mėginsiu kalėdoms užsisakyti tortą

QUOTE (Naglica @ 2004 09 29, 11:07) |
O kaip kainos pas juos? Nematau niekur kainorascio.. ir siaip raso, kad neveikia webas ju dabar, reikia skambintis. ![]() |
Zinok, nezinau, nes turiu "giminaites nuolaida"

QUOTE (TauRe @ 2004 09 29, 11:19) |
mėginsiu kalėdoms užsisakyti tortą ![]() |
Taure, o kam tau, Niujorke gyvenanciai, tortus dar is kazkur siusdintis?

QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 29, 20:29) |
Taure, o kam tau, Niujorke gyvenanciai, tortus dar is kazkur siusdintis? ![]() ![]() |
šiaip tu teisi. bet man iki rusų pardės važiuoti reikia apie 1.30 h . tai neprivažinėsi kai sakoma

QUOTE (Ode @ 2004 09 28, 18:37) |
Bandysit taip ishsimusht Malsenos mishinius cepelinams ir bulviniams blynams. O gal ir lietuvishko balto surio gautumem... ![]() |
As bandziau cepelinus daryti is Potato Dumplings milteliu. Buna tokiose mazutese dezutese (Bavarian Potato Dumplings lyg vadinasi). I vidu dejau farso. Gavosi kaip virtu bulviu cepelinai, na tokie, kur Lietuvoje saldyti yra parduodami. Neblogai, kai neiseina zaliu bulviu cepelinu pasigaminti

Naglica, tai faktas. Bet geriau, nei bandyt ish vietiniu bulviu kombinuot... Patikek, bandem...

QUOTE (Ode @ 2004 09 30, 02:07) |
Bet geriau, nei bandyt ish vietiniu bulviu kombinuot... Patikek, bandem... ![]() |
bet žinok kiek mūsų draugai gamino cepelinus iš vietinių bulvių visada gaudavosi identiški gamintiems Lietuvoje

QUOTE (Naglica @ 2004 09 29, 22:36) |
As bandziau cepelinus daryti is Potato Dumplings milteliu. Buna tokiose mazutese dezutese (Bavarian Potato Dumplings lyg vadinasi). I vidu dejau farso. Gavosi kaip virtu bulviu cepelinai, na tokie, kur Lietuvoje saldyti yra parduodami. Neblogai, kai neiseina zaliu bulviu cepelinu pasigaminti ![]() |
kuriame supermarketo skyriuje ieškoti tų miltelių ?
Man tai jie (cepelinai) ne tokie gaunasi, kaip LT. Skanu, bet bulves labai vandeningos, tai turi kruvas suskust. O be to ir lasiniu tikru nesu kol kas cia radusi, o spirguciai labai itakoja skoni.
Baltic Girl - siulau barterinius mainus - jus man surelius, as jums tortus!
Beje, tortas vienas is kuriu jie gamina vadinasi Napoleonas, bet jisai nera tas toks tikras riebus, bet su persiku idaru. Siaip visai nieko, irgi kaloriju kaip ir tikrasis turi nemazai.
Baltic Girl - siulau barterinius mainus - jus man surelius, as jums tortus!

Visa gyvenima buvau nereali kulinare, drauges is manes mokindavos, vyrai alpdavo. Bet gyvenimas taip susisuko, kad esu Amerikoj su storu amerikieciu vyru ir mano kulinariniai sugebejimai niekeno nezavi, net baugina.
Darau nerealius saltibarscius. Bet kai sugalvojau juos pagaminti vyrui ir jo seimai, pasakiau kokie ingredientai, tis pakraupo
ir pasake "tu ka durna, pasenes pienas ir burokai"...
Tai va norejau paklaust, ka gaminat savo vyram ir is ko, nes bulves levos, bersciai nepatinka

Darau nerealius saltibarscius. Bet kai sugalvojau juos pagaminti vyrui ir jo seimai, pasakiau kokie ingredientai, tis pakraupo

Tai va norejau paklaust, ka gaminat savo vyram ir is ko, nes bulves levos, bersciai nepatinka

QUOTE (mamaLina @ 2004 09 29, 21:30) |
Visa gyvenima buvau nereali kulinare, drauges is manes mokindavos, vyrai alpdavo. Bet gyvenimas taip susisuko, kad esu Amerikoj su storu amerikieciu vyru ir mano kulinariniai sugebejimai niekeno nezavi, net baugina. ![]() Darau nerealius saltibarscius. Bet kai sugalvojau juos pagaminti vyrui ir jo seimai, pasakiau kokie ingredientai, tis pakraupo ![]() Tai va norejau paklaust, ka gaminat savo vyram ir is ko, nes bulves levos, bersciai nepatinka ![]() |
Gaminu ta, ka visi valgytu.. Kartais labai noriu ko nors tokio lietuvisko... Bet niekam nepaslaptis, kad beveik visi lietuviski patiekalai uzima marias laiko... neturiu as to laiko, kad gaminti tik sau..

Mano namuose lietuviskai gaminama tik tada, kai pas mane kokia lietuve drauge atvaziuoja arba mano mama