musu santuoka anuliavo maziau nei per puse metu
Jums labai pasisekė
o dar esu girdejus kad kaip priezasti nuruode kad moteris yra uzseni (koki laika nzn),nepalaiko rysiu,rast jos nepavyksta ir pan...tada santuoka anuliavo
QUOTE(mamka10 @ 2008 12 13, 18:39)
O pries kiek laiko tai buvo ?..ir kokiam mieste?
QUOTE(mamka10 @ 2008 12 13, 19:39)
O gal gali žmoniškai patarti, nuo ko pradėti? Galima ir į až
Gal kuri zinote, jei prisipazinciau, kad buvau neistikima ar iskirtu baznycia mus? Ir ar po tokio prisipazinimo galeciau vel tuoktis, tik ne kataliku baznycioje?
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 14, 23:46)
Gal kuri zinote, jei prisipazinciau, kad buvau neistikima ar iskirtu baznycia mus? Ir ar po tokio prisipazinimo galeciau vel tuoktis, tik ne kataliku baznycioje?
Tikrai neišskirtų
QUOTE(zarazna @ 2008 12 15, 00:06)
Tikrai zinote? Ar taip tik manote?
Keista, juk pazeidziau viena is desimties dievo isakymu...
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 15, 11:04)
Tikrai zinote? Ar taip tik manote?
Kur nereikia tai kategoriski, o kur rimta... tai atlaidus
Bažnyčia iš vis neišskiria porų. Bažnyčia gali pripažinti, kad santuokos nebuvo iš vis. Taigi jei jūs įrodysit, kad vestuvių dieną permiegojot su kunigu - tuomet tai gali būti vertinama kaip jūsų sutuoktinio apgavystė, nepasiruošimas santuokai ir nesuvokimas jos reikšmės.
Ką jūs darėte po santuokos - čia jau šeimos problemos. O ką Dievas sujungė, žmogus išskirti negali.
Už nuodėmes jūs degsit pragare. Amžinai.
Medinis teisus.
Bažnyčia neišskiria, įmanoma tik santuoką anuliuoti, įrodant, kad santuokos sudarymo metu, buvo kažkokios priežąstys (nutylėtos) dėl kurių santuoka negalėjo būti sudaryta... Kažkaip panašiai
. O kas įvyko jau po santuokos - nebesvarbu
Bažnyčia neišskiria, įmanoma tik santuoką anuliuoti, įrodant, kad santuokos sudarymo metu, buvo kažkokios priežąstys (nutylėtos) dėl kurių santuoka negalėjo būti sudaryta... Kažkaip panašiai
QUOTE(zarazna @ 2008 12 15, 12:24)
Medinis teisus.
. O kas įvyko jau po santuokos - nebesvarbu 
netaip issireiskiau, neiskirti, o anuliuoti. nesvarbu man kaip tai vadinasi, svarbiausia atsikratyt tu saitu... moraliskai nemalonu... O jei sakyciau, kad girta