bus_ka labai fainuolis burbuliukas, o ir technika nematyta, ar cia taip "netycia" gavosi.Labai sauniai ziurisi

...
balte tiesiog nugvelbe mano mintis is manos smegenines pakeisdama tik personazus, nu bet as nepykstu

, nes tie peliukai
aurelija_ma deze berniokiska tai jau tikrai ir raideles tiesiai i viduriuka.Labai man joje viskas limpa ir net ta "jura" tokia rami,rami be bangeliu savotiskai traukianti. Ir ka tu dar jai nori daryt, nekisk daugiau prie jos nagu-lakuok ir dovanok-uzkabink zmoguciui sypsena ant veiduko
Raseleb padeklas nuostabus, o vat i arbatine ziurint kazko pavargsta akys-kazkaip man perdaug joje ryskiu zigzagu

, o gal man akyspudis padidejes
Ai dar
meskiuota dezute apkalbesiu...meskinui ausis oi kaip skaudziai "nubruzinta", reikia uzlopyt

, kazkodel man dezute norisi apjuost ne raudonu, bet rudos spalvos juostele. O zinai, kaip meskina uzkelk ant dezutes, kad nereiketu visu saldainiu gramdyt...duosiu patarima viesai: pasiimk paprasta padekliuka, uzdek meskuti, jei tilps gali , kad ir du, pritaikyk fona, padekliuko kanta padaryk tokios spalvos kaip, kad bus juostele ir paklijuok, nors butu gerai, kad padekliuka labiau uzakcentuot, aplink ji kelis saldainius pasalink, lai buna truputi tuscios vietos, o toliau aplinkui saldainiai lai buna.Vizualiai kompozicija matau, o ar tu ja igyvendinsi....butu idomu paziuret