wub.gif net nezinau kodel,siaip as ziemos nemegeja,bet si ziema labai faina biggrin.gif as nuo slogytes perku olbas toki aliejuka,ar kaip pavadinti,ant pagalves lasiuka uzlasinu,ir vaikas kvepuoja.tokia kaip inhaliacija gaunasi. dar gerai juros vanduo labai 4u.gif as iskart pasakiau,kad negrysiu,forminau metams laiko,menedzere vistiek laike man vieta,dar tikejosi,kad apsigalvosiu, o kai baigesi metai,parasiau oficialu laiska ir viskas smile.gif
o tu gal facebooka turi?kuriasi lietuviu bendruomene,tai ten yra ir auklyciu ir visko biggrin.gif ka rekomenduoti kaip ir neturiu,nebent ta moterele,bet as su ja asmeniskai nesu bendravusi,tik gerus atsiliepimus girdejusi. galeciau paklausineti jos tel.nr.jei noresi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2010 12 02, 18:22)
laba 4u.gif ziuriu abi tik likom unsure.gif saltukas ir pas mus,-20; -18  biggrin.gif siais metais man labai patinka ziema wub.gif net nezinau kodel,siaip as ziemos nemegeja,bet si ziema labai faina biggrin.gif as nuo slogytes perku olbas toki aliejuka,ar kaip pavadinti,ant pagalves lasiuka uzlasinu,ir vaikas kvepuoja.tokia kaip inhaliacija gaunasi. dar gerai juros vanduo labai 4u.gif as iskart pasakiau,kad negrysiu,forminau metams laiko,menedzere vistiek laike man vieta,dar tikejosi,kad apsigalvosiu, o kai baigesi metai,parasiau oficialu laiska ir viskas smile.gif
o tu gal facebooka turi?kuriasi lietuviu bendruomene,tai ten yra ir auklyciu ir visko biggrin.gif ka rekomenduoti kaip ir neturiu,nebent ta moterele,bet as su ja asmeniskai nesu bendravusi,tik gerus atsiliepimus girdejusi. galeciau paklausineti jos tel.nr.jei noresi 4u.gif

Labas 4u.gif o cia si savaitgali truputi atsilo ir saulute pasirode, tai visai smagu smile.gif i lauka imanoma iseiti. Isigijau as ta olbas aliejuka tai labai padeda thumbup.gif ACIU! Mano mazoji labai nemegeja to juros vandenuko ir siaip jai prie nosies neimanoma prisiliesti klyksmas nenormalus.. verysad.gif
As ir galejau pasakyti kad negrysiu i darba, bet kazkaip nedrasu buvo tuo metu, o dabar man vis bonusus ismoka ir kazkaip nesmagiai jauciuosi.. ziurejau istatimiskai turiu jiems 3 men iki mot atostogu pabaigos pranesti, tai taip ir darysiu. Tikiuosi l baisiai nesureaguos smile.gif Jo facebooka turiu, atsiusiu tau nuoroda i email. Buciau l dekinga jei numeriuka paklaustum tos motereles, kazkaip drasiau butu palikti jei atsiliepimai apie ja tik geri. Pati radau cia musu rajone kelias auklytes, per ta opportunity-links puslapi, bet neasku kokio ten lygio jos..
Dabar ieskau beseiniuko mazajai, cia as vel su savo klausimais blush2.gif bet gal tu zinai koki geresni Cambridge?
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2010 12 05, 16:16)
Labas  4u.gif o cia si savaitgali truputi atsilo ir saulute pasirode, tai visai smagu smile.gif i lauka imanoma iseiti.  Isigijau as ta olbas aliejuka tai labai padeda  thumbup.gif  ACIU! Mano mazoji labai nemegeja to juros vandenuko ir siaip jai prie nosies neimanoma prisiliesti klyksmas nenormalus..  verysad.gif
As ir galejau pasakyti kad negrysiu i darba, bet kazkaip nedrasu buvo tuo metu, o dabar man vis bonusus ismoka ir kazkaip nesmagiai jauciuosi.. ziurejau istatimiskai turiu jiems 3 men iki mot atostogu pabaigos pranesti, tai taip ir darysiu. Tikiuosi l baisiai nesureaguos smile.gif Jo facebooka turiu, atsiusiu tau nuoroda i email. Buciau l dekinga jei numeriuka paklaustum tos motereles, kazkaip drasiau butu palikti jei atsiliepimai apie ja tik geri. Pati radau cia musu rajone kelias auklytes, per ta opportunity-links puslapi, bet neasku kokio ten lygio jos.. 
Dabar ieskau beseiniuko mazajai, cia as vel su savo klausimais  blush2.gif  bet gal tu zinai koki geresni Cambridge?

