Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(narutike @ 2011 01 23, 22:20)
6 menesiukai nestuke.gif Man irgi cia patinka ax.gif

sveika atvykus smile.gif paciam Cambridge gyveni?
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 20, 14:10)
tai bet ar galima taip? idomu kur cia butu galima pasiziureti del HO. nes manes siandien kai uzklause tai net suglumau biggrin.gif nors buvusi kolege bulgare buvusiam viesbuty dirba daugiau nei metus ir neturi smile.gif
[
http://images12.fotk...SAM_0461-vi.jpg

naujas mano darbukas..

Nerealus Tavo darbelis ax.gif Gaila, kad as tokia meniska nesu schmoll.gif Maciau diskutuojat del HO, tai kiek zn be jo dirbti galima iki treju menesiu, ir darbas turi viska sutvarkyt arba duot dokumentus uzsipildyti ir issisiusti, ir kiekviena nauja darboviete turi tai padaryti. As kai atvykau cia pries 2.5 metu tai fabrikas viska sutvarke, ir HO, ir NIN, ir banko kortele. Paskui labai keiciau darbus, laksciau is vieno UK galo i kita. Ir taip gavosi, kad pries trejeta menesiu atvykom i Bury St Edmunds. As jau nescia, su pilvuku, bet dar gavau darba per agentura fabrike, viskas buvo labai gerai, padirbau menesiuka ir agentura darbo nebeturi, bet ne delto, kad as cia nescia ar dar ka, o beveik visi agenturiniai be darbo sedi, tai jau dvi sav. nekas, nei naujo darbo ieskotis, nes tikrai niekas neduos, nes pilvas jau kaip priklauso, i dekreta taip pat dar truputi ankstoka. Taip ir gyvenam, MB aria per du darbus.
Noreciau eit mokytis anglu kalbos, bet finansai nelb leidzia ax.gif bet as optimiste blush2.gif Visur izvelgiu gero lotuliukas.gif
Man 21 4u.gif
Lyg ir viska ispasakojau blush2.gif Labai noriu draugaut lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 23, 19:38)
sveika atvykus smile.gif paciam Cambridge gyveni?

Ne, as Bury St Edmunds gyvenu 4u.gif bet cia nelb daug norinciu bendraut, tai ir trinuosi pas jus i foruma blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(narutike @ 2011 01 23, 22:49)
Nerealus Tavo darbelis ax.gif  Gaila, kad as tokia meniska nesu schmoll.gif  Maciau diskutuojat del HO, tai kiek zn be jo dirbti galima iki treju menesiu, ir darbas turi viska sutvarkyt arba duot dokumentus uzsipildyti ir issisiusti, ir kiekviena nauja darboviete turi tai padaryti. As kai atvykau cia pries 2.5 metu tai fabrikas viska sutvarke, ir HO, ir NIN, ir banko kortele. Paskui labai keiciau darbus, laksciau is vieno UK galo i kita. Ir taip gavosi, kad pries trejeta menesiu atvykom i Bury St Edmunds. As jau nescia, su pilvuku, bet dar gavau darba per agentura fabrike, viskas buvo labai gerai, padirbau menesiuka ir agentura darbo nebeturi, bet ne delto, kad as cia nescia ar dar ka, o beveik visi agenturiniai be darbo sedi, tai jau dvi sav. nekas, nei naujo darbo ieskotis, nes tikrai niekas neduos, nes pilvas jau kaip priklauso, i dekreta taip pat dar truputi ankstoka. Taip ir gyvenam, MB aria per du darbus.
Noreciau eit mokytis anglu kalbos, bet finansai nelb leidzia ax.gif  bet as optimiste blush2.gif  Visur izvelgiu gero lotuliukas.gif
Man 21 4u.gif
Lyg ir viska ispasakojau blush2.gif  Labai noriu draugaut lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nepatikesi, bet siandien su draugu buvom susiruose tavo miesta apziuret bet apsiribojom ELy ir nenusivylem, bet noriu labai pamatyti tavo miesta smile.gif

Aga reiks daryt, paskambino ir pasake siandien kad prieme mane i darba bet dar po savaites, tai kito darbo paieskosiu salia namu yra little chef ir ten kaip tik reikia tai butu labai gerai du darbus suderinti smile.gif

as irgi noreciau anglu mokytis, bet kazkur skaiciau kad labai gerai namie kokia anglu knyga skaityt rasytis zodzius angliskus paskui issiversti ir mokytis juos smile.gif tai manau ryt as pradesiu smile.gif) o kokiam fabrike dirbai? dbr visur labai ramu su darbais..

As beje Vilma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 23, 19:54)
Nepatikesi, bet siandien su draugu buvom susiruose tavo miesta apziuret bet apsiribojom ELy ir nenusivylem, bet noriu labai pamatyti tavo miesta smile.gif

Aga reiks daryt, paskambino ir pasake siandien kad prieme mane i darba bet dar po savaites, tai kito darbo paieskosiu salia namu yra little chef ir ten kaip tik reikia tai butu labai gerai du darbus suderinti smile.gif

as irgi noreciau anglu mokytis, bet kazkur skaiciau kad labai gerai namie kokia anglu knyga skaityt rasytis zodzius angliskus paskui issiversti ir mokytis juos smile.gif tai manau ryt as pradesiu smile.gif) o kokiam fabrike dirbai? dbr visur labai ramu su darbais..

