Sveikos.Noriu į būrelį Jūsų. Mano MB Norvegijoje. Jau du mėnesiai kaip jo nemačiau. Skaipu bendraujame. Nebegaliu. Pasiilgau, bet kartu ir atpratau nuo jo
Kadangi jis jau įsikūrė daug maž lapkričio pirmoje pusėje šausiu pas jį. Neturiu ką praranda. Lietuvoje turiu darbą už mažus pinigus ir viskas. Tėvus ir gimines juk galima lankyti.

Sveikos 
Mano meile ir as taip pat siuo metu bendraujam per atstuma.. Tik siuo atveju as esu ta, kuri isvyko is Lietuvos ir jis liko laukti. Nors kita vertus cia tas bendras laukimas
Siuo metu esu grizusi, bet po maziau nei savaites vel kelsiu sparnus 7 savaitems..
P.S. Mes iki dabartinio mano grizimo buvom nesimate du menesius. Pirma kart taip ilgai per musu beveik 4 draugystes metus.. Ir tas susitikimas po tiek laiko - vertas milijono
As jauciuosi kaip isimylejus is naujo iir mylinti dar stipriau, nors pries isvaziuodama nemaniau, jog galima dar stipriau mylet

Mano meile ir as taip pat siuo metu bendraujam per atstuma.. Tik siuo atveju as esu ta, kuri isvyko is Lietuvos ir jis liko laukti. Nors kita vertus cia tas bendras laukimas

P.S. Mes iki dabartinio mano grizimo buvom nesimate du menesius. Pirma kart taip ilgai per musu beveik 4 draugystes metus.. Ir tas susitikimas po tiek laiko - vertas milijono

QUOTE(solitude @ 2010 10 21, 18:12)
Susitinka Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos premjerai.
Vokietijos
sako:
-Pas mus žmogus uždirba 1000 EUR, iš jų 200 sumoka mokesčiams,
kaip jie iš 800 pragyvena aš nežinau.
Lenkijos premjeras:
-Pas mus
uždirba 700 EUR, iš jų 200 sumoka mokesčiams, kaip jie iš 500 pragyvena
aš nežianu.
Lietuvos premjeras sako:
-Pas mus žmogus uždirba 200 EUR, iš jų 300 sumoka mokesčiams, iš kur jie ta 100 gauna dar, aš nežinau...
Vokietijos
sako:
Lenkijos premjeras:
-Pas mus
aš nežianu.
Lietuvos premjeras sako:
-Pas mus žmogus uždirba 200 EUR, iš jų 300 sumoka mokesčiams, iš kur jie ta 100 gauna dar, aš nežinau...

Tad nėra ko tikėtis, kad vyrai, turintis stiprų potencialą, tupės Lietuvoj už tuos kelis šimtus litų per mėnesį.

Papildyta:
QUOTE(Liolikas* @ 2010 10 21, 18:44)
Kadangi jis jau įsikūrė daug maž lapkričio pirmoje pusėje šausiu pas jį. Neturiu ką praranda. Lietuvoje turiu darbą už mažus pinigus ir viskas. Tėvus ir gimines juk galima lankyti.

QUOTE(galoshes @ 2010 10 21, 17:47)
Laikykitės, merginos!
Tuomet, kai man tenka laukti ko nors itin trokštamo, aš visuomet pagalvoju: jau nedaug, jau nebe daug laiko, dar turputėlis, dar šiek tiek pakentėsiu ir ateis toji didžioji diena.
Kita vertus, jūsų vyrai/draugai tikriausiai išvyko ne todėl jog pabodo Lietuvog gyvent.
Privertė matyt ekonominė situacija, o tai reiškia, jog jis galvoja apie ateitį, o tuo pačiu galvoja ir apie jus, apie šeimą.
Iš patirties žinau, jog dirbdamas Lietuvoje tu tikrai neuždirbsi tiek, kiek uždirbtum užsienyje.
Liūdna, bet tokia realybė.

Tuomet, kai man tenka laukti ko nors itin trokštamo, aš visuomet pagalvoju: jau nedaug, jau nebe daug laiko, dar turputėlis, dar šiek tiek pakentėsiu ir ateis toji didžioji diena.

Kita vertus, jūsų vyrai/draugai tikriausiai išvyko ne todėl jog pabodo Lietuvog gyvent.

