Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Sveikos.Noriu į būrelį Jūsų. Mano MB Norvegijoje. Jau du mėnesiai kaip jo nemačiau. Skaipu bendraujame. Nebegaliu. Pasiilgau, bet kartu ir atpratau nuo jo unsure.gif Kadangi jis jau įsikūrė daug maž lapkričio pirmoje pusėje šausiu pas jį. Neturiu ką praranda. Lietuvoje turiu darbą už mažus pinigus ir viskas. Tėvus ir gimines juk galima lankyti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mano meile ir as taip pat siuo metu bendraujam per atstuma.. Tik siuo atveju as esu ta, kuri isvyko is Lietuvos ir jis liko laukti. Nors kita vertus cia tas bendras laukimas smile.gif Siuo metu esu grizusi, bet po maziau nei savaites vel kelsiu sparnus 7 savaitems..

P.S. Mes iki dabartinio mano grizimo buvom nesimate du menesius. Pirma kart taip ilgai per musu beveik 4 draugystes metus.. Ir tas susitikimas po tiek laiko - vertas milijono smile.gif As jauciuosi kaip isimylejus is naujo iir mylinti dar stipriau, nors pries isvaziuodama nemaniau, jog galima dar stipriau mylet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 21, 18:12)
Susitinka Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos premjerai.
Vokietijos
sako:
-Pas mus žmogus uždirba 1000 EUR, iš jų 200 sumoka mokesčiams,
kaip jie iš 800 pragyvena aš nežinau.
Lenkijos premjeras:
-Pas mus
uždirba 700 EUR, iš jų 200 sumoka mokesčiams, kaip jie iš 500 pragyvena
aš nežianu.
Lietuvos premjeras sako:
-Pas mus žmogus uždirba 200 EUR, iš jų 300 sumoka mokesčiams, iš kur jie ta 100 gauna dar, aš nežinau...

biggrin.gif biggrin.gif Buvau girdėjus jau kažkur tą anekdotą, žiauru, bet tokia realybė. verysad.gif
Tad nėra ko tikėtis, kad vyrai, turintis stiprų potencialą, tupės Lietuvoj už tuos kelis šimtus litų per mėnesį. doh.gif O čia, Lietuvoj, gyvnašlės tarsi pasilieka. unsure.gif Todėl reikia greičiau baigt mokslus, darbus ir pan. ir keliaut kartu su vyrais! bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Liolikas* @ 2010 10 21, 18:44)
Kadangi jis jau įsikūrė daug maž lapkričio pirmoje pusėje šausiu pas jį. Neturiu ką praranda. Lietuvoje turiu darbą už mažus pinigus ir viskas. Tėvus ir gimines juk galima lankyti.

drinks_cheers.gif Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 21, 17:47)
Laikykitės, merginos!  4u.gif
Tuomet, kai man tenka laukti ko nors itin trokštamo, aš visuomet pagalvoju: jau nedaug, jau nebe daug laiko, dar turputėlis, dar šiek tiek pakentėsiu ir ateis toji didžioji diena.  ax.gif
Kita vertus, jūsų vyrai/draugai tikriausiai išvyko ne todėl jog pabodo Lietuvog gyvent.  biggrin.gif Privertė matyt ekonominė situacija, o tai reiškia, jog jis galvoja apie ateitį, o tuo pačiu galvoja ir apie jus, apie šeimą.  rolleyes.gif Iš patirties žinau, jog dirbdamas Lietuvoje tu tikrai neuždirbsi tiek, kiek uždirbtum užsienyje.  schmoll.gif Liūdna, bet tokia realybė.

Laikomės, kartu mes ištversime group.gif
Tik labai jau sunku. Didžiausią indėlį davė ekonomonė situacija. Nes čia sau nieko negali leisti, o tik egzistuot ir net grikių nenusipirksi. O tengyvena. Ir iš minimumo gali abu ir vaikutį išlaikyt wub.gif Jei išvažiuoja tai jau galvoja, o išvažiavęs supranta, ko jam TIKRAI reikia

QUOTE(solitude @ 2010 10 21, 18:12)
Susitinka Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos premjerai.
Vokietijos
sako:
-Pas mus žmogus uždirba 1000 EUR, iš jų 200 sumoka mokesčiams,
kaip jie iš 800 pragyvena aš nežinau.
Lenkijos premjeras:
-Pas mus
uždirba 700 EUR, iš jų 200 sumoka mokesčiams, kaip jie iš 500 pragyvena
aš nežianu.
Lietuvos premjeras sako:
-Pas mus žmogus uždirba 200 EUR, iš jų 300 sumoka mokesčiams, iš kur jie ta 100 gauna dar, aš nežinau...
Nebespaudžiu MB su klausimais, kada jau grįš į LT suvisam, nes žinau, kad kol krizė nesibaigs, jis čia normalaus darbo negaus, o kaip sako mano viena draugė "alkis pro duris, meilė - pro langą"... va tep unsure.gif

Nu anekdotas tai jau kaiii atsleidžia mūsų padėtį lotuliukas.gif Kad net vertkt norisi
Na, meilė sotus nebūsi, bet mums daug geriau kartu ir varganiau, negu atskirai

QUOTE(Liolikas* @ 2010 10 21, 18:44)
Kadangi jis jau įsikūrė daug maž lapkričio pirmoje pusėje šausiu pas jį. Neturiu ką praranda.

