QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 18:07) |
Mano curka valgo tuos surelius, ir isivaizduoja, kad tai ledai. O man nuo to tik geriau ![]() |
beširdė melagė mamaitė

QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 11:07) |
Mano curka valgo tuos surelius, ir isivaizduoja, kad tai ledai. O man nuo to tik geriau ![]() |
As irgi valgyciau, jei kas tik duotu. Ir zymiai geriau nei ledai!

Hm, reikes per pietus patikrint vietine tokia baisiai menkyte rusu parduotuve, bet gal bus. Beje, ten savininkas toks fainas - rusas, bet LT (Klaipedoj) 12 metu gyveno. Kazka as jo ten paklausiau apie manus, sako tu ka nors is Rusijos pazisti, sakau as pati is LT, o tas su manim lietuviskai pradejo sneket! Reiks aplankyt

QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 18:21) |
beširdė melagė mamaitė ![]() |
Tai kad ji pati taip ishmaste! Jai ir shokoladinis saldainis - ledai. Arba 'liuuuu', kaip ji pati sako.
Nu zho - nevynavataja jaaaa!!!

QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 18:42) |
Tai kad ji pati taip ishmaste! Jai ir shokoladinis saldainis - ledai. Arba 'liuuuu', kaip ji pati sako. Nu zho - nevynavataja jaaaa!!! ![]() |

Viskas, gana
. Vaziuoju siandien pat prisipirksiu tu glaistytu suriuku
Ot rysiu! Net ausys lapses!

QUOTE (delfinas @ 2004 09 28, 22:43) |
Viskas, gana ![]() ![]() ![]() ![]() |
ir aišku visą tai darysi pasislėpusi

QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 13:52) |
ir aišku visą tai darysi pasislėpusi ![]() |

Koki viena suriuka duosiu Pauliui. Na, ir vyrui gal duosiu kokia puse suriuko

Zinokit, buvau juodai nuvilta - suriukai tik su visokiais idarais ir priedais
Nu, nusipirkau viena su chalva, gal nieko bus. Ech, o tiek vilciu sudeta.

QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 28, 23:44) |
Zinokit, buvau juodai nuvilta - suriukai tik su visokiais idarais ir priedais ![]() ![]() |
aš irgi nemėgėja tų su idarais

QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 17:02) |
aš irgi nemėgėja tų su idarais ![]() ![]() |
Nu net seiles varva.
Atfaksuok, jei pas jus ju ten yra! Faksas: 2 keptuves <tarpas> 3 keptuves

QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 15:02) |
man labiausiai patinka tokie apvalūs, jie storame juodame šokolade ir tik su keliom razinkom ![]() |
Buvau vietiniame supermarkete radusi tokiu mini cheesecakes sokolade (storas sokolado sluoksnis). Be razinku, bet man ju ir nereikia ten. Sakyciau, kad gan panasus buvo i lietuviskus glaistytus surelius. Bet dingo, dabar jau neberandu

QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 29, 00:04) |
Nu net seiles varva. Atfaksuok, jei pas jus ju ten yra! Faksas: 2 keptuves <tarpas> 3 keptuves ![]() |
žiemą galėsiu atsiūsti, gal neištirps pakeliui