QUOTE (zanet @ 2004 03 10, 17:28) |
O as norejau Delfino patarimo paklausti del Albertos desru. Gal jau esi isnagrinejusi, kurios rusies desros nors kazkiek primena lietuviskas. As bandziau cia viena diena pora servelatu paragauti, tai jie man tokie rugstus ir neskanus pasirode ![]() |
Visiskai nieko negaliu Tau pasakyti

QUOTE (delfinas @ 2004 03 11, 02:31) |
Visiskai nieko negaliu Tau pasakyti ![]() |
Uups!! Atsiprasau

pusryciams keliau blynu su obuoliais
Bet mano dukra tik surauke nosi ir numete juos i shali

Bet mano dukra tik surauke nosi ir numete juos i shali

QUOTE (MAMA2T @ 2004 03 13, 21:28) |
pusryciams keliau blynu su obuoliais ![]() Bet mano dukra tik surauke nosi ir numete juos i shali ![]() |
As irgi bandziau viena diena blynu su obuoliais pakepti. Galvjau valgysiu as juos viena, bet nespejau sureaguoti, kaip visi buvo sutarsyti.
Dar visai seimynai patiko mano kugelis su vistienos gabaliukais. Uosviene net atleke to stebuklo paragauti, po to kai mano svainis ji isgyre, bet jau buvo saukstai po pietu. Siaip mano vyras nelabai megsta bulviu ir grietines, bet kugeli tarse su grietine kad net ausys lapnojo

QUOTE (une @ 2004 03 11, 00:32) |
as dar vis apie kava ![]() piktumas imdavo ,kad jos neina normaliai uzplikinti-drumzles kyla i virsu... paskui pradejom is neto siustis gevallia, tai liux buvo. visi vaisinami megavosi... biski reklamyte imesiu ![]() ![]() ![]() |
mes perkam LAVAZZA EXPRESSO ir MILLSTONE HAZELNUT. man jos super, kvapnios, stiprios, gerai uzsipliko. jokiu fokderiu neperku, visos "burokines"

dar kartais maxvel house hazelnut perku, bet expresso tik lavazza. negi tu lavazza peiki ? man ji dievisko skonio, tokioje juodoje skarbonkeje

Papildyta @ [mergetime]1079238184[/mergetime]
ta lavazza, jei netingiu, gaminuosi per expreso aparata

Papildyta @ [mergetime]1079238456[/mergetime]
siandien kepiau kibinus. gavosi ne ka prastesni nei kibininese

ryt pazedejo kepti blyneliu su obuoliais. jau taips skaniai jis juos kepa, kad net as miltiniais blynais susigundau

MAMA2T tie blyneliai labai skonio reikalas

Mielos mamytes! (Kurios gyvenate Londone).....
Gal zinote kokiu lietuvisku maisto parduotuviu? Pasidalinkime adresais....
Stai pvz. as zinau, kad atsidare nauja rusu maisto parduotuve prie Waterloo, dar tik apie pora savaiciu veikia, ir dar tik gauna prekes, bet va as is ten nusipirkau labai skaniu sprotu ir sprotu pasteto, zirneliu, grikiu koses, sokoladu, yra ir mesos ir pieno produktu, naturalios morku tyres ir t.t.
taipogi gera parduotuve yra Rytu Londone, is Stratford stoties reikia 25 arba 86 autobusu vaziuoti. Ji yra mazdaug tarp Forest Gate ir Manor Park. Pavadinimas - Vilnius. tai ten dvi jos salia viena kitos, galima ir minkstos duonos gauti, ir saldytu cepelinu, na, zodziu nebloga tikrai.
Bet gal dar ka zinote?

