Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinės santuokos anuliavimas

QUOTE(AgathaGray @ 2008 11 27, 22:15)
bet siaip kiekvienas tas baznytines tiesas atsisijoja sau kaip kam patogiau.

tikiu [...] kazkokia aukstesne galia, kuri "yra anapus".

Bet jei žmogus sako, kad jis tikras krikščionis ir Bažnyčios palaiminimas jam svarbus (ne apie Jus čia, apie tuos, kurie taip labai to palaiminimo nori), neturėtų daryti "kaip patogiau". Jei jau taip norisi būti Bažnyčios pilnaverčiu nariu, tai ir taisykles reikia priimti. Kitu gi atveju (na, kaip Jūs sakot, kad tikit "kažkuom"), nereikia bandyti "perdaryti" nusistovėjusias religines tiesas ir "pritaikyti" jas sau kaip patogiau.

Kitaip tai šventvagystė... Aš tik nesuprantu, kaip žmonės sugeba lipti ant kitiems švento altoriaus "purvinais batais" ir rėkti kaip baisiai jaučiasi diskriminuojami...
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2008 11 28, 00:15)
Jeigu aklai tiket Krikscionybe, nei net su vyru savo myletis negalima (su apsauga), nes lyt. santykiai yra leistini tik gyvybes pradejimo atveju

Čia tikėjimas ne Krikščionybe, o Katalikybe. Niekur Šventame Rašte taip nėra parašyta ...
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2008 11 28, 09:54)
Čia tikėjimas ne Krikščionybe, o Katalikybe. Niekur Šventame Rašte taip nėra parašyta ...

daug ko sventam raste neraso, bet kunigai tai skelbia.
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2008 11 28, 02:54)

Ta pati norejau pasakyti. Issikrausciusi is Lietuvos perejau i Metodistu tikejima. Ta pati krikscionybe, bet labiau pritaikyta moderniai visuomenei, o ne viduramziams.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2008 11 28, 16:51)
daug ko sventam raste neraso, bet kunigai tai skelbia.

O mūsų valioje atsirinkti...
Man artimesnis protestantų tikėjimas, kur daug mažiau žmonių sugalvotų absurdiškų normų, dogmų ir taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 10 09, 09:02)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Nesąmonė, ne visi kunigai tokie. Mano ex susituokė antrą kart bažnyčioj, mūsų santuoka ne anuliuota.  mirksiukas.gif  Visagaliai pinigai ir pažintys mirksiukas.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir mes anuliavimo laukiame jau pusmeti, o procesas ,kiek girdejau labai netrumpas g.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2008 12 02, 19:21)
ir mes anuliavimo laukiame jau pusmeti, o procesas ,kiek girdejau labai netrumpas  g.gif

tai kad be dviejų metų nieko nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 12 02, 19:27)
tai kad be dviejų metų nieko nebus smile.gif

aga, zinau, kad teks... schmoll.gif
Atsakyti
Na...kazkas cia rase kad myletis galima tik gyvibei pradet...na nevisai baznycia proopaguoja naturalu simos planavimo buda... g.gif sedi sau su vyru dienas skaiciuoji... g.gif o jei netycia del kazkokiu stresu ,pergyvenimu,kai kuriom net del metu laiku pasiketimo ciklo sutrikimai ...tada doh.gif
Siaip pirma karta mano santuoka buvo ne baznytine del ko labai dziaugiuosi...(dauguma draugiu baznytiniai santokai buvo spaudziamos tevu ...ypac jei santuoka is reikalo)...nesanmone... aisku turejau problemu del vaiku pakrikstijima...labai jau kinigas issidirbinejo...pasipykom pakryktijo...
Antra karta norejom tuoktis baznyciuoj...kliuciu kaip ir nebuvo nes oficialiai issiskyrusi,baznytines santokos nera...bet kai nuejom i baznycia...vat ten tai prasidejo....zodziu buvo daug asaru...(gal cia tik as tokia jautresne...) zodziu buvo net is baznyciuos skambuciai mano ex su klausimais kodel issiskyrem ,kas kaip kodel...zodziu nesamone...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2008 12 11, 15:23)
Na...kazkas cia rase kad myletis galima tik gyvibei pradet...na nevisai baznycia proopaguoja naturalu simos planavimo buda...  g.gif  sedi sau su vyru dienas skaiciuoji... g.gif  o jei netycia del kazkokiu stresu ,pergyvenimu,kai kuriom net del metu laiku pasiketimo ciklo sutrikimai ...tada  doh.gif
Siaip pirma karta mano santuoka buvo ne baznytine del ko labai dziaugiuosi...(dauguma draugiu baznytiniai santokai buvo spaudziamos tevu ...ypac jei santuoka is reikalo)...nesanmone... aisku turejau problemu del vaiku pakrikstijima...labai jau kinigas issidirbinejo...pasipykom pakryktijo...
Antra karta norejom tuoktis baznyciuoj...kliuciu kaip ir nebuvo nes oficialiai issiskyrusi,baznytines santokos nera...bet kai nuejom i baznycia...vat ten tai prasidejo....zodziu buvo daug asaru...(gal cia tik as tokia jautresne...) zodziu buvo net is baznyciuos skambuciai mano ex su klausimais kodel issiskyrem ,kas kaip kodel...zodziu nesamone...

bet jei nebuvo baznytines santuokos, kunigui tai nelabai turi rupet g.gif ..vel gi - viskas priklauso nuyo zmogaus poziurio apskritai i pasauli.Arba jis geranoriskas, arba visame mato negera blink.gif ...ech
Atsakyti
vat butent...neturi rupet.... mes taip manem kai ejom ibaznycia... o beto pasakem tiesa apie musu pazinties trukme...tai pakele akandala kad per trumpai.... kad ajajai ojojoi... bet zodziu susitokem...viskas puiku...esu laiminga kaip niekada...zodziu tie kunigai idomus tokie...
Atsakyti