Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(sniegyne @ 2011 01 19, 12:03)
aga as radau, reiks vaziuoti pasiziureti kiek toli ten eiti iki tos vietos man.. bet vakare pedinti nelaba bus malonu kai tamsu  unsure.gif  o kada parvyksi? musu temelej cia taip tylu smile.gif

jei gerai pamenu tai lyg tos pievos,parkas apsviesti buvo g.gif siaip ten daug zmoniu vaiksto...
as ketinu gryzti tik balandi-geguze,reik bakalaurini parasyti,nes jei isvaziuosiu i uk rasyti,tai gali jis ir likti neparasytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 19, 13:45)
jei gerai pamenu tai lyg tos pievos,parkas apsviesti buvo g.gif siaip ten daug zmoniu vaiksto...
as ketinu gryzti tik balandi-geguze,reik bakalaurini parasyti,nes jei isvaziuosiu i uk rasyti,tai gali jis ir likti neparasytas biggrin.gif

niu reiks dar pamastyti sia savaite ar sutikti smile.gif dar dekupaza mokyt siulo tai nzn kur cia man geriau smile.gif)
apie ka rasai bakalaura? smile.gif kazkaip tylu cia, gal visos dirba smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 19, 13:57)
niu reiks dar pamastyti sia savaite ar sutikti smile.gif dar dekupaza mokyt siulo tai nzn kur cia man geriau smile.gif)
apie ka rasai bakalaura? smile.gif kazkaip tylu cia, gal visos dirba smile.gif)

ooo vesi kursus dekupazo? bigsmile.gif as sia liga persirgau doh.gif jezus marija,priemoniu kiek prisipirkau,vis kai gryztu tai ir ciumpu uz kelis simtus doh.gif o dabar stovi nenaudotos kai kurios, o as nei paziuret i jas nenoriu doh.gif dabar karoliuku prisipirkus...padariau viena verini ir baigesi mano rankdarbiai doh.gif vis norisi ka nors isbandyti...grizus sakiau muila reiks virti,muilo bazes nusipirkau 10 kg biggrin.gif doh.gif pries kelis metus,tai iki siol dar ir neviriau,MB baigia uzgrauzti biggrin.gif tai sakiau gryzus jau pavirsiu to muilo,bent del akiu lotuliukas.gif
aga,visos neaktyvios kokios,pirmai su Indre bendravom,dabar tu ja pakeitei biggrin.gif gal tema vis pasislenka i tolimesni lapa ir nemato merginos,kad yra norinciu bendrauti ir Cambridge biggrin.gif
o bkalaura rasau apie neformalu svietima Lietuvoje rolleyes.gif Vargo turesiu,nes destytoja tokia kieta pasirinkau,tai kas antras sakinys netinka doh.gif na bet tikiuosi,man tai i nauda iseis ir kai reikes gintis,nebus geda,kad nieko neismanau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 19 sausio 2011 - 13:05
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 19, 14:04)
ooo vesi kursus dekupazo? bigsmile.gif as sia liga persirgau doh.gif jezus marija,priemoniu kiek prisipirkau,vis kai gryztu tai ir ciumpu uz kelis simtus doh.gif o dabar stovi nenaudotos kai kurios, o as nei paziuret i jas nenoriu doh.gif dabar karoliuku prisipirkus...padariau viena verini ir baigesi mano rankdarbiai doh.gif vis norisi ka nors isbandyti...grizus sakiau muila reiks virti,muilo bazes nusipirkau 10 kg biggrin.gif  doh.gif pries kelis metus,tai iki siol dar ir neviriau,MB baigia uzgrauzti biggrin.gif tai sakiau gryzus jau pavirsiu to muilo,bent del akiu lotuliukas.gif
aga,visos neaktyvios kokios,pirmai su Indre bendravom,dabar tu ja pakeitei biggrin.gif gal tema vis pasislenka i tolimesni lapa ir nemato merginos,kad yra norinciu bendrauti ir Cambridge biggrin.gif
o bkalaura rasau apie neformalu svietima Lietuvoje rolleyes.gif Vargo turesiu,nes destytoja tokia kieta pasirinkau,tai kas antras sakinys netinka doh.gif na bet tikiuosi,man tai i nauda iseis ir kai reikes gintis,nebus geda,kad nieko neismanau biggrin.gif

