Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinės santuokos anuliavimas

musu santuoka anuliavo maziau nei per puse metu ax.gif
Atsakyti
Jums labai pasisekė ax.gif
Atsakyti
o dar esu girdejus kad kaip priezasti nuruode kad moteris yra uzseni (koki laika nzn),nepalaiko rysiu,rast jos nepavyksta ir pan...tada santuoka anuliavo
Atsakyti
QUOTE(mamka10 @ 2008 12 13, 18:39)
musu santuoka anuliavo maziau nei per puse metu  ax.gif

O pries kiek laiko tai buvo ?..ir kokiam mieste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka10 @ 2008 12 13, 19:39)
musu santuoka anuliavo maziau nei per puse metu  ax.gif

O gal gali žmoniškai patarti, nuo ko pradėti? Galima ir į až 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
Gal kuri zinote, jei prisipazinciau, kad buvau neistikima ar iskirtu baznycia mus? Ir ar po tokio prisipazinimo galeciau vel tuoktis, tik ne kataliku baznycioje?
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 14, 23:46)
Gal kuri zinote, jei prisipazinciau, kad buvau neistikima ar iskirtu baznycia mus? Ir ar po tokio prisipazinimo galeciau vel tuoktis, tik ne kataliku baznycioje?

Tikrai neišskirtų schmoll.gif , būk rami ...
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2008 12 15, 00:06)
Tikrai neišskirtų  schmoll.gif  , būk rami ...

Tikrai zinote? Ar taip tik manote?
Keista, juk pazeidziau viena is desimties dievo isakymu... ax.gif Kur nereikia tai kategoriski, o kur rimta... tai atlaidus
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 15, 11:04)
Tikrai zinote? Ar taip tik manote?
Keista, juk pazeidziau viena is desimties dievo isakymu... ax.gif Kur nereikia tai kategoriski, o kur rimta... tai atlaidus

Bažnyčia iš vis neišskiria porų. Bažnyčia gali pripažinti, kad santuokos nebuvo iš vis. Taigi jei jūs įrodysit, kad vestuvių dieną permiegojot su kunigu - tuomet tai gali būti vertinama kaip jūsų sutuoktinio apgavystė, nepasiruošimas santuokai ir nesuvokimas jos reikšmės.
Ką jūs darėte po santuokos - čia jau šeimos problemos. O ką Dievas sujungė, žmogus išskirti negali.
Už nuodėmes jūs degsit pragare. Amžinai.
Atsakyti
Medinis teisus.
Bažnyčia neišskiria, įmanoma tik santuoką anuliuoti, įrodant, kad santuokos sudarymo metu, buvo kažkokios priežąstys (nutylėtos) dėl kurių santuoka negalėjo būti sudaryta... Kažkaip panašiai biggrin.gif . O kas įvyko jau po santuokos - nebesvarbu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2008 12 15, 12:24)
Medinis teisus.
Bažnyčia neišskiria, įmanoma tik santuoką anuliuoti, įrodant, kad santuokos sudarymo metu, buvo kažkokios priežąstys (nutylėtos)  dėl kurių santuoka negalėjo būti sudaryta... Kažkaip panašiai  biggrin.gif . O kas įvyko jau po santuokos - nebesvarbu  bigsmile.gif

netaip issireiskiau, neiskirti, o anuliuoti. nesvarbu man kaip tai vadinasi, svarbiausia atsikratyt tu saitu... moraliskai nemalonu... O jei sakyciau, kad girta lotuliukas.gif tekejau... nemasciau ka darau, kaip tada? ka profesoriai pasiulysit sumastyt?
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 15, 13:30)
ka profesoriai pasiulysit sumastyt?

Tapkite protestante. Bažnyčios gal ne tokios gražios, bet nuotraukose skirtumo beveik nesimatys.
Atsakyti