Stai pvz. as zinau, kad atsidare nauja rusu maisto parduotuve prie Waterloo, dar tik apie pora savaiciu veikia, ir dar tik gauna prekes, bet va as is ten nusipirkau labai skaniu sprotu ir sprotu pasteto, zirneliu, grikiu koses, sokoladu, yra ir mesos ir pieno produktu, naturalios morku tyres ir t.t.
taipogi gera parduotuve yra Rytu Londone, is Stratford stoties reikia 25 arba 86 autobusu vaziuoti. Ji yra mazdaug tarp Forest Gate ir Manor Park. Pavadinimas - Vilnius. tai ten dvi jos salia viena kitos, galima ir minkstos duonos gauti, ir saldytu cepelinu, na, zodziu nebloga tikrai.

Bet gal dar ka zinote?
QUOTE (SIDDIQA @ 2004 03 14, 13:12) |
Mielos mamytes! (Kurios gyvenate Londone)..... ![]() Stai pvz. as zinau, kad atsidare nauja rusu maisto parduotuve prie Waterloo, dar tik apie pora savaiciu veikia, ir dar tik gauna prekes, bet va as is ten nusipirkau labai skaniu sprotu ir sprotu pasteto, zirneliu, grikiu koses, sokoladu, yra ir mesos ir pieno produktu, naturalios morku tyres ir t.t. taipogi gera parduotuve yra Rytu Londone, is Stratford stoties reikia 25 arba 86 autobusu vaziuoti. Ji yra mazdaug tarp Forest Gate ir Manor Park. Pavadinimas - Vilnius. tai ten dvi jos salia viena kitos, galima ir minkstos duonos gauti, ir saldytu cepelinu, na, zodziu nebloga tikrai. ![]() Bet gal dar ka zinote? |
viena (nemaza) yra paciam stratfordo prekybos centre. kita yra stratforde netoli safeway...o jei nezinojai tai stratforde netgi yra lietuviskas kabakas_"lina"

taipogi lietuvisku prekiu skyrius yrs prie playstow tubo esancioje costcoter paRDUOTUVEJA, TACIAU KAINOS IR PASIRINKIMAS GERiausias yra stratforde inshopuose

QUOTE |
viena (nemaza) yra paciam stratfordo prekybos centre. kita yra stratforde netoli safeway...o jei nezinojai tai stratforde netgi yra lietuviskas kabakas_"lina" taipogi lietuvisku prekiu skyrius yrs prie playstow tubo esancioje costcoter paRDUOTUVEJA, TACIAU KAINOS IR PASIRINKIMAS GERiausias yra stratforde inshopuose |
Zinoma, kad Startforda zianu, gi pati ten daznai makaluojuosi...Ir zinau ta mesos parduotuve Startfordo prekybos centre, bet kad man ten lenkai daugiau atrodo negu lietuviai...gal blogai dazlibijau, nes akinius nesioju,....

O apie ta kabaka irgi zinau, drauge buvo cepelinu valgyti, tai rekomendavo.....
QUOTE (SIDDIQA @ 2004 03 15, 15:05) | ||
Zinoma, kad Startforda zianu, gi pati ten daznai makaluojuosi...Ir zinau ta mesos parduotuve Startfordo prekybos centre, bet kad man ten lenkai daugiau atrodo negu lietuviai...gal blogai dazlibijau, nes akinius nesioju,.... ![]() ![]() ![]() O apie ta kabaka irgi zinau, drauge buvo cepelinu valgyti, tai rekomendavo..... |
nu kad as ir su akiniais vaikstau

dabar kai stratforde besilaukiancia su akiniais lietuvaite pamatysiu zinosiu kad tu

QUOTE (Isabelle @ 2004 04 08, 01:14) |
bulkute ten valgau........niam.....ir svediskus kukulius... ![]() |
Sviediski kukuliai IKEA, sh....s. sorry Izabele, bet nemeliuoju
musu kotleciukai daug daug skanesni
QUOTE (Fasolka @ 2004 05 25, 17:26) |
Sviediski kukuliai IKEA, sh....s. sorry Izabele, bet nemeliuoju musu kotleciukai daug daug skanesni |
man tie kukuliai svediski irgi patinka