Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 18, 21:39)
sveikos sveikos rolleyes.gif  laaaabai dziugu,kad merginos jungiasi clap.gif  clap.gif  clap.gif  galesim meetus daryti alc.gif  biggrin.gif as irgi jau galesiu jungtis i pokalbius....baigesi,na beveik baigesi mano mokslai,tai turesiu daugiau laiko paplepeti ax.gif na tai pasakokit kaip gyvenat?kuo kurenat? biggrin.gif

aga as ir apie meetus pagalvojau smile.gif idomu butu visai smile.gif)

as darbu paieskose paskendusi tai dziunu interneto platybese smile.gif) ir ieskom namo nuomotis aplink Cambridge, bet noretume is privataus, nes agenturose daug primoket reikia uz registracijas ir pns..
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 18, 22:11)
aga as ir apie meetus pagalvojau smile.gif idomu butu visai smile.gif)

as darbu paieskose paskendusi tai dziunu interneto platybese smile.gif) ir ieskom namo nuomotis aplink Cambridge, bet noretume is privataus, nes agenturose daug primoket reikia uz registracijas ir pns..

darbelio ieskai Cambridge? pabandyk agenturas unsure.gif manes irgi sitas vargas laukia nuo geguzes,sako sumazejo darbu ziauriai unsure.gif sunku surasti privatininka be agenturos doh.gif na bet sekmes,sako kas iesko,tas randa biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos. sorry uz isibrovima, bet niekaip nerandu ka reiskia pazymiai.. vaikas parsinese dalyku ivertinimus, pvz. 2A, 3B, 4B... Kaip cia kazi ta UK vertinimo sistema suprasti? turbut visur ta pati visose mokyklose.. kad a geriausiais o d prasciausias ta supratau, ebt tie skaiciai kazi ka reiskia?

busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 18, 23:05)
darbelio ieskai Cambridge? pabandyk agenturas unsure.gif manes irgi sitas vargas laukia nuo geguzes,sako sumazejo darbu ziauriai unsure.gif sunku surasti privatininka be agenturos doh.gif na bet sekmes,sako kas iesko,tas randa biggrin.gif  4u.gif

na yra tu darbeliu, neaisku kokio ieskom smile.gif bet man siulo darba paciam Cambridge centre, bet nera nemokamo parkavimo tai nzn kaip spresti ta problema..
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2011 01 18, 23:35)
sveikos. sorry uz isibrovima, bet niekaip nerandu ka reiskia pazymiai.. vaikas parsinese dalyku ivertinimus, pvz. 2A, 3B, 4B... Kaip cia kazi ta UK vertinimo sistema suprasti? turbut visur ta pati visose mokyklose.. kad a geriausiais o d prasciausias ta supratau, ebt tie skaiciai kazi ka reiskia?

busiu labai dekinga 4u.gif

mano ziogelis dar neina i mokykla tai ir tos sistemos neismanau 4u.gif nesikreipei i londono mamas,gal jos tau ka paaiskins 4u.gif
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 19, 07:58)
na yra tu darbeliu, neaisku kokio ieskom smile.gif bet man siulo darba paciam Cambridge centre, bet nera nemokamo parkavimo tai nzn kaip spresti ta problema..

pries dekreta ir as dirbau centre,bootse,parkavimo nebuvo,o gyvenom irgi toleliau,tai autobusais vazinejau...padek dieve doh.gif darbas baigiasi 6,o 6.10 autobusas,sekantis tik po valandos berods budavo doh.gif bet kokie britkus tie vairuotojai,atbegau vos kvapa atgaudama,o man prie pat nosies duris uzdare,as beldziu i langa,sako Hi,ir nuvaziavo chamas doh.gif kaip susinervinau tada bash.gif ir tokiu atveju ne viena maciau unsure.gif
dar variantas,pasilikti gyvenamam rajone masina ir paejeti iki centro 4u.gif labai netoli grafton centro yra nebloga vieta masinai pasilikti,iki centro pestute mazdug 10-15 min. pasizek google maps humberstone road ir aplinkinias gatveles.mes ten gyvenom kuri l;aika,tai labai puiku i darba buvo vaikscioti,maciau,kad daukas masinas ten pasilieka ir eina i darbus.kai buna geras oras,varydama i shopus irgi ten masina pasilieku,tai nereik moket uz parkavima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 19 sausio 2011 - 10:08
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 19, 11:03)
mano ziogelis dar neina i mokykla tai ir tos sistemos neismanau 4u.gif nesikreipei i londono mamas,gal jos tau ka paaiskins 4u.gif

pries dekreta ir as dirbau centre,bootse,parkavimo nebuvo,o gyvenom irgi toleliau,tai autobusais vazinejau...padek dieve doh.gif darbas baigiasi 6,o 6.10 autobusas,sekantis tik po valandos berods budavo doh.gif bet kokie britkus tie vairuotojai,atbegau vos kvapa atgaudama,o man prie pat nosies duris uzdare,as beldziu i langa,sako Hi,ir nuvaziavo chamas doh.gif kaip susinervinau tada bash.gif ir tokiu atveju ne viena maciau unsure.gif
dar variantas,pasilikti gyvenamam rajone masina ir paejeti iki centro 4u.gif labai netoli grafton centro yra nebloga vieta masinai pasilikti,iki centro pestute mazdug 10-15 min. pasizek google maps humberstone road ir aplinkinias gatveles.mes ten gyvenom kuri l;aika,tai labai puiku i darba buvo vaikscioti,maciau,kad daukas masinas ten pasilieka ir eina i darbus.kai buna geras oras,varydama i shopus irgi ten masina pasilieku,tai nereik moket uz parkavima blush2.gif

tai va ir as kai pradejau dirbti barhill'e tai neapseidavau be masinos, nes sestadieni laiku neatvaziuosi i darba, sekmadieni reikia laukti dvi valandas o ne taip jau ir malonu..
dabar siulo darba salygos man visos kaip ir labai tinka as paeiciau gala svarbu, kad nemokamas parkavimas butu, nes taip dirbti ir viska sumoketi uz parkavima nera aktualu man..