As beje Vilma smile.gif

As Vaida, labai malonu susipazinti drinks_cheers.gif Dirbau "Direct Table Foods" farike, pakavau kiauliena, salta...brr doh.gif Nuosirdziai sveikinu del darbo thumbup.gif Kaip as noreciau dirbt schmoll.gif Reiks ir man taip bandyt, dar tokia programa Anglu k. mokymosi esu parsisiuntusi, bet niekaip neprisedu doh.gif Bet as labiau gyvai bendrauti noriu, nes man labai su tarimu sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(narutike @ 2011 01 23, 23:04)
As Vaida, labai malonu susipazinti drinks_cheers.gif  Dirbau "Direct Table Foods" farike, pakavau kiauliena, salta...brr doh.gif  Nuosirdziai sveikinu del darbo thumbup.gif  Kaip as noreciau dirbt schmoll.gif Reiks ir man taip bandyt, dar tokia programa Anglu k. mokymosi esu parsisiuntusi, bet niekaip neprisedu doh.gif  Bet as labiau gyvai  bendrauti noriu, nes man labai su tarimu sunku blush2.gif

Malonu susipazinti smile.gif) aciu uz sveikinimus smile.gif as jau nesulaukiu kada pradesiu dirbti smile.gif
o kokia programa parsisiuntus tu? man irgi idomu biggrin.gif jetau kaip salta, jauciu rankos nusaldavo, gal daugiau nei minimuma mokejo?? o nepriklauso tau pasalpa jokia? paskui juk kazkokia priklausys kai iseisi i dekreta? as mazai dar zinau apie pasalpu istatymus - kas priklauso kas nepriklauso smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 23, 20:07)
Malonu susipazinti smile.gif) aciu uz sveikinimus smile.gif as jau nesulaukiu kada pradesiu dirbti smile.gif
o kokia programa parsisiuntus tu? man irgi idomu biggrin.gif jetau kaip salta, jauciu rankos nusaldavo, gal daugiau nei minimuma mokejo??  o nepriklauso tau pasalpa jokia? paskui juk kazkokia priklausys kai iseisi i dekreta? as mazai dar zinau apie pasalpu istatymus - kas priklauso kas nepriklauso smile.gif

Tai, kad anksti dar i dekreta ax.gif Nuo vasario vidurio jau galesiu pradet tvarkytis del tu ismoku. Net nzn kas cia per programa, vadinasi "Mokomes anglu kalbos" g.gif RAnkos tai kentedavo, bet nieko tongue.gif Kas tau mokes daugiau schmoll.gif tik minimuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(narutike @ 2011 01 23, 23:14)
Tai, kad anksti dar i dekreta ax.gif  Nuo vasario vidurio jau galesiu pradet tvarkytis del tu ismoku. Net nzn kas cia per programa, vadinasi "Mokomes anglu kalbos" g.gif RAnkos tai kentedavo, bet nieko tongue.gif  Kas tau mokes daugiau schmoll.gif  tik minimuma lotuliukas.gif

niu as ryt del WTC skambinsiu, kiek suprantu man priklauso ta pasalpa..

tai jau irgi nebedaug iki to vasario vidurio liko smile.gif o ka draugas darbuojasi? is kokio lietuvos miesto kilusi?
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 23, 20:21)
niu as ryt del WTC skambinsiu, kiek suprantu man priklauso ta pasalpa..

tai jau irgi nebedaug iki to vasario vidurio liko smile.gif o ka draugas darbuojasi? is kokio lietuvos miesto kilusi?

Is Mazeikiu raj. o tu? Geda klausti, bet kas cia per pasalpa? 4u.gif Draugas visur po truputi smile.gif
Atsakyti
taurage smile.gif zemaitukes abi smile.gif turi gal draugiu ir savo miestelyje? nuo mano namu iki taviskio 30myliu tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 01 23, 20:33)
taurage smile.gif zemaitukes abi smile.gif turi gal draugiu ir savo miestelyje? nuo mano namu iki taviskio 30myliu tik smile.gif

TIK lotuliukas.gif Visai nedaug thumbup.gif Sunkiai cia su darugemis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na tai Sniegyne visgi sveikinu gavus darba 4u.gif
Narutike, o tu nenori pasiieskoti kokio vaikiuko pasaugoti g.gif butu ir pinigas ir namie galetum buti,nepervargtum rolleyes.gif
kas del anglu ir skaitymo,tai tikrai zinokit labai i nauda...as budavo darbe per pertraukas skaitydavau zurnalus angliskus,labai praplete zodyna rolleyes.gif
O del WTC (Work Tax Credit,ane?) tai berods reikia dirbti ne daugiau 16(14 gal ) val.per savaite...
kiek darbu nuo sio primadienio prisiplanavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 24, 10:50)
Sveikos 4u.gif
Na tai Sniegyne visgi sveikinu gavus darba 4u.gif
Narutike, o tu nenori pasiieskoti kokio vaikiuko pasaugoti g.gif butu ir pinigas ir namie galetum buti,nepervargtum rolleyes.gif
kas del anglu ir skaitymo,tai tikrai zinokit labai i nauda...as budavo darbe per pertraukas skaitydavau zurnalus angliskus,labai praplete zodyna rolleyes.gif
O del WTC (Work Tax Credit,ane?) tai berods reikia dirbti ne daugiau 16(14 gal ) val.per savaite...
kiek darbu nuo sio primadienio prisiplanavus doh.gif

labuka, aciu uz sveikinimus, tik tas darbas dar po savaites doh.gif maisai sia pasalpa su nedarbingumo ar kazkaip panasiai jo vadinasi wink.gif WTC gauna kai dirba apie 30val i savaite wink.gif
Atsakyti