laba 4u.gif
dziugu,kad padeda thumbup.gif mano vaikis irgi baisiai nemegdavo nosies ''reikalu'', bet as budavo ji prisispaudziu ir vistiek ipurskiu,parekdavo ir nustodavo biggrin.gif o dabar problemu nekyla,pasisnekam,paaiskinu viska ir duodasi savo noru biggrin.gif dar puikus dalykas kvepavimo takam yra eukalipto mostele. as visa laika is lt parsivesdavau,bet maciau ir bootso vaistinej yra mosteliu su eukaliptu,tik aisku nepamenu pavadinimu doh.gif tai ta mostele tepu krutine ir nugaryte,o kai dar ir kosti,tai plius ir padukus ir delniukus tepdavau(nezinau kodel,girdejus kad taip mama mum tepdavo,tai ir as tepu biggrin.gif ) dar as turiu toki aparata-garintuva,tai kai serga,tai to olbas i ta puoda ilasinu ir jis garuoja,irgi labai gerai ax.gif
del darbelio tai nesijaudink labai,juk tu turi teise rinktis,ir jau ju problemos jei jiems nepainka tavo pasirinkimas,o tuo labiau jei viska darai pagal istatymus 4u.gif
baseina cambridge zinau tik viena,kur prie parko stiklinis pastatas.as nebuvus,MB buvo su vaiku,tai sake faina ten jiem buvo.Man kazkaip nepatinka tos chlorkes,parejo abu pabale nuo chloruoto vandens,nors sake ir maudesi po dusu,bet vistiek ant kuno liko,tai vaiko odele pora dienu aliejukais tepiau,nes labai issausejus buvo.
facebooke gali isivesti i paieska kembridzo mokyklele,dar yra kembridzo lietuvaiciu bendruomene ir tau ismes,arba atsiusk i az man savo duomenis,prisidesiu tave prie draugu ir grupes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2010 12 06, 17:24)
laba 4u.gif
dziugu,kad padeda thumbup.gif mano vaikis irgi baisiai nemegdavo nosies ''reikalu'', bet as budavo ji prisispaudziu ir vistiek ipurskiu,parekdavo ir nustodavo biggrin.gif o dabar problemu nekyla,pasisnekam,paaiskinu viska ir duodasi savo noru biggrin.gif dar puikus dalykas kvepavimo takam yra eukalipto mostele. as visa laika is lt parsivesdavau,bet maciau ir bootso vaistinej yra mosteliu su eukaliptu,tik aisku nepamenu pavadinimu doh.gif tai ta mostele tepu krutine ir nugaryte,o kai dar ir kosti,tai plius ir padukus ir delniukus tepdavau(nezinau kodel,girdejus kad taip mama mum tepdavo,tai ir as tepu biggrin.gif ) dar as turiu toki aparata-garintuva,tai kai serga,tai to olbas i ta puoda ilasinu ir jis garuoja,irgi labai gerai ax.gif
del darbelio tai nesijaudink labai,juk tu turi teise rinktis,ir jau ju problemos jei jiems nepainka tavo pasirinkimas,o tuo labiau jei viska darai pagal istatymus 4u.gif
baseina cambridge zinau tik viena,kur prie parko stiklinis pastatas.as nebuvus,MB buvo su vaiku,tai sake faina ten jiem buvo.Man kazkaip nepatinka tos chlorkes,parejo abu pabale nuo chloruoto vandens,nors sake ir maudesi po dusu,bet vistiek ant kuno liko,tai vaiko odele pora dienu aliejukais tepiau,nes labai issausejus buvo.
facebooke gali isivesti i paieska kembridzo mokyklele,dar yra kembridzo lietuvaiciu bendruomene ir tau ismes,arba atsiusk i az man savo duomenis,prisidesiu tave prie draugu ir grupes 4u.gif

Labutis, aciu uz naudingus patarimus 4u.gif Dabar ieskau to garintuvo vaiko kambariui, manau tikrai geras dalykas nes dabar nuo tu visu radiatoriu siaubingai sausas oras namie..
Man siandien kazkokia Kaledine nuotaika uzejo biggrin.gif Pasipuosem egle dabar vaziuosim dovanu ieskot!
Kaip jusu nuotaikeles?
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2010 12 08, 16:53)
Labutis, aciu uz naudingus patarimus  4u.gif Dabar ieskau to garintuvo vaiko kambariui, manau tikrai geras dalykas nes dabar nuo tu visu radiatoriu siaubingai sausas oras namie..
Man siandien kazkokia Kaledine nuotaika uzejo  biggrin.gif  Pasipuosem egle dabar vaziuosim dovanu ieskot!
Kaip jusu nuotaikeles?

kaip tavo mazyte?pasveiko jau? as pirkau panasu i toki aisku mano modelis senesnis.ziurek,kad butu su auto isijungimu/isjungimu. kai ikais iki nustatytos temp.issijungs ir pan.tik nepresistenk,karta kai pagarinau,teko visus drabuzius dziovinti is spintos biggrin.gif
ech,o man kaledu siais metais nebus ramiu verysad.gif sausio pradzioj valstybinis egzas,tai jau dabar nervas ima,bijau unsure.gif vienas pliusas,kad svoris krenta thumbup.gif na ir dar dovanu ta proga isankstiniu gavau lotuliukas.gif
Atsakyti