Teisingai, nėra čia ką veikt mirksiukas.gif

QUOTE(DeeLady @ 2010 10 21, 22:51)
susitikimas po tiek laiko - vertas milijono smile.gif As jauciuosi kaip isimylejus is naujo iir mylinti dar stipriau, nors pries isvaziuodama nemaniau, jog galima dar stipriau mylet wink.gif

Pas mane irgi oda pašiurpsta pagalvojus apie susitikimą wub.gif

QUOTE(galoshes @ 2010 10 22, 11:40)
Tad nėra ko tikėtis, kad vyrai, turintis stiprų potencialą, tupės Lietuvoj už tuos kelis šimtus litų per mėnesį.  doh.gif O čia, Lietuvoj, gyvnašlės tarsi pasilieka.  unsure.gif Todėl reikia greičiau baigt mokslus, darbus ir pan. ir keliaut kartu su vyrais! bigsmile.gif

Sakau, kuo toliau nuo tos vargšės lietuvėlės. Nu nemyli jinai savų, tik svetimus, kurie atveža pinigų. Kad ir kaip žiauru bebūtų, deją, teisybė tokia. Nors visada buvau lt patriotė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 22, 11:40)
Todėl reikia greičiau baigt mokslus, darbus ir pan. ir keliaut kartu su vyrais! bigsmile.gif

visada sakiau, kad niekas manęs neprivers išvažiuoti gyventi į užsienį schmoll.gif o dabar... laukiu, kada baigsiu mokslus ir galėsiu lėkti ten, kur širdis wub.gif na, juk ne visam laikui ax.gif kada nors gal čia situacija pagerės, o iki to laiko gal kažkiek ir pasitaupysim... ax.gif

jau rytoj susitiksiu su savo saule wub.gif jau šiąnakt neramiai miegojau, įtariu, kad kita naktis bus visai be miego iš jaudulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 13:09)
visada sakiau, kad niekas manęs neprivers išvažiuoti gyventi į užsienį schmoll.gif o dabar... laukiu, kada baigsiu mokslus ir galėsiu lėkti ten, kur širdis wub.gif na, juk ne visam laikui ax.gif kada nors gal čia situacija pagerės, o iki to laiko gal kažkiek ir pasitaupysim... ax.gif
jau rytoj susitiksiu su savo saule wub.gif jau šiąnakt neramiai miegojau, įtariu, kad kita naktis bus visai be miego iš jaudulio biggrin.gif

Ir aš kažkada taip sakiau. Bet nėra čia sąlygų. Visiškai.
Oi, tai kaip faaaina, džiaugiuosi wub.gif Na, tos bemiegės naktys jau normaliai atrodo. Užtat paskui kaip gera bus užmigt jo glėbyje.. wub.gif Aš tikiuosi savo vyrą kitą savaitgalį pamatyt.. Tikiuosi pargrįš iki 31d.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 22, 14:20)
Ir aš kažkada taip sakiau. Bet nėra čia sąlygų. Visiškai.
Oi, tai kaip faaaina, džiaugiuosi wub.gif  Na, tos bemiegės naktys jau normaliai atrodo. Užtat paskui kaip gera bus užmigt jo glėbyje.. wub.gif  Aš tikiuosi savo vyrą kitą savaitgalį pamatyt.. Tikiuosi pargrįš iki 31d.. wub.gif

stengsimės rytoj kuo anksčiau susitikti, vis dėlto tik šį savaitgalį turim...bet bus nuostabu wub.gif o tada lauksiu gruodžio, kada jis grįš ilgesnėms atostogoms wub.gif
vasarą kai buvau UK, pusseserė vis įkalbinėjo greičiau čia kraustytis, šiandien sūnėno auklė (anglė) įkalbinėjo biggrin.gif jaučiu spaudimą biggrin.gif bet tai tik padės lengviau apsispręsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 17:13)
stengsimės rytoj kuo anksčiau susitikti, vis dėlto tik šį savaitgalį turim...bet bus nuostabu wub.gif o tada lauksiu gruodžio, kada jis grįš ilgesnėms atostogoms wub.gif
vasarą kai buvau UK, pusseserė vis įkalbinėjo greičiau čia kraustytis, šiandien sūnėno auklė (anglė) įkalbinėjo biggrin.gif jaučiu spaudimą biggrin.gif bet tai tik padės lengviau apsispręsti ax.gif

Tai tada nuostabaus savaitgalio ir negalvokit apie ateiti.. Gyvenkit sia diena ir trumpam pamirskit laukima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 22 spalio 2010 - 17:42
aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti yahoo.gif wub.gif yahoo.gif bus už trijų valandų, man net kvapą gniaužia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 20:44)
aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti yahoo.gif  wub.gif  yahoo.gif bus už trijų valandų, man net kvapą gniaužia wub.gif

verysad.gif
Atsakyti
aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti yahoo.gif  wub.gif  yahoo.gif bus už trijų valandų, man net kvapą gniaužia wub.gif

Baltas pavydas tau verysad.gif ech....
Atsakyti

Kaip fainaa! bigsmile.gif Nugi tikras siurprizas thumbup.gif Dziaugiuosi uz abu wub.gif

QUOTE(Muscade @ 2010 10 22, 21:15)

QUOTE(Rojaus paukste @ 2010 10 22, 21:26)
Baltas pavydas tau  verysad.gif  ech....

Neliudekit, dziaukites kitu laime, greit ir jus ji aplankys mirksiukas.gif
Atsakyti