Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Sveikutes,

noriu pasigirti savo katinukais, tikiuosi labai stipriai neapkandziosite kritika biggrin.gif
nuotraukos nefotoshopintos smile.gif nes as kaip visada, ryte padariau, vakare nufotkinau ir pamirsau kad dariau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Perziurejau visus temoje esancius darbelius ir esu begalo suzaveta Jusu kuryba, pasakiski darbai! wub.gif Saunuoles! thumbup.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, gal galėtum mestelėti kokią nuorodą (virtualią ar realią), kur būtų galima pamatyti tavo darbelių? Gal internete nenori viešintis (nes nei čia nepastebėjau tavo darbų, nei nuorodos į kokį tavo tinklapiuką), tai gal kokiam salone ar dailės parduotuvėj galima būtų apžiūrėti? Man, kaip ”čainikui“ labai praverstų. Ačiū.
Atsakyti

Mergaitės,meškučiai sėdi aplink visą dėžutę,nesinorėjo viršuj jau nes ir taip jų daug,o man tie bumbulai ne saldainiai ir ne sausainiai,nelabai panašu biggrin.gif ,norėjosi žaismingumo,kaip detalės prie meškiukų šalikučių,nes raštai ir spalvinis dera,panašu..,kilo tokia įdėja ne iš vieno motyvo sukurti visumą tokią..gyvai aišku kitaip žiūri,o čia kai pritrauki ne profas ne aš fotomeno srity,ačiū už įvertinimus,nuomones .. 4u.gif
tiesa o raudona juostelė viduj,nes užsakovė ne kalėdiškos norėjo,o meškinų tų wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2010 11 02, 23:50)
Sveikutes,

katinai wub.gif
pati sage turiu tokį pavertusi wub.gif

Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2010 11 02, 20:21)
Ryt dar du parodysiu smile.gif biggrin.gif

padėkliukai tokiu ramumu dvelkia.

o peliukų burbulas labai fainas
Atsakyti
Noriu visoms pastebėjusioms mano darbelį padėkoti už išsakytas pagyras ir pastabas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ar jau kvepia pas Jus Kalėdomis?
Leiskite man i Jūsų namus atnešti šios nuostabios šventės kvapą....

Kalėdinis burbulas - "Apsnigtas kaimas"
user posted image

Kalėdinis burbulas - "Baltieji elniai"
user posted image

Kalėdinis burbulas - "Paukštukai"
user posted image

aurelija_ma nieko daugiau netrūksta, labai mielas ir neperkrautas darbelis, tik dar smalsu nosį įkišti į dėžutės vidų blush2.gif

bus_ka thumbup.gif išplaukę dažai, kai dariau savuosius burbulus man toks išplaukimas laaaabai patiko 4u.gif

baltė "Rožės" priplaukusios, romantiškos wub.gif ; peliukai nemirtingi thumbup.gif

Atsakyti
Aš tai niekaip nesuprantu kaip jūs tuos burbulus padarot g.gif Norėčiau ir aš pabandyt, bet žalio supratimo neturiu nuo ko pradėt ir kaip ten ką daryt doh.gif
Atsakyti
Laba diena visoms, noriu parodyti pora savo darytu dezuciu smile.gif
Geros dienos!
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 11 03, 12:52)
Laba diena visoms, noriu parodyti pora savo darytu dezuciu smile.gif
Geros dienos!

darbeliai gal ir nieko.
tik motyvai man tokie ne itin patinka.
gal tamsiam fone atrodytų geriau...
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 03, 12:31)

Kalėdinis burbulas -

wub.gif koks grozis ir as noreziau kokia nuoroda kaip ten juos daryti ir kur ju pirkti buna blush2.gif atsiprasau zinau kad cia pagyru puodas bet ten kurproblemu sprendimas niekas nieko neatsako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 03, 11:31)

Labai gražūs burbulai thumbup.gif
o cia su snieguciu daryta?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 11 03, 11:43)
Aš tai niekaip nesuprantu kaip jūs tuos burbulus padarot g.gif Norėčiau ir aš pabandyt, bet žalio supratimo neturiu nuo ko pradėt ir kaip ten ką daryt doh.gif

Galima daryti atvirkštinį dekupažą arba standartinį

QUOTE(zydrem @ 2010 11 03, 12:59)
wub.gif koks grozis ir as noreziau kokia nuoroda kaip ten juos daryti ir kur ju pirkti buna blush2.gif atsiprasau zinau kad cia pagyru puodas bet ten kurproblemu sprendimas niekas nieko neatsako  blush2.gif

Nuorodos jokios neturiu, tai fantazijos reikalas

QUOTE(nikee23 @ 2010 11 03, 13:07)
Labai gražūs burbulai  thumbup.gif
o cia su snieguciu daryta?

Taip dalis yra ir sniegučio
Atsakyti