Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip saugotis po gimdymo?

Kaip pasirinkti patogų 'MaybeBaby' tipo įrenginuką.

1)Jis turėtų buti nemažesnis nei normalus lupdažis
2)Apšvietimas turėtų būti diodinis, geriau žalios spalvos ir korpuso dugne, ten kur įjungimo mygtukas.
3)stikliukas su lupa turėtų įsistatyti į priešingą nei apšvietimas korpuso dalį, stabiliai ir stikliuku (ant kurio lašini seiles) žemyn.
4)Lupa turėtų būti reguliuojama (tokiu principu. kaip teatriniai žiūronai tik aišku ne toks stiprumas wink.gif )
5)turi būti dangtelis kuris saugiai uždengia (analogiškas kaip ir lūpdažių  :D )
Atsakyti
Čia panašus daiktas nuodugniai aprašytas,tik vadinasi kitaip ir kainuoja daugiau.
http://www.arborita.lt/index_lt.htm
Atsakyti
Oi koks agregatas... Ir KOKS BRANGUS  :-X
Panašus bet didžiulis.

Trumparegems kai stikliukas nuo lupos 10 cm atstumu is to jokios naudos...
O savo apšvietimo kad nėra irgi toli gražu ne pliusas.
Ir stikliuku kolekcija vargu ar reikalinga.
Atsakyti
Pas mane toks berods
http://www.maybeit.com/maybebaby.htm
Atsakyti
...einu i vaistine ieskot...
Atsakyti
...einu i vaistine ieskot...

ar sekmingos paieskos buvo? as irgi tokio daikciuko nreciau, zinojau kad tokis egzistuoja bet nemaniau kad ir Lt jau yra
Atsakyti
Savo lelyte tebemaitinu iki siol, nors jai jau beveik 6men. Maitinu nereguliariai, bet labai daznai. Astunta sav. po gimdymo atsinaujino menesines, todel ilgai nesvarstydama, (o ir mano gydytoja patare), isidejau spirale. Krajavimas pailgejo 2d, ir kas blogiausia - pagausejo. O siaip daugiau dejuot negaliu.
Atsakyti
Kam idomu statistika:

Vien tik kūdikio maitinimas krūtimi, kaip atskiras kontracepcijos metodas, irgi nėra visiškai patikimas. Menstruacijų ir ovuliacinių ciklų atsiradimas po gimdymo ir maitinimo laikotarpiu yra labai individualus, ir taisyklių čia negali būti. Remiantis daugeliu mokslinių studijų, 4 proc. moterų, kurios nenaudojo jokio kontracepcijos metodo po gimdymo, tik maitino kūdikį, pastojo per 5 mėnesius ir 7 proc. moterų pastojo per 12 mėnesių. Šie skaičiai rodo, kokia svarbi yra kontracepcija tiek ankstyvuoju, tiek vėlyvuoju pogimdyminiu laikotarpiu ir maitinant kūdikį krūtimi.

Atsirado naujas kontraceptikas maitinanciai -
WYETH [img]http://www.belemmulher.hpg.ig.com.br/imagens/saude_piluladiaseguinte.gif[/img]  

Šis preparatas skirtingai nuo kombinuotų kontraceptinių tablečių, ovuliaciją slopina tik 20 proc. moterų. Pagrindinis poveikis pasireiškia gimdos kaklelio gleivių pokyčiais: jos tampa tirštos, negausios, taigi - neįveikiamos spermijų. Gimdos gleivinės ir kiaušidžių funkcijos pakitimai progestininėms tabletėms suteikia papildomos apsaugos.
Šio preparato pagrindinis privalumas yra tai, kad jame nėra estrogenų, todėl jį gali naudoti moterys iškart po gimdymo (jei nemaitina), arba po 6 savaičių, jei maitina krūtimi. Tik dešimtoji dalis preparato patenka iš motinos kraujo į motinos pieną ir neturi įtakos nei pieno kiekiui, nei sudėčiai. Progestines tabletes gali vartoti ir moterys, kurioms netinka estrogenai (jos nesukelia estrogenams būdingų pašalinių reiškinių, kraujo krešėjimo). Tai efektyvus kontracepcijos metodas, ypač žindymo laikotarpiu ar vyresnėms nei 35 metų moterims, kurį galima vartoti tiek, kiek norima, bet kada galima nutraukti ir planuojant nėštumą po preparato nutraukimo greitai pastoti.

Smulkesnė apie Wyeth informacija [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/b0/deal.gif[/img] telefonu:

Vilniuje - (8*687) 90609 I-V 8-16 val;

Kaune - (8*687) 81378 I-V 8-17 val;

Klaipėda - (8*686) 00143 I-V 8-16 val;

Šiauliai - (8*686) 70446 I-V 8-19 val
Atsakyti
O mano gydytoja juokiasi is tu visu seiliu tyrimu - sako, netikslu... ??? Gaila, jeigu netikslu, turbut patogu...
Atsakyti
Man irgi kažkaip nesinorėtų dar neatsigavus po pirmojo, kad antras "užsikabintų". Geriausiai susilaikymas (juokauju).
Atsakyti
o jo ilgam uztenka?

Priklauso nuo mylėjimosi dažnumo....
Atsakyti
O mano gydytoja juokiasi is tu visu seiliu tyrimu - sako, netikslu... ??? Gaila, jeigu netikslu, turbut patogu...

Siulau pasijuokti is savo gydytojos kvalifikacijos... Ji ka nezino kad kruvai tyrimu (netgi teismineje medicinoje) naudojamos butent seiles???

O del patikimumo - 2.5 metu naudojausi ir tikrai 100% efektyviai smile.gif
Beje tai tinka ir atvirkstiniam dalykui - t.y. kai nori pastoti smile.gif

Beje tokio tipo aparaciuka man pademonstravo gydytoja Seimos planavimo centre  ;D. Taigi ir vel griztame prie to paties gydytoju kvalifikacijos klausimo

Del tyrimu tikslumo - jei nori ko tiksliau tai reikia daryti kompleksinius tyrimus smile.gif. Tik ar siuo atveju jie reikalingi?
Beje dabartines kontraceptines piliules nera 100% patikimos (o gal ta gydytoja ir to nezino wink.gif )

Atsakyti