oi kaip nemegstu as tu autobusu, ir vairuotoju kartais labai nemanadagiu pasitaiko, nors mano rajone jie visi mandagus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 19, 11:13)
tai va ir as kai pradejau dirbti barhill'e tai neapseidavau be masinos, nes sestadieni laiku neatvaziuosi i darba, sekmadieni reikia laukti dvi valandas o ne taip jau ir malonu..
dabar siulo darba salygos man visos kaip ir labai tinka as paeiciau gala svarbu, kad nemokamas parkavimas butu, nes taip dirbti ir viska sumoketi uz parkavima nera aktualu man..

oi kaip nemegstu as tu autobusu, ir vairuotoju kartais labai nemanadagiu pasitaiko, nors mano rajone jie visi mandagus smile.gif

tai jei darbo salygos tave tenkina,tai tikrai neproblema tos 10min. pasivaiksciojimo 4u.gif o ir dirbti ant parkingo nereikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 19, 11:19)
tai jei darbo salygos tave tenkina,tai tikrai neproblema tos 10min. pasivaiksciojimo 4u.gif o ir dirbti ant parkingo nereikes biggrin.gif

as cambridge nelabai zinau to gyvenamo rajono, nemokamo parkavimo ir pns. man reikia kuo arciau kad butu crowne plaza gal zinai artimesne gatvele? sita irgi netoli, bet kartais jei nebutu vietos kazkur galeciau palikti kitur smile.gif
Atsakyti
matai kuo arciau centro tuo labiau keiciasi salygos. nes dauguma tu artimesniu gatveliu turi zenklus,kad statyti tik su leidimu. o ten labai paprasta rasti.Pirmiausiai tai atsiversk per google maps(get directions) nuo savo namu iki humberstone road, pabandysiu ikelti nuoroda zemelapis turetu rodyti tas gatveles.... ten tu gatveliu viena prie kitos,tikrai rasi kur pasistatyti masina. Manheten drive, belvoir road ir daug kitu,ten viena su kita jos jungiasi. o paskui pereini upe,visa laika tiesiai ir islendi centre prie parkelio,kuris yra tarp Grafton centre ir pacio centro. Gali pries sutikdama dirbti atvaziuoti ir pasidairyti,ar tau bus patogu ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 19, 11:34)
matai kuo arciau centro tuo labiau keiciasi salygos. nes dauguma tu artimesniu gatveliu turi zenklus,kad statyti tik su leidimu. o ten labai paprasta rasti.Pirmiausiai tai atsiversk per google maps(get directions) nuo savo namu iki humberstone road, pabandysiu ikelti nuoroda zemelapis  turetu rodyti tas gatveles.... ten tu gatveliu viena prie kitos,tikrai rasi kur pasistatyti masina. Manheten drive, belvoir road ir daug kitu,ten viena su kita jos jungiasi. o paskui pereini upe,visa laika tiesiai ir islendi centre prie parkelio,kuris yra tarp Grafton centre ir pacio centro. Gali pries sutikdama dirbti atvaziuoti ir pasidairyti,ar tau bus patogu ar ne  4u.gif

o tose gatvelese tikrai nemokamai? nes kiek esu macius tai tik to namo gyventojams buna parkavimas doh.gif mane erzina, kai toks viesbutis nesugeba parkavimo suteikti darbuotojams doh.gif
Atsakyti
na as dabar Lietuvoj esu,garantuoti 100% negaliu,paskutini karta buvau rugpjuti,tai tikrai nebuvo niekur jokio zenklo,kad butu negalima stoveti,nebent kas nors pasikeite g.gif bet nepasikeite,nes siuo metu mano vyras dirba prie job centro,tai masina palieka Humberstone road,ir eina iki job centro pescias,nes aplink job centra visur parkavimas mokamas.Geriausia,kad tu nuvaziuotum ir apsidairytumei kaip ir kas ten 4u.gif
zemelapis matau nerodo,ka norejau parodyti, nepirma kart pastebiu,kai dedu nuoroda,rodo pagrindini psl, o ne ta ka norejau parodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 19, 11:55)
na as dabar Lietuvoj esu,garantuoti 100% negaliu,paskutini karta buvau rugpjuti,tai tikrai nebuvo niekur jokio zenklo,kad butu negalima stoveti,nebent kas nors pasikeite g.gif bet nepasikeite,nes siuo metu mano vyras dirba prie job centro,tai masina palieka Humberstone road,ir eina iki job centro pescias,nes aplink job centra visur parkavimas mokamas.Geriausia,kad tu nuvaziuotum ir apsidairytumei kaip ir kas ten 4u.gif
zemelapis matau nerodo,ka norejau parodyti, nepirma kart pastebiu,kai dedu nuoroda,rodo pagrindini psl, o ne ta ka norejau parodyti doh.gif

aga as radau, reiks vaziuoti pasiziureti kiek toli ten eiti iki tos vietos man.. bet vakare pedinti nelaba bus malonu kai tamsu unsure.gif o kada parvyksi? musu temelej cia taip tylu smile.gif
Atsakyti