Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Saukiam ziema 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska, juodas burbulas fantastiškas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 11 03, 17:49)
Sobieska, juodas burbulas fantastiškas wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif ...kaip noreciau, kad tu turetum galimybe ji naturoj pamatyt, duociau akinius, nes kaip ir "3 D FORMATU" kai kurie elementai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 lapkričio 2010 - 16:57
QUOTE(sobieska @ 2010 11 03, 17:55)
aciu 4u.gif ...kaip noreciau, kad tu turetum galimybe ji naturoj pamatyt, duociau akinius, nes kaip ir "3 D FORMATU" kai kurie elementai  biggrin.gif

Kai parasei apie tai tai isiziurejau dar karta ir pamaciau bigsmile.gif nu super sugalvojai thumbup.gif Cia jau ziuriu pareina aukstasis burbulu pilotazas wub.gif
Raseleb, balte, bus_ka, jusu burbulaai pasakiski wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sobieska, kaip gražu wub.gif Noriu ir aš padaryt burbulą cray.gif , praveskit kuri pamokėlę nemokšai naujokei rolleyes.gif Labai prašau 4u.gif
Atsakyti
Aurelija_ma labai labai labai patiko tavo kajaus dezele wub.gif wub.gif net kilo noras ir man kazka pan. sumeistravot biggrin.gif

grazus sobieskos juodasis burbulas bigsmile.gif ir netgi 3D thumbup.gif

raseleb labai fainas rinkinukas.. wub.gif mm toks: jamam! wink.gif

ADREV siulyciau ne tik vidu pakoreguoti, bet ir sviesesne, ne tokia rekiancia spalva visa deze pardazyt, pakeist juostele i kokia silkine gal, be akcentu (nes to gelytes visai ne i tema), pasalinti tuos ryzinio pop. angeliukus juos uzdazant, ir dezutes vidaus spalva pakeisti ir/arba isklijuoti filcu. aplink foto siulyciau ale remelius ispiesti, tokia foto stenda/siena padaryti viduje, bet svelniu spalvu, nes ju ten viduj ir taip netruksta, pilna visokiausiu, na nezinau ka dar patarti.. nes dabar tai nesupyk bet pasakysiu, nes nesigauna man kitaip - baisu!... stengiausi ne tik issakyti savo nuomone, bet ir pasiulyti minciu kaip pakoreguoti siuo metu turima rezultata. nebijok eksperimentuoti, dekupazas tam ir yra, kad nesigavus galima n kartu perdazyti, kol graziai gausis 4u.gif zodziu ikvepimo tau ir sekmes wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ačiū visoms už pastebėjimus mano darbams.
Burbulai superiniai! Dar labiau laukiu kalėdų...
Aš taip pat bandau pirmąjį burbuliuką, kol kas jis man dar nepatinka schmoll.gif
Ikeliu dar vieną laikroduką:

user posted image

Atsakyti
Ačiu, ačiu, ačiu visoms už mano "pirmagimio" burbuliuko išgyrimą biggrin.gif

Man visi burbulai patiko-Baltės, Sobieskos, Raselės, tai, turbūt, vienintelė dekupažuojama forma, kuria žavimes visos tongue.gif Tie šventiniai raštai, blizgučiai, ryškios spalvos, sniegas taip smagiai nuteikia bigsmile.gif ir fantazuoti galima neribotai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
sobieska, Jennifer, bambooce, Raseleb, campari* aciukas mergaites wub.gif teip malonu skaityti rolleyes.gif 4u.gif o tas neuzbaigimas ir yra viduje, nes kai ko truksta, niu gal kai bus kada uzbaigta parodysiu ir vidu, dabar tik biski tamselesnis vidus nei isore ir tiek rolleyes.gif

niu o cia dar prie to pacio viena dezute jurine tematika , savo mazajam i kambariuka biggrin.gif buvo tokia lentele ant duru,
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
ir dar deze smulkmenelems susideti biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
abc12355 grazu laikrodukas, toks svelnus wub.gif
Raseleb, balte, bus_ka, sobieska niu burbulai visi fantastiniai wub.gif sunku ka ir iskirti, groziai zieminiai tik akyse stovi,taip norisi beziurint balto sniego cool.gif tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visom 4u.gif
Raseleb, labai žavūs, labai gražu ir puošnu. Puikios dekoracijos wub.gif

sobieska, nežinau, kuris man, bet gal baltasis patinka labiau. Nors abu tokie jau šventiniai... wub.gif

aurelija_ma, įspūdinga dėžė, raidės pernelyg masyvios atrodo, bet labai gražios thumbup.gif Antroji dėžė ir lentelė tiesiog puikūs dekupažo pavyzdžiai wub.gif

QUOTE(Kandi @ 2010 11 02, 20:28)
baltė man antrasis burbuliukas labai labai  wub.gif nes man rodos o tikriausiai taip ir yra, kad peliukai ant vienos puses burbulo sutūpę, o tekstas kitoje  wub.gif vizualiai labai labai šaunu, manau gyvai dar įspūdingiau atrodo  wub.gif  4u.gif

Taip, čia erdvinis vaizdas - ant skirtuko, kitoje pusėje pabandžiau, bet tada tekstas atrodė per toli. smile.gif

QUOTE(Jennifer @ 2010 11 02, 23:21)
balte, taviškiai taip pat labai labai, ir visai jis nesenas, juk abi kartu servetėlę pirkome, tik jau baisiai mažai pas tave sninga  blush2.gif  biggrin.gif

Sveika sugrįžus mirksiukas.gif smile.gif Ne, tikrai nesenas... Tik aš kol kaspinukus priderinu, tai bent savaitę pailsi... rolleyes.gif O sniegučio aš čia specialiai mažai, na, tarsi būtų aptirpęs, tik pabarstyta, nes kai padaromas ežiukas iš sniego, tai man neatrodo apsnigta... ax.gif Kita priežastis - norisi kitaip nei visi biggrin.gif

Atsakyti
aciu mergaites, kedutes nesveisiu tongue.gif
Vistiek uzduoti turiu - ismokti seseliuoti. Reikia drasos tik..
Be ziurint jusu visu darbus taip norisi neatsilikti biggrin.gif Tik visko negali zmogus aprepti - laikas, laikas... ai kazkaip nostalgiskai as siandien nusiteikusi..
Taigi, visoms darbstuolems po baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus burbulai, tikrai kaledom padvelke smile.gif
Sobieska, tavo juodas burbulas kazkas nerealaus!!!

Su katiniuku sage irgi turetu buti mmm, aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furija: 03 lapkričio 2010 - 22:29