Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

QUOTE(Raseleb @ 2010 11 02, 16:28)
"Paryžiaus vaizdai"
Arbatinė ir padėklas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

grazus padeklas, ar sonus tepei dazais ar trynei?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 02, 16:58)
grazus padeklas, ar sonus tepei dazais ar trynei?

necituojam foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dowi @ 2010 11 02, 14:58)
"Meškinų paradas"  biggrin.gif

meškiukai gražiai sėdi, o saldainiai man nelabai čia žiūrisi 4u.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 11 02, 15:28)
[b]"Paryžiaus vaizdai"
Arbatinė ir padėklas:

padėklas super.
arbatinė jaučiu realiai atrodo gerokai geriau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2010 11 02, 11:14)

žodžiu doh.gif
pažiūrėjau ryte šitą darbelį ir nutylėjau.buvo gražus ir tiek. bet eidama apsipirkt pamačiau šitą princesių servetėlę lentynoj.

tai ten severtėlė tokia pobaisė, o taupyklė nuostabi wub.gif
Atsakyti
Raseleb wub.gif padekla jau giriau "gyvai" bet arbatine....toookia kokia romantiska...uzsimaniau i Paryziu biggrin.gif
Dowi, faini meskenai thumbup.gif bet man truksta raudonos juosteles su kaspinu ant dangcio biggrin.gif butu visai Kaledine dezute mirksiukas.gif
Cukraus pudra, aciu 4u.gif servetele tikrai ne is geriausiu, na bet dukriukas sake NORIU SITU PRINCESIU blink.gif teko suktis is padeties doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 02 lapkričio 2010 - 17:32
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 02, 15:28)
"Paryžiaus vaizdai"
Arbatinė ir padėklas:

Komplektukas labai labai dailus bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Dowi @ 2010 11 02, 14:58)
lkalėdiško kvapo truputuką jumi  wub.gif
[b] "Meškinų paradas"
  biggrin.gif

Simpatiška dėžė 4u.gif
Tokie gražūs meškinai, taip norėtųsi, kad ir ant viršaus koks sėdėtų... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 02 lapkričio 2010 - 18:00
koks paryzius grazus thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš ir aš padariau burbuliukąąąą tongue.gif Pirmas blyniukas-burbuliukas

Rožės ant sniego

user posted image

Ačiu visoms paminėjusioms "Afrikietes", labai smagu skaityti 4u.gif

Raseleb-klasikinis raseliškas darbas biggrin.gif Ir man ta idėja su apverstu motyvu labai patiko thumbup.gif

Dowi, jei pasodintum nors vieną meškiuką ant viršaus, būtų idealu 4u.gif
Atsakyti
Paryžius puikus, ypač patiko padėklas, tie paauksavimai labai wub.gif thumbup.gif

Rožės ant sniego labai romantiška wub.gif

Seniai daryti, bet neparodyti padėkliukai "Rožės"

user posted image

Ir nauji du burbulai... Tiksliau nėra tokie nauji, tik kol pritaikau kaspinus kol ką... pabūna jie ir neparodyti smile.gif

"Žiemos paukšteliai"

user posted image

"Kalėdų giesmė" (apvalus, skersmuo 10 cm)

user posted image

Ryt dar du parodysiu smile.gif biggrin.gif

Atsakyti
baltė man antrasis burbuliukas labai labai wub.gif nes man rodos o tikriausiai taip ir yra, kad peliukai ant vienos puses burbulo sutūpę, o tekstas kitoje wub.gif vizualiai labai labai šaunu, manau gyvai dar įspūdingiau atrodo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kandi: 02 lapkričio 2010 - 20:28
niu ir as atitempiau visa deze, nieko mandro, ale vistiek, nors dar net neuzbaigta, ale tingiu knibinetis su ja biggrin.gif kada nors veliau pabaigsiu rolleyes.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

balte, grazus padekliukai, tie rasteliai graziai tinka cia thumbup.gif wub.gif
Raseleb liabai grazus paryzius wub.gif
Atsakyti
bus_ka labai fainuolis burbuliukas, o ir technika nematyta, ar cia taip "netycia" gavosi.Labai sauniai ziurisi thumbup.gif ...

balte tiesiog nugvelbe mano mintis is manos smegenines pakeisdama tik personazus, nu bet as nepykstu biggrin.gif , nes tie peliukai wub.gif wub.gif

aurelija_ma deze berniokiska tai jau tikrai ir raideles tiesiai i viduriuka.Labai man joje viskas limpa ir net ta "jura" tokia rami,rami be bangeliu savotiskai traukianti. Ir ka tu dar jai nori daryt, nekisk daugiau prie jos nagu-lakuok ir dovanok-uzkabink zmoguciui sypsena ant veiduko mirksiukas.gif

Raseleb padeklas nuostabus, o vat i arbatine ziurint kazko pavargsta akys-kazkaip man perdaug joje ryskiu zigzagu rolleyes.gif , o gal man akyspudis padidejes biggrin.gif

Ai dar meskiuota dezute apkalbesiu...meskinui ausis oi kaip skaudziai "nubruzinta", reikia uzlopyt biggrin.gif , kazkodel man dezute norisi apjuost ne raudonu, bet rudos spalvos juostele. O zinai, kaip meskina uzkelk ant dezutes, kad nereiketu visu saldainiu gramdyt...duosiu patarima viesai: pasiimk paprasta padekliuka, uzdek meskuti, jei tilps gali , kad ir du, pritaikyk fona, padekliuko kanta padaryk tokios spalvos kaip, kad bus juostele ir paklijuok, nors butu gerai, kad padekliuka labiau uzakcentuot, aplink ji kelis saldainius pasalink, lai buna truputi tuscios vietos, o toliau aplinkui saldainiai lai buna.Vizualiai kompozicija matau, o ar tu ja igyvendinsi....butu idomu paziuret biggrin.gif
Atsakyti
Raseleb, man fantastiškas rinkinys, supper wub.gif wub.gif
bus_ka, burbulas superinis,
balte, taviškiai taip pat labai labai, ir visai jis nesenas, juk abi kartu servetėlę pirkome, tik jau baisiai mažai pas tave sninga blush2.gif biggrin.gif
aurelija_ma, super dėžė, žiauriai viskas suderinta ir gražiai žiūrisi mirksiukas.gif
biriusa, man labai vaikiškos ir spalvingos tavosios taupyklės mirksiukas.gif
Dowi, daili dėžutė su meškiais, tik aš visiškai nebūčiau jos trynusi blush2.gif O kokia mintis jos, čia meškučiams lija sausainukais ar jie vargšeliai sėdi apačioje ir negali jų iš taip aukštai pasiekti? g.gif biggrin.gif
o dėl ADREW dėžės pritariu jau pasisakiusioms merginoms, man kažkoks nesusipratimas ir chaosas joje schmoll.gif
labai patiko evukke suoliukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 02 lapkričio 2010 - 23:21
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 02, 14:28)

Labai patiko komplektukas

QUOTE(baltė @ 2010 11 02, 19:21)
padėkliukai "Rožės"

labai patiko, tokie silti ir jaukus smile.gif graziai atrodytu po kavos puodeliais

QUOTE(aurelija_ma @ 2010 11 02, 19:44)

super deze smile.gif nei per daug nei per mazai smile.gif
Atsakyti