Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Aciu Balticgirl uz patarima del europietisku shokoladu. Butinai nukaksiu ten ju paieskoti. Kazkaip toj rusiskoj parduotuveje nekilo man tu is Rusijos, LAtvijos pirkti shokoladu, ka man vokiski, schweicariski ar belgiski patys skaniausi. Taigi, aciu uz patarima smile.gif
To rikitiki, taip, as gyvenu dvieju valstiju sanduroje: mano namas stovi JNebraskos pusej, bet savo akis galiu ganyti ir S. Dakotos pusej... Netoli musu yra vienas is indenu genciu Headquartier, tai kai pravaziuoju, jauciuosi kad buciau patekus i Kiplingo aprasymus. Ir indenu vardai labai keisti. O moteriskes ypac jaunos ir dar jei pirma karta maisytos, tai jau labai grazios.
Cia as tik viena su savo aukle taip aplinka grozimes ir zavimes: indenai, prerijos, taipiau etc., jauciames kaip Karl May drauges, bet vietiniams, cia viskas tas pats, o apie indenus visai stengiasi net negirdeti. Keista.
Sory, cia buvo ne apie maista, o apie mano aplinka, bet kadangi pavasareja, tai dabar ziuriu per langa ir galvoju, kur man reikes jau kita menesi issinesus lauko baldus savo surelius ir "servilata" rytais valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
Reniote, susitikai kita shokoladoholike laugh.gif Tris metus verkiau be Milkos, kol radau (ne visuose ir ne visad buna, bet randu). Ir Geishos buna kartais... Gal tu zinai kokia online parduotuve Vokietijoj, kur galima uzsisakyt Fazer? Na kaip pasiilgau, bet niekur nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 09, 01:59)
O man pasake, kad visas prekes gauna per Niujorka. Tai jau turbut TauRe tuos surelius ten sustabdo mad.gif laugh.gif laugh.gif

Brooklyne yra sureliu laugh.gif kokiu tik nori, lietuvisku, rusisku, latvisku smile.gif tik man toloka is Manhetteno belstis iki ten blink.gif
Atsakyti
as taip pat verkdavau del gero sokolado rolleyes.gif kol neatradau ALDI - ten tokios nerealaus dydzio sveicarisko sokolado plytos thumbup.gif skaniausios budavo su migdolais thumbup.gif

o kaip jums amerikej kava ? unsure.gif
Atsakyti
as esu radus skaniu sokoladu, tik deja pavadinimu dabar neatgaminu. perku juos "duane reade" parduotuvese rolleyes.gif tik dabar apsimetu, kad ju nematau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (une @ 2004 03 10, 18:41)
as taip pat verkdavau del gero sokolado rolleyes.gif kol neatradau ALDI - ten tokios nerealaus dydzio sveicarisko sokolado plytos thumbup.gif skaniausios budavo su migdolais thumbup.gif

kava pasaka thumbup.gif Lavazza thumbup.gif #1
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 10, 18:43)
as taip pat verkdavau del gero sokolado rolleyes.gif  kol neatradau ALDI - ten tokios  nerealaus dydzio sveicarisko sokolado plytos  thumbup.gif skaniausios budavo su migdolais  thumbup.gif

kava pasaka thumbup.gif Lavazza thumbup.gif #1

ohmy.gif ohmy.gif pasaka? brrrrrrrrr o lavazzos is vis nesu macius ten.. g.gif
visi keikdavom ta kava. paskui pradejom GEVALLIA gert, tai mmmmmm , va ten tai pasaka kava wink.gif laugh.gif
Atsakyti

Kava? Tu kalbi apie ta spalvota vandeni? g.gif laugh.gif Ai, jau pripratau, bet siaip pasinesiau ant tu "riebiu" kavu, kapucino ir t.t. Visai nieko wink.gif Po lietuviskos kavos dabar vaiksciociau kaip zombis va toks - blink.gif laugh.gif laugh.gif

O tuos surelius, TauRe, tu pakontroliuok, o tai kazkur jie tikrai uzstringa... g.gif
Atsakyti
QUOTE (une @ 2004 03 10, 09:41)

Kai perku kavinej, perku espresso. Vienasyk moteriske paklause, ar man papildomai vandens nereikia ipilti - jiem cia atrodo, kad espresso labai stipri laugh.gif . Gevalia ir as labai megau, man ji geriausia buvo, bet cia jos nemaciau g.gif . O del to kavos lietuviskumo - uzsipili kavos vandeniu tiesiai i puoda ir iseina lietuviskai thumbup.gif . Mano vyras truputi kraupsta, kai pamato tokius dalykus, o siaip ir pats kava, o ne siusiuka geria (pagal Kanados standartus stipria).
Atsakyti
man tai starbuck.... carribian... kava patinka......o ypac patinak frozen coffee......
Atsakyti
as dar vis apie kava tongue.gif
piktumas imdavo ,kad jos neina normaliai uzplikinti-drumzles kyla i virsu... paskui pradejom is neto siustis gevallia, tai liux buvo. visi vaisinami megavosi... biski reklamyte imesiu biggrin.gif - kai ta kava uzsisakem tai kartu atsiunte stora stora vyriska chalata (laaaaabai pravercia saltais lietuviskais vakarais rolleyes.gif ) ir du super puodelius kavai thumbup.gif taigi, kas megstat gera kava namuose-rekomenduoju.
Atsakyti
O as norejau Delfino patarimo paklausti del Albertos desru. Gal jau esi isnagrinejusi, kurios rusies desros nors kazkiek primena lietuviskas. As bandziau cia viena diena pora servelatu paragauti, tai jie man tokie rugstus ir neskanus pasirode sad.gif
Atsakyti