na as lietuvoje mokiau, cia irgi norisi padeti ismokti ir susigaydti sioje meno srityje, kad nereiktu prisipirkti uz simtus tu prekiu ir liktu nenaudojamos smile.gif o dovanu reikia visoms, tad zymiai pigiau atseina ateiti i studija pasigaminti dovana ir susimoketi atitinkama mokesti, o gauni ir patarimu ir pns smile.gif man dbr ikvepimas atejes tai plusu vakarais, bet i dekupaza ijungiu ir karoliukus,juosteles smile.gif

Na kazkaip keistai keistai visos prisistate ir dingo biggrin.gif

na bet pasikankinus keleta menesiu bus saldu visa gyvenima smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ech kiek praleidau. Bet pasistengsiu dabar taip ilgam nedingti. man 24 metai, beveik 25 smile.gif as esu baigusi mokslus Lietuvoje, taciau atvaziavau nelabai mokedama kalba, todel dabar vaikstau i college i kursus. Darbo reikia, bet kai pasiziuriu, kad be kalbos nelb imanoma ka rasti, o i koki fabrika nelb norisi. Tad su darbu teks turbut palaukti... ax.gif
o as irgi uzsiimu dekupazu blush2.gif na pas mane tik pradmenys, ir puse daiktu dar visai neiseina, bet db susiduriau su problema jog nzn kur laka Cambridge nusipirkti. radau viena parduotuvele, ten matyt menininkams, dailininkams, pilna dazu, teptuku ir pan, bet lako neradau. Gal zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 20, 14:03)
Sveikos,
ech kiek praleidau. Bet pasistengsiu dabar taip ilgam nedingti. man 24 metai, beveik 25  smile.gif as esu baigusi mokslus Lietuvoje, taciau atvaziavau nelabai mokedama kalba, todel dabar vaikstau i college i kursus. Darbo reikia, bet kai pasiziuriu, kad be kalbos nelb imanoma ka rasti, o i koki fabrika nelb norisi. Tad su darbu teks turbut palaukti...  ax.gif
o as irgi uzsiimu dekupazu  blush2.gif  na pas mane tik pradmenys, ir puse daiktu dar visai neiseina, bet db susiduriau su problema jog nzn kur laka Cambridge nusipirkti. radau viena parduotuvele, ten matyt menininkams, dailininkams, pilna dazu, teptuku ir pan, bet lako neradau. Gal zinot?  g.gif

Labukas !!!

o kur vaikstai i kursusu? kiek kainuoja? as irgi noriu mokytis smile.gif
ryt vaziuosiu i viena viesbuti del darbo, sake atsivest visus dokumentus tai manau jau kaip ir prieme biggrin.gif gal ir tu noretum? smile.gif tu paciam cambridge gyveni?

Na lako tai as nzn kur nusipirkti as is Lietuvos atsiveziau, o siais internetu decoupageshop.com ten geros priemones ir geri lakai wink.gif

Beje kuo tu vardu smile.gif
Atsakyti
Mano vardas ir yra Milena, kaip ir nickas smile.gif
i kursus vaikstau i Cambridge Regional College, cia tie ESOL kursai uzsienieciams, ju yra 6 lygiai. as prisijungiau tik neseniai, tai man stojamasis, egzai ir valandos kainuos 365, merginos kurios mokosi nuo rugsejo uz viska 510 mokejo. Bat man ten lb patinka, zmones is visur ir ivairaus amziaus. Reikes tik pirmiausia testa parasyti, kad issiaiskintu tavo lygi ir i kokia grupe tave paskirti smile.gif O as paciam cambridge gyvenu, bet labai toli nuo centro smile.gif
O koks darbas ten viesbutyje? kaip tu pati vertini savo anglu kalbos zinias siam darbui? nes as tai baile, ir visai bijau kazkur list smile.gif ar turi ta leidima dirbti? nes kiek domejausi man ji padarys tik kai jau zinosiu kur dirbsiu.
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 20, 14:28)
Mano vardas ir yra Milena, kaip ir nickas smile.gif
i kursus vaikstau i Cambridge Regional College, cia tie ESOL kursai uzsienieciams, ju yra 6 lygiai. as prisijungiau tik neseniai, tai man stojamasis, egzai ir valandos kainuos 365, merginos kurios mokosi nuo rugsejo uz viska 510 mokejo. Bat man ten lb patinka, zmones is visur ir ivairaus amziaus. Reikes tik pirmiausia testa parasyti, kad issiaiskintu tavo lygi ir i kokia grupe tave paskirti smile.gif O  as paciam cambridge gyvenu, bet labai toli nuo centro smile.gif
O koks darbas ten viesbutyje? kaip tu pati vertini savo anglu kalbos zinias siam darbui? nes as tai baile, ir visai bijau kazkur list smile.gif ar turi ta leidima dirbti? nes kiek domejausi man ji padarys tik kai jau zinosiu kur dirbsiu.

