Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Dar biski griztu prie melyniu tongue.gif Visus priekaistus galite drasiai reikshti delfinui - didzioji dalis melyniu i usa importuojama is Canados wink.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 19, 19:19)
Dar biski griztu prie melyniu tongue.gif Visus priekaistus galite drasiai reikshti delfinui - didzioji dalis melyniu i usa importuojama is Canados wink.gif

mad.gif sad.gif blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 20, 04:19)

O as ir nezinojau, kad Delfinas toki kruta bizni suka laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 20, 04:19)

delfinas nono.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 09 19, 23:01)
O as ir nezinojau, kad Delfinas toki kruta bizni suka laugh.gif laugh.gif laugh.gif

kaip bebutu, esi delfino desnioji ranka wink.gif kalte ir ant taves krenta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 20, 05:05)
kaip bebutu, esi delfino desnioji ranka wink.gif kalte ir ant taves krenta rolleyes.gif

Baik tu, as dekretinese nestuke.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
as tai melynes wiskancine skinu......pirma karta kai pamaciau melynes tai issigandau.........melyniu krumai uz mane dinesni.........o melynes vos ne agrastu dydzio laugh.gif blink.gif....
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 09 20, 07:19)
as tai melynes wiskancine skinu......pirma karta kai pamaciau melynes tai issigandau.........melyniu krumai uz mane dinesni.........o melynes vos ne agrastu dydzio laugh.gif blink.gif....

Joo, uogu dydziai ir mane nustebino, melyniu ir vysniu. Sia vasara as ypac svaigau nuo vysniu - kimsau saujomis kasdien. Jos cia dvigubai didesnes nei Lietuvoj ir tokios mesingos, saldzios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 09 20, 08:38)
Joo, uogu dydziai ir mane nustebino, melyniu ir vysniu. Sia vasara as ypac svaigau nuo vysniu - kimsau saujomis kasdien. Jos cia dvigubai didesnes nei Lietuvoj ir tokios mesingos, saldzios thumbup.gif

MHM!... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 09 20, 08:38)

aha, o prisirijus jautiesi, lyg kokiu 6-7 cepelinus uzsimetus laugh.gif labai jau socios tos vysnios g.gif
Atsakyti
Aha, amerikoniskos vysnios, niam niam thumbup.gif , pas mus ju ir uzveza, tik , rupuzes, brangios, 20$ uz kila blink.gif. As visad laukiu nukainavimo, nes kaina perpus krenta, tik vienas minusas, reikia atsirinkti nesugedusiu laugh.gif.
Atsakyti
as ne apie vysnias, bet noriu pasakyt, kad vienintelis dalykas, kuris tikrai labai patiko, ir kurio LT nebuvau ragavus tai Philadelphia Cream Cheese...smile.gif Tai vis dar valgau ir valgau as ji...smile.gif kazin kada jau atsibos? smile.gif
Atsakyti