QUOTE (balionas @ 2004 02 21, 00:21) |
Ar kuri nors apsipirkineja azijieciu (kinieciu, korejieciu) parduotuvese? Siandien nuejau, tai pasijutau kaip is tundros ![]() ![]() |
As kartais uzsuku i didziuli kinieciu supermarketa (siaip tai dazniausiai cia perku farsa). O parduotuve tikrai egzotiska: gali nusipirkti ko tik nori: gyvu varliu, gyvaciu.... Ir visakas uzrasyta kinietiskai, mazai anglisku uzrasu. Bet atradau latviska kondensuota piena su kinietiskais heroglifais
QUOTE (balionas @ 2004 02 20, 17:21) |
Ar kuri nors apsipirkineja azijieciu (kinieciu, korejieciu) parduotuvese? Siandien nuejau, tai pasijutau kaip is tundros ![]() ![]() |
eik tu sau.. man ten dvokia kaip savartyne

QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 20, 19:56) |
As ne ![]() ![]() |
Specialiai nieko neieskojau. Bet karta pasivaikscioti po tokia parda visai man nieko

O jus koki "vietini"maista pritaikete savo meniu? Pvz blynus - kepat lietuviskai ar is pakelio? As iskepiau lietuviskus, pokokio savaites vyras paprashe "to lietuvisko omleto rutuliukais"
Ten ne omletas, ten BLYNAI!!!! Tai dabar jeigu kepu, tai tik tuos "plastmasinius"
Beje, kartais megstu kepta bacon - skaniai traska
O geriausias atradimas - grits
Isverdu ta kosia, imetu surio - visi trys valgom, net ausys linksta

Beje, kartais megstu kepta bacon - skaniai traska

Man tai labai skanios Spinatu salotos....
Reikes:
Spinatu
Bekono pastkrudinto
Kietai virtu kiausiniu
Pievagrybiu
Ir dresingo "Poppyseed"(ju visokiu yra...ir jis toks salstelna)
Bekonana kai paskrudini ji paskui sutraskini i gabaliukus
Kiausinius kas kaip nori tas ir supjausto
Pievagrybius irgi..
Viska sumaisyti...
Ir uzpilti dresingo...
Nzn bet man sitos salotos labai skanios..ypac kai daugiau bekono uzsibarstai...
Reikes:
Spinatu
Bekono pastkrudinto
Kietai virtu kiausiniu
Pievagrybiu
Ir dresingo "Poppyseed"(ju visokiu yra...ir jis toks salstelna)
Bekonana kai paskrudini ji paskui sutraskini i gabaliukus
Kiausinius kas kaip nori tas ir supjausto
Pievagrybius irgi..
Viska sumaisyti...
Ir uzpilti dresingo...
Nzn bet man sitos salotos labai skanios..ypac kai daugiau bekono uzsibarstai...

bekonas - tai cai rukyta sonine ar kumpis?
Blynelius - "lietuviska omleta rutuliukais" (
pavadinimas) tai dar maisau kol kas pati, vyrui cia jie skanesni nei Lietuvoj, nors darau viska taip pat, turbut nescia zmona nori pagirti

Blynelius - "lietuviska omleta rutuliukais" (

QUOTE (balionas @ 2004 02 24, 00:12) |
bekonas - tai cai rukyta sonine ar kumpis? ![]() Blynelius - "lietuviska omleta rutuliukais" ( ![]() ![]() |
Bekonas tai labai plonai supjaustyta sonine ir parukyta lengvai....ji buna supakuota ir isdeliota taip graziai....
Ja skrudinnu pav mikrobangei......kol isspirga riebalai ir pasidaro toks traskus ,kad gali sutraskint kai atsala
QUOTE (balionas @ 2004 02 23, 17:12) |
bekonas - tai cai rukyta sonine ar kumpis? ![]() |
Lietuviskai - lashiniai

vakar per zinias rode Gerber sultis maziukams.viena mama nupirko savo vaikui visa pakuote, atidare viena buteliuka, o jame varle

QUOTE (TauRe @ 2004 02 25, 07:22) |
vakar per zinias rode Gerber sultis maziukams.viena mama nupirko savo vaikui visa pakuote, atidare viena buteliuka, o jame varle ![]() ![]() |
Oho!

ai, gal pasikartosiu, bet siulau toms ,kurios ieskojo kazko panasaus i lietuviska kefyra , paragauti LAND O'LAKES firmos Cultured Lowfat Buttermilk. Zaliai- geltonas pakelis ir yra iv. ispakavimu - apie 200g, 946 ir beveik 2l. Jis man skaniausias, o parduotuvej kai perkam ,tai pardavejai teiraujasi ar zinom kas cia yra, nes ju tik seneliai ta Buttermilk geria
. Kitu firmu isbandem ta Buttermilk, bet ten ziauriai druskos skonis jausdavosi, o sis - normaliausias. Bet deja, ne kiekvienoj maisto parduotuvej mes jo randam, tik brangesnese
.