Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 18:07)
Mano curka valgo tuos surelius, ir isivaizduoja, kad tai ledai. O man nuo to tik geriau wink.gif

beširdė melagė mamaitė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 11:07)
Mano curka valgo tuos surelius, ir isivaizduoja, kad tai ledai. O man nuo to tik geriau wink.gif

As irgi valgyciau, jei kas tik duotu. Ir zymiai geriau nei ledai! thumbup.gif
Hm, reikes per pietus patikrint vietine tokia baisiai menkyte rusu parduotuve, bet gal bus. Beje, ten savininkas toks fainas - rusas, bet LT (Klaipedoj) 12 metu gyveno. Kazka as jo ten paklausiau apie manus, sako tu ka nors is Rusijos pazisti, sakau as pati is LT, o tas su manim lietuviskai pradejo sneket! Reiks aplankyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 18:21)
beširdė melagė mamaitė laugh.gif

Tai kad ji pati taip ishmaste! Jai ir shokoladinis saldainis - ledai. Arba 'liuuuu', kaip ji pati sako.
Nu zho - nevynavataja jaaaa!!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 18:42)
Tai kad ji pati taip ishmaste! Jai ir shokoladinis saldainis - ledai. Arba 'liuuuu', kaip ji pati sako.
Nu zho - nevynavataja jaaaa!!! wink.gif

laugh.gif aš juk juokauju laugh.gif pati įtariu panašiai apgaudinėsiu savo panelę smile.gif
Atsakyti
Viskas, gana mad.gif. Vaziuoju siandien pat prisipirksiu tu glaistytu suriuku biggrin.gif rolleyes.gif Ot rysiu! Net ausys lapses! essen.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 09 28, 22:43)
Viskas, gana mad.gif. Vaziuoju siandien pat prisipirksiu tu glaistytu suriuku biggrin.gif rolleyes.gif Ot rysiu! Net ausys lapses! essen.gif

ir aišku visą tai darysi pasislėpusi g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 13:52)
ir aišku visą tai darysi pasislėpusi g.gif

rolleyes.gif g.gif schmoll.gif

Koki viena suriuka duosiu Pauliui. Na, ir vyrui gal duosiu kokia puse suriuko laugh.gif.
Atsakyti
Zinokit, buvau juodai nuvilta - suriukai tik su visokiais idarais ir priedais sad.gif Nu, nusipirkau viena su chalva, gal nieko bus. Ech, o tiek vilciu sudeta. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta_H: 28 rugsėjo 2004 - 23:44
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 28, 23:44)
Zinokit, buvau juodai nuvilta - suriukai tik su visokiais idarais ir priedais sad.gif Nu, nusipirkau viena su chalva, gal nieko bus. Ech, o tiek vilciu sudeta. laugh.gif

aš irgi nemėgėja tų su idarais dry.gif man labiausiai patinka tokie apvalūs, jie storame juodame šokolade ir tik su keliom razinkom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 17:02)
aš irgi nemėgėja tų su idarais  dry.gif  man labiausiai patinka tokie apvalūs, jie storame juodame šokolade ir tik su keliom razinkom  tongue.gif

Nu net seiles varva.
Atfaksuok, jei pas jus ju ten yra! Faksas: 2 keptuves <tarpas> 3 keptuves laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 15:02)
man labiausiai patinka tokie apvalūs, jie storame juodame šokolade ir tik su keliom razinkom tongue.gif

Buvau vietiniame supermarkete radusi tokiu mini cheesecakes sokolade (storas sokolado sluoksnis). Be razinku, bet man ju ir nereikia ten. Sakyciau, kad gan panasus buvo i lietuviskus glaistytus surelius. Bet dingo, dabar jau neberandu sad.gif.
Atsakyti
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 29, 00:04)
Nu net seiles varva.
Atfaksuok, jei pas jus ju ten yra! Faksas: 2 keptuves <tarpas> 3 keptuves laugh.gif

žiemą galėsiu atsiūsti, gal neištirps pakeliui laugh.gif
Atsakyti