niu reiks man pagalvoti apie siuos kursus wink.gif

as kambarius tvarkyti gavau, kol pramoksiu gerai kalbeti angliskai ir baigsiu kursus, nes cia dar mokausi kitos specialybes, man aktualiai, kad full time darbas wink.gif

Home office tai padaro darbdavys tik susimoketi tau reikia wink.gif as kai atvykau i uk irgi nekalbejau angliskai nors mokejau, bet persilauziau tai nera sudetinga bet aisku ne visada viska supranti, kai tikras anglas prabyla jau sudetingiau smile.gif

O tu visai nedirbus cia ?
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 20, 12:32)

as kambarius tvarkyti gavau, kol pramoksiu gerai kalbeti angliskai ir baigsiu kursus, nes cia dar mokausi kitos specialybes, man aktualiai, kad full time darbas wink.gif

Home office tai padaro darbdavys tik susimoketi tau reikia wink.gif as kai atvykau i uk irgi nekalbejau angliskai nors mokejau, bet persilauziau tai nera sudetinga bet aisku ne visada viska supranti, kai tikras anglas prabyla jau sudetingiau smile.gif

ne, nedirbus. as atvykau cia pries menesi su trupuciu, kol buvo visos sventes tai net neieskojau, o paskui ziuriu, kad nelb kur ir galiu eit, visur kalbos reikia... kolkas vaikinas leidzia "patinginiaut" ax.gif mano pareiga uz tai vaiksciot i kursus ir bandyt bent kaip sneketi...nes kaip tu ir sakai, sunku persilauzt, nors tam tikras ziniu bagazas jau yra, kalbeti negaliu, uzstringu ties elementariausiom frazem... blush2.gif
nors jau ir pati noreciau dirbti, nusibodo namie sedeti verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 20, 14:03)
Sveikos,
ech kiek praleidau. Bet pasistengsiu dabar taip ilgam nedingti. man 24 metai, beveik 25  smile.gif as esu baigusi mokslus Lietuvoje, taciau atvaziavau nelabai mokedama kalba, todel dabar vaikstau i college i kursus. Darbo reikia, bet kai pasiziuriu, kad be kalbos nelb imanoma ka rasti, o i koki fabrika nelb norisi. Tad su darbu teks turbut palaukti...  ax.gif
o as irgi uzsiimu dekupazu  blush2.gif  na pas mane tik pradmenys, ir puse daiktu dar visai neiseina, bet db susiduriau su problema jog nzn kur laka Cambridge nusipirkti. radau viena parduotuvele, ten matyt menininkams, dailininkams, pilna dazu, teptuku ir pan, bet lako neradau. Gal zinot?  g.gif

