Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (Jorja @ 2004 09 20, 16:40)
Aha, amerikoniskos vysnios, niam niam thumbup.gif , pas mus ju ir uzveza, tik , rupuzes, brangios, 20$ uz kila blink.gif. As visad laukiu nukainavimo, nes kaina perpus krenta, tik vienas minusas, reikia atsirinkti nesugedusiu laugh.gif.

o jezau, ko tokios brangios?! ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 21, 13:19)
o jezau, ko tokios brangios?! ohmy.gif

gal cia australietishku $$$, ale vis tiek lupikai dry.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 21, 13:18)
as ne apie vysnias, bet noriu pasakyt, kad vienintelis dalykas, kuris tikrai labai patiko, ir kurio LT nebuvau ragavus tai Philadelphia Cream Cheese...smile.gif Tai vis dar valgau ir valgau as ji...smile.gif kazin kada jau atsibos? smile.gif

yra jo ir LT wink.gif tik kaina va tokia blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 21, 12:22)
yra jo ir LT wink.gif tik kaina va tokia blink.gif blink.gif blink.gif

Matyt busiu nepastebejus smile.gif ech, vis per ta issiblaskyma smile.gif
Atsakyti
Na del tu vysniu, ir prie manes jos nepigios dry.gif Svaras kainuoja $3.99US. Tai cia net nepilnas puskilogramis, o kur dar prametami kauliukai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 21, 19:21)

pas mus 1lb kainuoja 2.99-3.99 . tai 1 kg kainuoja 6-8$ blink.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 21, 19:21)

taip australietisku tongue.gif
Atsakyti
Siandien vakarienei valgysiu tikra rugpieni essen.gif . Taip jau buvau jo pasiilgusi. Pagaliau atsirado, kas man paiskino, kaip is sito pieno susirauginti rugpieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Titia @ 2004 09 28, 01:08)
Siandien vakarienei valgysiu tikra rugpieni essen.gif . Taip jau buvau jo pasiilgusi. Pagaliau atsirado, kas man paiskino, kaip is sito pieno susirauginti rugpieni smile.gif

skanaus tongue.gif o kas prie rugpienio ?
Atsakyti
Karstos bulvytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (danguolet @ 2004 08 07, 04:10)
O as vakar nuejusi i rusu magazina prisipirkau Latvisku sokoladiniu sureliu. Ot tai kirtom, net ausys linksejo. Tik kad rupuziokai brangoki, vienas surelis beveik doleris. Bet karts nuo karto gerai palepinti save.

Kaip as pasiilgau situ sureliuuuu , deja mano saloj nenusimato rusiski supermarketai sad.gif mad.gif dry.gif
Atsakyti
Mano curka valgo tuos surelius, ir isivaizduoja, kad tai ledai. O man nuo to tik geriau wink.gif
Atsakyti