QUOTE(Apuokas @ 2008 05 27, 00:36)
Ar dalyvaujant trise tik su kunigu santuokas neįvyktų?
Kodėl tikime, kad kunigas Dievo vardu sujungė ir kodėl netikime, kad tuo pat vardu išskirti gali?
Man šiek tiek juokingai skamba bendruomenės informavimas dėl apsisprendimo gyventi kartu
Jeigu bendruomenė yra mano ir vyro šeima- tai jie žino apie mūsų kėtinimus ir be susirinkimo bažnyčioje. o jeigu bendruomenė yra tie kurie papypsina matydami papuoštas mašinas (pasak Smalsutės ir nereikia daugiau tikėtis iš aplinkinių
) tai mano atveju toji bendruomenė net nepastebėjo ,,naujai sukurtos šeimos,, , nes nei svetimų žmonių bažnyčioje, nei išpuoštų mašinų pas mus nebuvo.
Kodėl tikime, kad kunigas Dievo vardu sujungė ir kodėl netikime, kad tuo pat vardu išskirti gali?
Man šiek tiek juokingai skamba bendruomenės informavimas dėl apsisprendimo gyventi kartu
Santuoka įvyktų ir jei dalyvautų tik dviese (susituokiantieji), jei nebūtų kitų galimybių, nes santuokos sakramentą teikia besituokiantieji vienas kitam. O išskirti negali niekas, nes Dievas niekaip neapreiškė tokios minties, kad santuoka galėtų būti atšaukiama, bent aš niekur apie tai neskaičiau ir negirdėjau.
Bendruomenė, tai ne tik giminės, bet ir visi pažįstami, žinoma juos galima informuoti ir ceremonija CMB, bet aš katalikė ir man priimtiniau bažnyčia