kai mes atvaziavom i Cambridge'a mano MB visiskai nekalbejo angliskai,nors mokykloj ''mokesi'',na is pasigailejimo isvesdavo teigiama pazymi biggrin.gif kai pradejo dirbti,rode i plyta ir ant pirstu rode kiek jam ju reiks...galvojau nieko cia nebus,teks gryzti atgal,bet labai greitai ismoko,nes jis nebijojo kalbeti,kad ir nesamone,bet vistiek sake...kartais pagalvoju,kad jis uz mane geriau kalba,nors as ir sustiprintu lygiu mokiausi anglu,net stoti i anglu filologija norejau...bet as labai gedinuos kalbeti.save labai varzau,kad tik nenusisnekeciau doh.gif Tai va,is patirties sakau,svarbu kalbeti,anglai gernanoriski dazniausiai,padeda,pataiso kur netaip pasakai.Svarbu,kad darbas nebutu su lietuviais,nes tada jau nieko gero ir neismoksi schmoll.gif
be kalbos nelabai sudetinga yra isidarbinti i nekvalifikuotas darbo vietas,viesbuciuose,kavinese,fabrikuose.Tai nera blogai,per kuri laika ismoksi kalba,igausi darbo patirties,kas anglams labai svarbu. Merginos,Facebooke yra daug grupiu susikurusiu: i paieska(grupiu paieska) iveskite Kembridzo lietuvaiciu bendruomene, Emigrantai, studentams Aru LithuanianSociety, Kembridžo mokyklėlė (LT),kaip tik del mokykleles vyks susirinkimas si sestadieni,kvieciamos ir besilaukiancios mamos,pedagogini issilavinima turincios mamos ir nemamos,na visiems kam idomu ir aktualu. Taigi is viso sito norejau pasakyti,kad Grupeje Emigrantai siulo darba Sensburyje Kembridze,tai galit pasidometi,dar i koledzus pasidairykit,as dirbau valytoja kai atvaziavau ten,neblogas darbas,dar fabrikas cheewers(atrodo taip parasiau) nuolat priima zmones,bet ten sunkus darbas,kiek teko girdeti.Meginkit eiti i privacius B&B,sveciu namus ir pan.Vistiek kazka surasit,o paskui beliks tik kilti karjeros laiptais smile.gif
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 20, 14:32)

esu girdejusi,kad home ofiso nuo nauju mokestiniu metu(balandzio men) isvis nereikes moketi unsure.gif bet cia tik pletku lygio,niekur tokio oficialaus pranesimo neradau...Mano MB irgi neturi jo,jau 4 metai....bet jei nepanaikins,tai pirksim,nes darosi nebesaugu,vis sneka apie tuos emigrantus nuolat,tai kad nesugalvotu prasivalyti paskui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 20, 13:18)
sveikos 4u.gif
kai mes atvaziavom i Cambridge'a mano MB visiskai nekalbejo angliskai,nors mokykloj ''mokesi'',na is pasigailejimo isvesdavo teigiama pazymi biggrin.gif kai pradejo dirbti,rode i plyta ir ant pirstu rode kiek jam ju reiks...galvojau nieko cia nebus,teks gryzti atgal,bet labai greitai ismoko,nes jis nebijojo kalbeti,kad ir nesamone,bet vistiek sake...kartais pagalvoju,kad jis uz mane geriau kalba,nors as ir sustiprintu lygiu mokiausi anglu,net stoti i anglu filologija norejau...bet as labai gedinuos kalbeti.save labai varzau,kad tik nenusisnekeciau doh.gif Tai va,is patirties sakau,svarbu kalbeti,anglai gernanoriski dazniausiai,padeda,pataiso kur netaip pasakai.Svarbu,kad darbas nebutu su lietuviais,nes tada jau nieko gero ir neismoksi schmoll.gif
be kalbos nelabai sudetinga yra isidarbinti i nekvalifikuotas darbo vietas,viesbuciuose,kavinese,fabrikuose.Tai nera blogai,per kuri laika ismoksi kalba,igausi darbo patirties,kas anglams labai svarbu. Merginos,Facebooke yra daug grupiu susikurusiu: i paieska(grupiu paieska) iveskite Kembridzo  lietuvaiciu bendruomene, Emigrantai, studentams Aru LithuanianSociety, Kembridžo mokyklėlė (LT),kaip tik del mokykleles vyks susirinkimas si sestadieni,kvieciamos ir besilaukiancios mamos,pedagogini issilavinima turincios mamos ir nemamos,na visiems kam idomu ir aktualu. Taigi is viso sito norejau pasakyti,kad Grupeje Emigrantai siulo darba Sensburyje Kembridze,tai galit pasidometi,dar i koledzus pasidairykit,as dirbau valytoja kai atvaziavau ten,neblogas darbas,dar fabrikas cheewers(atrodo taip parasiau) nuolat priima zmones,bet ten sunkus darbas,kiek teko girdeti.Meginkit eiti i privacius B&B,sveciu namus ir pan.Vistiek kazka surasit,o paskui beliks tik kilti karjeros laiptais  smile.gif

