Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(Mrs.Margo @ 2010 12 08, 22:01)
kaip tavo mazyte?pasveiko jau? as pirkau panasu i toki aisku mano modelis senesnis.ziurek,kad butu su auto isijungimu/isjungimu. kai ikais iki nustatytos temp.issijungs ir pan.tik nepresistenk,karta kai pagarinau,teko visus drabuzius dziovinti is spintos  biggrin.gif
ech,o man kaledu siais metais nebus ramiu verysad.gif sausio pradzioj valstybinis egzas,tai jau dabar nervas ima,bijau unsure.gif vienas pliusas,kad svoris krenta thumbup.gif na ir dar dovanu ta proga isankstiniu gavau lotuliukas.gif

Labutis, maze gerai jau, aciu 4u.gif sloga pasibaige beveik tik va nusaso vargse nes laizosi lauke istisai aplink lupas smile.gif Nezinau ar cia verta kuom nors tepti, gal praeis paciai.. Dabar jai toks etapas kad viska istisai kisa i ta burna, tik spek nusisukt jau ziurek koki kilima laizo smile.gif
Oj prisimenu ir as tuos valstybinius egzaminus ir ta baime, dar lietuvoje visi mokytojai/destytojai megejai pagasdinti, bet pamatysi viskas bus gerai. Mano rezultatai irgi neblizgejo, bet nepamaise istoti ir i bakalaura ir i magistra.
Zinai del svorio tai ir man nepamaisytu kokio gero stresiuko doze kad per sventes i sukneles itilpciau biggrin.gif Po gimdymo labai jau sunkiai krenta tas svoris..
O kaip tavo ziogelis, ar issveiko?
Atsakyti
Su Šventėm tave ir tavo ziogeli! Jaukių, gražių, stebuklingų, nepamirštamų, skanių...žodžiu linkiu idealių Kalėdų! Ir sekmes egzaminuose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2010 12 25, 16:43)
Su Šventėm tave ir tavo ziogeli! Jaukių, gražių, stebuklingų, nepamirštamų, skanių...žodžiu linkiu idealių Kalėdų! Ir sekmes egzaminuose wink.gif

ir tave su sventem,praejusiom ir ateinanciom 4u.gif Kaledu senis dosnus buvo? sios kaledos visiskai neidealios....mokausi mokausi mokausi doh.gif ir nieko nemoku unsure.gif greiciau viskas baigtusi....
kur daugiau Kembridzo mamyciu ir nemamyciu g.gif dviese fronta laikom unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Labas visoms smile.gif Jungiuosi ir as i si buri smile.gif gyvenu neoli Cambridge Fenstanton miestelyje smile.gif Esu netekejusi ir dar neturiu leliuku smile.gif Vilma smile.gif
Atsakyti
sveika prisijungus sniegyne 4u.gif kolkas musu cia mazai biggrin.gif t.y dvi etatines biggrin.gif bet kuo daugiau,tuo smagiau. ka veiki, dirbi?mokaisi? kaip tas miestelis?didelis,mazas? blush2.gif mokyklu,parduotuviu kiek? biggrin.gif
Atsakyti
na miestelis nedidelis labai, vienas darzelis, viena parduotuve ir vaistine smile.gif)cia salia Bar Hill kur didele Tesco yra ta visi beveik zino smile.gif as mokausi namie sios salies mokslus ir aisku dirbu ir seimininkuju laisvu laiku virtuveje smile.gif man 26 metai smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes ir ne tik, gyvenu 30 myliu nuo Cambridge, Bury St Edmunds miestelyje. Esu busima, jauna Mamyte nestuke.gif Neseniai cia atsikelem is Londono. Jauciuosi vienisa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 04, 11:05)
na miestelis nedidelis labai, vienas darzelis, viena parduotuve ir vaistine smile.gif)cia salia Bar Hill kur didele Tesco yra ta visi beveik zino smile.gif as mokausi namie sios salies mokslus ir aisku dirbu ir seimininkuju laisvu laiku virtuveje smile.gif man 26 metai smile.gif

Sveika prisijungus prie musu 4u.gif As daznai vaziuodavau i Bar Hill'i, nes ten mano brangiausias dirbo smile.gif O ka mokaisi jei nepaslaptis?
Papildyta:
QUOTE(narutike @ 2011 01 10, 21:41)
Sveikos Mamytes ir ne tik, gyvenu 30 myliu nuo Cambridge, Bury St Edmunds miestelyje. Esu busima, jauna Mamyte nestuke.gif Neseniai cia atsikelem is Londono. Jauciuosi vienisa ax.gif

Sveikute 4u.gif Labai tave suprantu, nes pati gyvenau Londone 3 metus o paskui persikeliau pas savo brangiausia i Cambridge tai teko ilgokai adaptuotis smile.gif O Bury St Edmunds man vienas is mieliausiu aplinkiniu miesteliu, vaziuojam ten su mazyle kartais pasivaikscioti. Kiek menesiuku nestumas?
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 01 13, 01:21)
Sveika prisijungus prie musu  4u.gif  As daznai vaziuodavau i Bar Hill'i, nes ten mano brangiausias dirbo smile.gif O ka mokaisi jei nepaslaptis?
Papildyta:
Sveikute  4u.gif  Labai tave suprantu, nes pati gyvenau Londone 3 metus o paskui persikeliau pas savo brangiausia i Cambridge tai teko ilgokai adaptuotis smile.gif O Bury St Edmunds man vienas is mieliausiu aplinkiniu miesteliu, vaziuojam ten su mazyle kartais pasivaikscioti. Kiek menesiuku nestumas?

Na mokausi bookkeepinga smile.gif nenoriu dirbti uz minimuma smile.gif

Labukas prisijungus, visada norejau uzsukti i ta miesteli, bet vis draugas dirba vis as dirbu, o jei yra dar ir kas gyvena tai butu idomiau ir susipazinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos! paseksiu Vilmos pavyzdziu ir prisijungsiu prie jusu, jei leisite, nors nesu nei istekejusi, nei mamyte smile.gif truputi daugiau nei pries menesi atvykau gyventi pas drauga i Cambridge. Nors pastaruosius 1,5 metu atskrisdavau cia kas kelis menesius, pradejusi gyventi daugiau norisi suzinoti apie si miesta is moterisku lupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 15, 19:11)
Sveikos! paseksiu Vilmos pavyzdziu ir prisijungsiu prie jusu, jei leisite, nors nesu nei istekejusi, nei mamyte smile.gif truputi daugiau nei pries menesi atvykau gyventi pas drauga i Cambridge. Nors pastaruosius 1,5 metu atskrisdavau cia kas kelis menesius, pradejusi gyventi daugiau norisi suzinoti apie si miesta is moterisku lupu smile.gif

Labukas smile.gif sveika atvykus labai dziaugiuosi, kad musu cia atsiranda daugiau smile.gif mokaisi ar dirbi tu? patinka si salis ir miestas? Kokio amziaus tu? smile.gif
Atsakyti
sveikos sveikos rolleyes.gif laaaabai dziugu,kad merginos jungiasi clap.gif clap.gif clap.gif galesim meetus daryti alc.gif biggrin.gif as irgi jau galesiu jungtis i pokalbius....baigesi,na beveik baigesi mano mokslai,tai turesiu daugiau laiko paplepeti ax.gif na tai pasakokit kaip gyvenat?kuo kurenat? biggrin.gif
Atsakyti