Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

O man vienas lietuvis mano pirmojo lietuviu susitikimo metu parekomendavo cottage surio nusipirkti, kai pasakiau, kad varskes ziauriai pasiilgau. Ir ka jus sau galvojat, ogi visai nieko. Na ne visai kaip Lietuvoj, bet buvau tokia laiminga gavusi savo megiama patiekaa biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
sveikos,
jums visoms tai tikrai pasiseke,vistiek randat kazka panasaus i tikra varske.Ot pas mane-Islandijoj-ne su ziburiu nerasi,nebent kazka pan. i grudeta varske mazam indelyje ir ta suroka sad.gif
nuosirdziai jums paviduliauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 03, 23:00)
Isabelle kai prisiskelbs, tai greitai bankrutuos laugh.gif Sureliu ir as noriu...

ir as!!! ir as!!!

Radau rusu parduotuve netoli namu - bet nedrisau uzeiti unsure.gif Jau taip baisiai atrode fasadas, tai kas ten viduj darosi ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 03 09, 01:13)

Radau rusu parduotuve netoli namu - bet nedrisau uzeiti unsure.gif Jau taip baisiai atrode fasadas, tai kas ten viduj darosi ohmy.gif

Jie turbut viduj geru daiktu turi, bet nenori prisireklamuot g.gif
Anksciau gyvenau prie rusu parduotuves, bet sureliu nebudavo sad.gif Tik giros. O kaip noriu... huh.gif
Atsakyti
nu *****, o as kazkaip nepasitikedavau dauguma produktu rusu pardose... galiojimo laikas , pervezimo salygos ir vsio takoje... g.gif bet "rokiskio suriui" atsispirti negaledavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 03 09, 01:13)
ir as!!! ir as!!!

o tu nesitikek labai jau kokio ten exterjero laugh.gif laugh.gif laugh.gif is tu n-iolikos rusu pardu kiek esu macius, tai tik viena atrode NORMALIAI , o kitos, tai kaip 80 metais kaliningrado srities kaimo parduotuvej pasijunti... laugh.gif saldytuvai tie stikliniai burzgia, kad su pardaveja sunkiai susikalbi... laugh.gif
Atsakyti
O man pasake, kad visas prekes gauna per Niujorka. Tai jau turbut TauRe tuos surelius ten sustabdo mad.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (rasuliukas @ 2004 03 09, 00:21)
sveikos,
jums visoms tai tikrai pasiseke,vistiek randat kazka panasaus i tikra varske.Ot pas mane-Islandijoj-ne su ziburiu nerasi,nebent kazka pan. i grudeta varske mazam indelyje ir ta suroka sad.gif
nuosirdziai jums paviduliauju rolleyes.gif

Isiterpsiu ir as biggrin.gif
puikiai suprantu ka reiskia nerasti varskes biggrin.gif pvz.: Norvegijoje nei normalios varskes nei sviesto yra... visi slamscia margarina ir vadina butter wink.gif o pienas Skandinavijoje sad.gif siaubelis, be skonio, populiariausias 1.5 %, zodziu baltas vanduo laugh.gif
Mano brangusis atvaziaves nusipirko 3,5% pienelio, tai norgiai tik akis varte ir klause:ar tikrai gersi? biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mus rusu parduotuve tai visai normali. Nera super bet kai nueinu ir nusiperku silkes tai nieks nesvarbu biggrin.gif . O Mazasis aisku neatsisako sureliu essen.gif
Atsakyti
Mamytes, ilgai vargau, bet savo radau: VARSKES SURELIU!!!!! Na, zinoma jie ne lietuviski, rusu gamybos, bet vis tiek atgaiva dusiai buvo. Tai kadangi taip toli nuo mano namu, South Dakotoje, Sioux Falls ( neklauskit, kaip ilgai i ten vairavau, kol kazkokiam uzkampi ta parda radau). Bet ji buvo tie is lauko itek viduje tvarkinga. Tai kiek buvo sureliu - visus nupirkau, nes pagalvojau, juk ne kiekviena diena taip toli privazinesiu. Tai neiskentus jau parduotuveje pirmus du sushlamsciau rolleyes.gif
Nusipirkau baronku kaip i Sibira ( kelis maisus), tai pardavejas rusas buvo man iting mandagus ir paslaugus.
Tai jis man pasake,kad jie irgi surelius is NYC gauna, tai tuomet prisiminiau tauRe ir pagalvojau, mat kaip gerai isitaisius...
Dar radau Milkos shokolado ir tokio labai senovisko daikto chalvos: as jo jau visa ketvirti amziaus nebuvau valgius ir macius! Tai irgi ciupau.
Ryt namuose visas gerybes apziurinesiu ir supazindinsiu savo seimynele sia vaizdine priemone, pridedama kommentarus, kaip vaikysteje man tie sureliai po nosimi kvepejo, o ju retai budavo ir reikedao ilgiausias eiles atlaukti del ju... Taigi, ryt pas mus namie vakarone "Mamytes biedna vaikyste in the USSR"... Tik gaila, kad neturesiu tom mano prekem muzikinio fono "Moi adres ni dom i ne ulica, moi adress Sov. Sojuz" arba "Denj pobedy"... Tex gal paciai ir padainuoti, ar TSRS himna sugiedoti, juk tox "nesantis" buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 10, 05:10)
Mamytes, ilgai vargau, bet savo radau: VARSKES SURELIU!!!!! Na, zinoma jie ne lietuviski, rusu gamybos, bet vis tiek atgaiva dusiai buvo. Tai kadangi taip toli nuo mano namu, South Dakotoje, Sioux Falls ( neklauskit, kaip ilgai i ten vairavau, kol kazkokiam uzkampi ta parda radau). Bet ji buvo tie is lauko itek viduje tvarkinga. Tai kiek buvo sureliu - visus nupirkau, nes pagalvojau, juk ne kiekviena diena taip toli privazinesiu. Tai neiskentus jau parduotuveje pirmus du sushlamsciau rolleyes.gif
Nusipirkau baronku kaip i Sibira ( kelis maisus), tai pardavejas rusas buvo man iting mandagus ir paslaugus.
Tai jis man pasake,kad jie irgi surelius is NYC gauna, tai tuomet prisiminiau tauRe ir pagalvojau, mat kaip gerai isitaisius...
Dar radau Milkos shokolado ir tokio labai senovisko daikto chalvos: as jo jau visa ketvirti amziaus nebuvau valgius ir macius! Tai irgi ciupau.
Ryt namuose visas gerybes apziurinesiu ir supazindinsiu savo seimynele sia vaizdine priemone, pridedama kommentarus, kaip vaikysteje man tie sureliai po nosimi kvepejo, o ju retai budavo ir reikedao ilgiausias eiles atlaukti del ju... Taigi, ryt pas mus namie vakarone "Mamytes biedna vaikyste in the USSR"... Tik gaila, kad neturesiu tom mano prekem muzikinio fono "Moi adres ni dom i  ne ulica, moi adress Sov. Sojuz" arba "Denj pobedy"... Tex gal paciai ir padainuoti, ar TSRS himna sugiedoti, juk tox "nesantis" buvo... unsure.gif

biggrin.gif Skanaus !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tai Tu prie P. Dakotos sienos kazkur gyveni, kad savoj valstijoj neieskojai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 10, 07:10)

'Milkos' ir kt. europietisku sokoladu daznai buna Walgreen'e. Patikrinta keliose valstijose wink.gif
Atsakyti