esu girdejusi,kad home ofiso nuo nauju mokestiniu metu(balandzio men) isvis nereikes moketi unsure.gif bet cia tik pletku lygio,niekur tokio oficialaus pranesimo neradau...Mano MB irgi neturi jo,jau 4 metai....bet jei nepanaikins,tai pirksim,nes darosi nebesaugu,vis sneka apie tuos emigrantus nuolat,tai kad nesugalvotu prasivalyti paskui unsure.gif

aciu Mrs.Margo uz tiek info, butinai pasiziuresiu, gal ir pravers smile.gif
o del to atsaukimo, as irgi kazkur skaiciau kad nuo balandzio menesio nereikes to leidimo. Dabar tik neprisimenu kur, ar oficialiam kokiam dokumente ar ne, bet dar su draugu aptarinejom tai, kad tipo per anksti atvykau, reikejo iki balandzio palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 20, 15:18)
sveikos 4u.gif
be kalbos nelabai sudetinga yra isidarbinti i nekvalifikuotas darbo vietas,viesbuciuose,kavinese,fabrikuose.Tai nera blogai,per kuri laika ismoksi kalba,igausi darbo patirties,kas anglams labai svarbu. Merginos,Facebooke yra daug grupiu susikurusiu: i paieska(grupiu paieska) iveskite Kembridzo  lietuvaiciu bendruomene, Emigrantai, studentams Aru LithuanianSociety, Kembridžo mokyklėlė (LT),kaip tik del mokykleles vyks susirinkimas si sestadieni,kvieciamos ir besilaukiancios mamos,pedagogini issilavinima turincios mamos ir nemamos,na visiems kam idomu ir aktualu. Taigi is viso sito norejau pasakyti,kad Grupeje Emigrantai siulo darba Sensburyje Kembridze,tai galit pasidometi,dar i koledzus pasidairykit,as dirbau valytoja kai atvaziavau ten,neblogas darbas,dar fabrikas cheewers(atrodo taip parasiau) nuolat priima zmones,bet ten sunkus darbas,kiek teko girdeti.Meginkit eiti i privacius B&B,sveciu namus ir pan.Vistiek kazka surasit,o paskui beliks tik kilti karjeros laiptais  smile.gif

as jau susiradau tas grupes FB smile.gif na darbas viesbutyje sunkokas tikrai, bet as dar vakarais valau ofisus tai ne taip jau ir blogai gaunasi smile.gif plus dar amway platinu tai negaliu skustis tikrai smile.gif

as ir nedirbau vasara po apendicito operacijos ir negalejau 3 savaites dirbti tai tik mokiausi, maniau isprotesiu tarp keturiu sienu.. tai ir dabar kai gavau darba man kazkaip nera labai aktualu, kad uzdirbciau 500 svaru i savaite, bet kiek uzdirbu tiek man uztenka tikrai smile.gif

as ir nekalbejau angliskai del to kad buvo kas lietuviskai kalba smile.gif o kai persikelem is Basingstoke i sita anglijos dali atejau i viesbuti dirbti kur vien anglai, tai per savaite patobulejau kur kas smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 20, 15:44)
aciu Mrs.Margo uz tiek info, butinai pasiziuresiu, gal ir pravers smile.gif
o del to atsaukimo, as irgi kazkur skaiciau kad nuo balandzio menesio nereikes to leidimo. Dabar tik neprisimenu kur, ar oficialiam kokiam dokumente ar ne, bet dar su draugu aptarinejom tai, kad tipo per anksti atvykau, reikejo iki balandzio palaukti smile.gif

man reiks darytis, nes kai skambino siandien klause ar turiu.. tai 90 svaru uz nieka praktiskai..
Atsakyti