Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (TauRe @ 2004 05 25, 22:45)
[man tie kukuliai svediski irgi patinka rolleyes.gif

nu gal as tada ne tuos valgiau, mes pirkom saldytus, pacijoje IKEA, tai nieko gero, ta prasme nieko blogo, bet buna skanesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 05 25, 19:43)
nu gal as tada ne tuos valgiau, mes pirkom saldytus, pacijoje IKEA, tai nieko gero, ta prasme nieko blogo, bet buna skanesniu smile.gif

man jie irgi nelabai huh.gif tik is bado tongue.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kodel JAV taip ilgai verda kiausiniai? Taure, gal tu zinai? Juk verda dvigubai ilgiau huh.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 03:51)
Gal kas zinot, kodel JAV taip ilgai verda kiausiniai? Taure, gal tu zinai? Juk verda dvigubai ilgiau huh.gif

rolleyes.gif man tai normaliai verda....nu gal tik nepastebejau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 25, 18:51)

Na, as ne JAV ir tokio fakto nepastebejau unsure.gif. Bet pasakysiu "bajeri" apie kiausinius. Buvom neseniai tokiam restoranely, kur daugiausiai blynai ten visokie, omletai ir panasus maistas. Paprasiau, kad Pauliui atnestu kietai virta kiausini, tai man padaveja atsake, kad jie sitam restorane kietai isvirti kiausinio negali. Likau nesupratusi g.gif.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 05 25, 21:55)
Na, as ne JAV ir tokio fakto nepastebejau unsure.gif. Bet pasakysiu "bajeri" apie kiausinius. Buvom neseniai tokiam restoranely, kur daugiausiai blynai ten visokie, omletai ir panasus maistas. Paprasiau, kad Pauliui atnestu kietai virta kiausini, tai man padaveja atsake, kad jie sitam restorane kietai isvirti kiausinio negali. Likau nesupratusi g.gif.

huh???

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 05 26, 03:55)

tai sakau, kad ilgai verda laugh.gif

na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 25, 19:16)
na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau...

Misrainei as irgi ilgiau verdu - kad uztikrintai kieti butu. Gal Tu ir teisi, reikes kada specialiai atkreipti demesi.
Atsakyti
nu nezinau......verdu kiausinius 10 minuciu ir gaunasi kieti.....kiausinius mano vyras valgo kiekviena diena pusryciams doh.gif tai verdu lygiai desimt minuciu.....gaunasi kieti....
Atsakyti
nu as kaip nuo lietuvisko maisto nutolus.....persivalgiau jau....tai man kuo ivairesnis maistas tuo geriau........

o del tu svedisku kukuliu......tai jie nesaldyti......o ikea restoranely yra.......aisku juos gal saldytus isverda rolleyes.gif bet skanu.....ypac tas baltas padazas....niam

o kaip jums sushi...? kalifornia style sushi skaniausi......su avokadu...niam....
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 03:51)

man su tais kiausiniais visada mistika unsure.gif arba nedaverdu arba perkieti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 04:16)
tai sakau, kad ilgai verda laugh.gif

o tu pastatyk tuos kiausinius virti, o pati eik i foruma. garantuoju, kad kai grysi jie bus laaaabai kieti laugh.gif
Atsakyti