QUOTE(kutosiukas @ 2006 02 10, 08:12)
Mes negalim prieiti išpažinties, negalim priimti komunijos, nes šitai yra neleidžiama.
Gaunasi taip, kad jei įsimyli žmogų kuris jau buvo susituokęs tai tu bažnyčiai kaip ir tampi nereikalingas, nors jie labai gražiai kalba,kad viskas atleidžiama ir pan. Aš noriu bažnytinių skirybų dėl to, kad bažnyčioj nesijausčiau atstumta, o kažkokios ceremonijos man nereikia, aš ir taip žinau, kad jei mums pavyks, tai mes tai padarysim tik dviese.
Gaunasi taip, kad jei įsimyli žmogų kuris jau buvo susituokęs tai tu bažnyčiai kaip ir tampi nereikalingas, nors jie labai gražiai kalba,kad viskas atleidžiama ir pan. Aš noriu bažnytinių skirybų dėl to, kad bažnyčioj nesijausčiau atstumta, o kažkokios ceremonijos man nereikia, aš ir taip žinau, kad jei mums pavyks, tai mes tai padarysim tik dviese.
Ispazinties galima eiti, tik Sv.Komunijos ne.
Beto, taip istiesu yra, kad jeigu jau issikiri, ir pradedi nauja gyvenima su kitu zmogumi, esi atskiriamas nuo Baznycios, ta prasme, kad negali eiti sakramentu.
Bet dabar pradedant AA pop.Jonu Paulium II, Baznycia svelniau pradejo ziureti i tuos, kurie issiskyre yra, noredama susigrazinti atitolusius jos vaksu i savo glebi:)
Todel, pasvelnejo santuokos anuliavimo proceduros (jei neklystu) ir dar...ju labai daug paskelbiama negaliojanciomis...