QUOTE (delfinas @ 2004 09 29, 00:40) |
Buvau vietiniame supermarkete radusi tokiu mini cheesecakes sokolade (storas sokolado sluoksnis). Be razinku, bet man ju ir nereikia ten. Sakyciau, kad gan panasus buvo i lietuviskus glaistytus surelius. Bet dingo, dabar jau neberandu ![]() |
Aha, ir as ju paragauju vietoj sureliu

QUOTE (TauRe @ 2004 09 28, 18:02) |
aš irgi nemėgėja tų su idarais ![]() ![]() |
Zinau, vieni is mano megstamiausiu. O siaip tai dar latviski Karums gana neblogi.

Ruta_H: nugi varyk tu pas mus i svechius - visa dezhe uzhpirksiu, ir su idarais, ir be

QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 19:10) |
Ruta_H: nugi varyk tu pas mus i svechius - visa dezhe uzhpirksiu, ir su idarais, ir be ![]() |
Aciu! Reikes! O tai is bado cia numirsiu

Dar gali pabandyti toki fynta... Nes musu savininkai taip daro: sako, pasakykit pavadinima produkto, kokio norit, ir mes jums uzhsakysit. Bandysit taip ishsimusht Malsenos mishinius cepelinams ir bulviniams blynams. O gal ir lietuvishko balto surio gautumem...

Na jums ten dar gerai , galit uzsisakyt
.O as va priversta namuose "Palangos duona " kept, kad nevalgyt to parolono

Stelpa, jei tu JAV gyveni, as galiu duot savo giminiu telefona Omahoje - jie turi savo kepykla - kepa ir duona, ir torta Napoleona ir t.t. ir pan. Gali uzsisakyt ir atsius tau per UPS (gal net ir i Kanada siuncia, nezinau). Pasiziurek:http://www.lithuanianbakery.com/ Nezinau kiek kainuoja tas atsisiuntimas, bet nereikes paciai kept.
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 29, 15:24) |
Stelpa, jei tu JAV gyveni, as galiu duot savo giminiu telefona Omahoje - jie turi savo kepykla - kepa ir duona, ir torta Napoleona ir t.t. ir pan. Gali uzsisakyt ir atsius tau per UPS (gal net ir i Kanada siuncia, nezinau). Pasiziurek:http://www.lithuanianbakery.com/ Nezinau kiek kainuoja tas atsisiuntimas, bet nereikes paciai kept. |
Ne JAV brangioji as gyvenu ,.Gyvenu tokioj saly kur is viso gyvena 270 000 gyv. , tai negaliu ir pasiskelbt kur gyvenu.

QUOTE (Stelpa @ 2004 09 29, 10:41) |
Na jums ten dar gerai , galit uzsisakyt ![]() ![]() ![]() |
O gal galetum receptuka mestelti, nes as irgi baisiai kankinuosi vis sau tinkamos duonos nesurasdama

QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 29, 15:24) |
Stelpa, jei tu JAV gyveni, as galiu duot savo giminiu telefona Omahoje - jie turi savo kepykla - kepa ir duona, ir torta Napoleona ir t.t. ir pan. Gali uzsisakyt ir atsius tau per UPS (gal net ir i Kanada siuncia, nezinau). Pasiziurek:http://www.lithuanianbakery.com/ Nezinau kiek kainuoja tas atsisiuntimas, bet nereikes paciai kept. |
o į Niujorką atsiustų ?
QUOTE (TauRe @ 2004 09 29, 10:41) |
o į Niujorką atsiustų ? |
Turetu. Kiek zinau tai jie net tortus i Cali siuncia - uzsaldo, supakuoja su sausu ledu ir viskas gerai. Mes tai taip irgi atsisiunciam Kaledoms Napoleona, duonos nebandziau, nes jie tokia labiau i Palangos kepa, o man labiau Maximos keturiu grudu patinka.
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 29, 09:50) |
Turetu. Kiek zinau tai jie net tortus i Cali siuncia - uzsaldo, supakuoja su sausu ledu ir viskas gerai. Mes tai taip irgi atsisiunciam Kaledoms Napoleona, duonos nebandziau, nes jie tokia labiau i Palangos kepa, o man labiau Maximos keturiu grudu patinka. |
O kaip kainos pas juos? Nematau niekur kainorascio.. ir siaip raso, kad neveikia webas ju dabar, reikia skambintis.