Laikomės, kartu mes ištversime

Tik labai jau sunku. Didžiausią indėlį davė ekonomonė situacija. Nes čia sau nieko negali leisti, o tik egzistuot ir net grikių nenusipirksi. O tengyvena. Ir iš minimumo gali abu ir vaikutį išlaikyt

QUOTE(solitude @ 2010 10 21, 18:12)
Susitinka Vokietijos, Lenkijos ir Lietuvos premjerai.
Vokietijos
sako:
Lenkijos premjeras:
-Pas mus
aš nežianu.
Lietuvos premjeras sako:
Nebespaudžiu MB su klausimais, kada jau grįš į LT suvisam, nes žinau, kad kol krizė nesibaigs, jis čia normalaus darbo negaus, o kaip sako mano viena draugė "alkis pro duris, meilė - pro langą"... va tep
Vokietijos
sako:
Lenkijos premjeras:
-Pas mus
aš nežianu.
Lietuvos premjeras sako:
Nebespaudžiu MB su klausimais, kada jau grįš į LT suvisam, nes žinau, kad kol krizė nesibaigs, jis čia normalaus darbo negaus, o kaip sako mano viena draugė "alkis pro duris, meilė - pro langą"... va tep

Nu anekdotas tai jau kaiii atsleidžia mūsų padėtį

Na, meilė sotus nebūsi, bet mums daug geriau kartu ir varganiau, negu atskirai
QUOTE(Liolikas* @ 2010 10 21, 18:44)
Kadangi jis jau įsikūrė daug maž lapkričio pirmoje pusėje šausiu pas jį. Neturiu ką praranda.
Teisingai, nėra čia ką veikt

QUOTE(DeeLady @ 2010 10 21, 22:51)
susitikimas po tiek laiko - vertas milijono
As jauciuosi kaip isimylejus is naujo iir mylinti dar stipriau, nors pries isvaziuodama nemaniau, jog galima dar stipriau mylet 

Pas mane irgi oda pašiurpsta pagalvojus apie susitikimą

QUOTE(galoshes @ 2010 10 22, 11:40)
Tad nėra ko tikėtis, kad vyrai, turintis stiprų potencialą, tupės Lietuvoj už tuos kelis šimtus litų per mėnesį.
O čia, Lietuvoj, gyvnašlės tarsi pasilieka.
Todėl reikia greičiau baigt mokslus, darbus ir pan. ir keliaut kartu su vyrais!

Sakau, kuo toliau nuo tos vargšės lietuvėlės. Nu nemyli jinai savų, tik svetimus, kurie atveža pinigų. Kad ir kaip žiauru bebūtų, deją, teisybė tokia. Nors visada buvau lt patriotė

QUOTE(galoshes @ 2010 10 22, 11:40)
visada sakiau, kad niekas manęs neprivers išvažiuoti gyventi į užsienį

jau rytoj susitiksiu su savo saule

QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 13:09)
visada sakiau, kad niekas manęs neprivers išvažiuoti gyventi į užsienį
o dabar... laukiu, kada baigsiu mokslus ir galėsiu lėkti ten, kur širdis
na, juk ne visam laikui
kada nors gal čia situacija pagerės, o iki to laiko gal kažkiek ir pasitaupysim...
jau šiąnakt neramiai miegojau, įtariu, kad kita naktis bus visai be miego iš jaudulio 

Ir aš kažkada taip sakiau. Bet nėra čia sąlygų. Visiškai.
Oi, tai kaip faaaina, džiaugiuosi

QUOTE(Indra A. @ 2010 10 22, 14:20)
Ir aš kažkada taip sakiau. Bet nėra čia sąlygų. Visiškai.
Na, tos bemiegės naktys jau normaliai atrodo. Užtat paskui kaip gera bus užmigt jo glėbyje..
Aš tikiuosi savo vyrą kitą savaitgalį pamatyt.. Tikiuosi pargrįš iki 31d.. 

stengsimės rytoj kuo anksčiau susitikti, vis dėlto tik šį savaitgalį turim...bet bus nuostabu

vasarą kai buvau UK, pusseserė vis įkalbinėjo greičiau čia kraustytis, šiandien sūnėno auklė (anglė) įkalbinėjo

QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 17:13)
stengsimės rytoj kuo anksčiau susitikti, vis dėlto tik šį savaitgalį turim...bet bus nuostabu
o tada lauksiu gruodžio, kada jis grįš ilgesnėms atostogoms
vasarą kai buvau UK, pusseserė vis įkalbinėjo greičiau čia kraustytis, šiandien sūnėno auklė (anglė) įkalbinėjo
jaučiu spaudimą
bet tai tik padės lengviau apsispręsti

Tai tada nuostabaus savaitgalio ir negalvokit apie ateiti.. Gyvenkit sia diena ir trumpam pamirskit laukima

aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti
bus už trijų valandų, man net kvapą gniaužia

QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 20:44)
aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti

Baltas pavydas tau

Kaip fainaa!

QUOTE(Muscade @ 2010 10 22, 21:15)
QUOTE(Rojaus paukste @ 2010 10 22, 21:26)
Neliudekit, dziaukites kitu laime, greit ir jus ji aplankys