QUOTE (TauRe @ 2004 05 25, 22:45) |
[man tie kukuliai svediski irgi patinka ![]() |
nu gal as tada ne tuos valgiau, mes pirkom saldytus, pacijoje IKEA, tai nieko gero, ta prasme nieko blogo, bet buna skanesniu

QUOTE (Fasolka @ 2004 05 25, 19:43) |
nu gal as tada ne tuos valgiau, mes pirkom saldytus, pacijoje IKEA, tai nieko gero, ta prasme nieko blogo, bet buna skanesniu ![]() |
man jie irgi nelabai

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 25, 18:51) |
Gal kas zinot, kodel JAV taip ilgai verda kiausiniai? Taure, gal tu zinai? Juk verda dvigubai ilgiau ![]() |
Na, as ne JAV ir tokio fakto nepastebejau

QUOTE (delfinas @ 2004 05 25, 21:55) |
Na, as ne JAV ir tokio fakto nepastebejau ![]() ![]() |
huh???

QUOTE (delfinas @ 2004 05 26, 03:55) |
Na, as ne JAV ir tokio fakto nepastebejau ![]() ![]() |
tai sakau, kad ilgai verda

na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau...
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 25, 19:16) |
na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau... |
Misrainei as irgi ilgiau verdu - kad uztikrintai kieti butu. Gal Tu ir teisi, reikes kada specialiai atkreipti demesi.
nu nezinau......verdu kiausinius 10 minuciu ir gaunasi kieti.....kiausinius mano vyras valgo kiekviena diena pusryciams
tai verdu lygiai desimt minuciu.....gaunasi kieti....

nu as kaip nuo lietuvisko maisto nutolus.....persivalgiau jau....tai man kuo ivairesnis maistas tuo geriau........
o del tu svedisku kukuliu......tai jie nesaldyti......o ikea restoranely yra.......aisku juos gal saldytus isverda
bet skanu.....ypac tas baltas padazas....niam
o kaip jums sushi...? kalifornia style sushi skaniausi......su avokadu...niam....
o del tu svedisku kukuliu......tai jie nesaldyti......o ikea restoranely yra.......aisku juos gal saldytus isverda

o kaip jums sushi...? kalifornia style sushi skaniausi......su avokadu...niam....
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 03:51) |
Gal kas zinot, kodel JAV taip ilgai verda kiausiniai? Taure, gal tu zinai? Juk verda dvigubai ilgiau ![]() |
man su tais kiausiniais visada mistika

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 26, 04:16) |
tai sakau, kad ilgai verda ![]() na, as jau pirmais metais bandziau virti ir viriau kieta. visi pagalvojo, kad norejau minksto, nes isjungiau uz kokiu 8 minuciu. tai nejaugi niekas nepastebejo sio fakto??? kiek darau balta misraine, visada verdu ilgiau... |
o tu pastatyk tuos kiausinius virti, o pati eik i foruma. garantuoju, kad kai grysi jie bus laaaabai kieti