Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Ka radau parduotuvej!!! Berzu sulos clap.gif Einu ragaut wink.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 28, 02:31)
ai, gal pasikartosiu, bet siulau toms ,kurios ieskojo kazko panasaus i lietuviska kefyra , paragauti LAND O'LAKES firmos Cultured Lowfat Buttermilk.

Man neseniai vienas tautietis pasake toki vietinio rugpienio-kefyro "recepta": perpus maisyti buttermilk su naturaliu jogurtu. Pati neragavau, bet jis sake, kad iseina kaip lietuviskas smile.gif.
Atsakyti
O jusu skonis nepasikeite isvaziavus? As, pavyzdziui, galeciau ramiai pragyventi be miltiniu patiekalu. Lietuvoj vos ne kasdien juos edziau unsure.gif Dabar netgi atrodo, kad maitinuosi... sveikiau! Ko man truksta - tai tikros europietiskos picos, plonos tokios...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 27, 21:03)
O jusu skonis nepasikeite isvaziavus? As, pavyzdziui, galeciau ramiai pragyventi be miltiniu patiekalu. Lietuvoj vos ne kasdien juos edziau unsure.gif Dabar netgi atrodo, kad maitinuosi... sveikiau! Ko man truksta - tai tikros europietiskos picos, plonos tokios...

na mano skonis tai labai jau pasikeite.Irgi nebevalgau to ka lietuvoje budama taip labai megau.Dabar net kartais pagalvoju ar man bepatiktu tie patiekalai g.gif
maitinuosi tikrai daug sveikiau.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 28, 07:03)
Ko man truksta - tai tikros europietiskos picos, plonos tokios...

A tai pas Jus nera italisku restoranu? wink.gif As tai cia randu labai plonos picos, bet man kaip tik amerikoniska labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 28, 20:20)
A tai pas Jus nera italisku restoranu? wink.gif As tai cia randu labai plonos picos, bet man kaip tik amerikoniska labiau patinka.

Yra, na bet skiriasi nuo tos, kokia Lietuvoje galima gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 28, 20:59)
Yra, na bet skiriasi nuo tos, kokia Lietuvoje galima gauti g.gif

Taigi, kadangi Lietuva isrado pica, sunku kitiem su ja susilyginti smile.gif . Juokauju as - zinau, kad skiriasi. Bet viskas juk cia skiriasi...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 28, 07:03)
O jusu skonis nepasikeite isvaziavus?

Gal neypatingai. Tik radau kai ka naujo, kas man labai priimtina, bet gal tik todel, kad Lietuvoj to nebuvau radusi, nes to ten nebuvo paprasciausiai. Pavyzdziui, vietnamieciu maisto.

O siaip tai kaip megau, pavyzdziui, balta misraine, taip ir tebemegstu, tik kad is cionyksciu produktu ji vis tiek neiseina tokia, kokia Lietuvoj: ir majonezas ne toks, ir bulves ne tokios...

Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 28, 23:00)
Gal neypatingai. Tik radau kai ka naujo, kas man labai priimtina, bet gal tik todel, kad Lietuvoj to nebuvau radusi, nes to ten nebuvo paprasciausiai. Pavyzdziui, vietnamieciu maisto.

O siaip tai kaip megau, pavyzdziui, balta misraine, taip ir tebemegstu, tik kad is cionyksciu produktu ji vis tiek neiseina tokia, kokia Lietuvoj: ir majonezas ne toks, ir bulves ne tokios...

man misraine gaunasi tokia pati, nes net helmansas tas pats laugh.gif bulves man irgi vienodos g.gif
Atsakyti
O kaip jums cia ledai? Man tai niam niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 28, 18:53)
O kaip jums cia ledai? Man tai niam niam essen.gif

thumbup.gif

nesciai bebunant net ir didziausia porcija ne per didele laugh.gif
Atsakyti
skaniuasi ledai banana split ir sundays........oi negaliu......ir dar black forest...niam
Atsakyti