QUOTE(Rhealife @ 2011 01 18, 23:35)
sveikos. sorry uz isibrovima, bet niekaip nerandu ka reiskia pazymiai.. vaikas parsinese dalyku ivertinimus, pvz. 2A, 3B, 4B... Kaip cia kazi ta UK vertinimo sistema suprasti? turbut visur ta pati visose mokyklose.. kad a geriausiais o d prasciausias ta supratau, ebt tie skaiciai kazi ka reiskia?
busiu labai dekinga 4u.gif
mano ziogelis dar neina i mokykla tai ir tos sistemos neismanau

nesikreipei i londono mamas,gal jos tau ka paaiskins
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 19, 07:58)
na yra tu darbeliu, neaisku kokio ieskom

bet man siulo darba paciam Cambridge centre, bet nera nemokamo parkavimo tai nzn kaip spresti ta problema..
pries dekreta ir as dirbau centre,bootse,parkavimo nebuvo,o gyvenom irgi toleliau,tai autobusais vazinejau...padek dieve

darbas baigiasi 6,o 6.10 autobusas,sekantis tik po valandos berods budavo

bet kokie britkus tie vairuotojai,atbegau vos kvapa atgaudama,o man prie pat nosies duris uzdare,as beldziu i langa,sako Hi,ir nuvaziavo chamas

kaip susinervinau tada

ir tokiu atveju ne viena maciau

dar variantas,pasilikti gyvenamam rajone masina ir paejeti iki centro

labai netoli grafton centro yra nebloga vieta masinai pasilikti,iki centro pestute mazdug 10-15 min. pasizek google maps humberstone road ir aplinkinias gatveles.mes ten gyvenom kuri l;aika,tai labai puiku i darba buvo vaikscioti,maciau,kad daukas masinas ten pasilieka ir eina i darbus.kai buna geras oras,varydama i shopus irgi ten masina pasilieku,tai nereik moket uz parkavima