Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Mamos, o as NOOOOOOOOOOOORIU GLAISTYTO VARSKES SURELIOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ir tas noras auga ne dienom bet valandom. PAskutiniu metu nebuvo dienos, kad negalvociau apie tuos surelius.
Zada atvaziuoti vaikystes drauge is LT, tai jau uzsiprasiau, kad tik ju ir atveztu. Svarbu, kad tik per ta nelemta siena ja nors bent su vienu vieninteliu praleistu... As jau ir savo seimynai baigiu su tais sureliais galva isuzti. AK, tas noras tox stiprus ir niekuo nenumalsinamas. Gal as vel nescia? unsure.gif

Isabelle, as darau daznai "blak forest" pyraga namuose, tai mano seimynai ausys kruta. Bet be jo ir dar keliu "tradiciniu", daugiau nieko ir nemoku.
Bet ledai patys patys patys skaniausi Italijoje, Florencijoje. Visi kiti man - tik ledu surogatas. Tas pats su pica. Man pati skanaiusia pica Venedig'e...Tai siu dalyku ir nevalgau, kol neatsiduriu Italijoje...
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 03, 23:19)
Mamos, o as NOOOOOOOOOOOORIU GLAISTYTO VARSKES SURELIOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ir tas noras auga ne dienom bet valandom. PAskutiniu metu nebuvo dienos, kad negalvociau apie tuos surelius.
Zada atvaziuoti vaikystes drauge is LT, tai jau uzsiprasiau, kad tik ju ir atveztu. Svarbu, kad tik per ta nelemta siena ja nors bent su vienu vieninteliu praleistu... As jau ir savo seimynai baigiu su tais sureliais galva isuzti. AK, tas noras tox stiprus ir niekuo nenumalsinamas. Gal as vel nescia? unsure.gif

Isabelle, as darau daznai "blak forest" pyraga namuose, tai mano seimynai ausys kruta. Bet be jo ir dar keliu "tradiciniu", daugiau nieko ir nemoku.
Bet ledai patys patys patys skaniausi Italijoje, Florencijoje. Visi kiti man - tik ledu surogatas. Tas pats su pica. Man pati skanaiusia pica Venedig'e...Tai siu dalyku ir nevalgau, kol neatsiduriu Italijoje...

As irgi svaigau del tu sureliu...,bet aciu dievui gal pries du menesius ju pagaliau uzveze is lt "Dadu"...tai dabar apsiputojus kertu.... clap_1.gif
Atsakyti
chicagoje lietuviu parduotuvese yra pirkti glazuruotu sureliu....o dadu ledus tai valgau kiekviena diena....tikrai saknus ledai
Papildyta @ [mergetime]1078350082[/mergetime]
reniote.....tortas irgi labai skanus black forest......jei dar naminis tai visai....tai pat labai patinak cheesecake ir taramisu....
Atsakyti
Yhammi, yhammi, as ir juos megstu, bet tik namuose darytus - > pyragus.
Zinai, ISabelle, as tau israsysiu ceki, o tu man tu sureliu persiusk, ka? Ar ju yra Chicagoje liet. parduotuveje? As planuoju buti Chicagoje per Velykas. Tai gal ten uzbegciau nusipirkti ju.
O gal gali cia iskabinti skelbima, kada liet. baznycioje bus Velykines pamaldos su pasibuvimu prie kavutes?
O kaip ten tas liet. restoranelis. Kiek buvau Chicagoje, vis neradau laiko jo aplankyti, o jei radau trumpa min., tai jis buvo uzdarytas, hmmm.... Kalbu ne apie "seklycia" o apie kita, kur netoliese yra, tik dabar g-ves pavadinimo neprisimenu. NOreciau ten paskanauti.
Nes kitaip vel man tex ne tik kaledas bet ir velykas ohmy.gif blink.gif zydu kosheriniame restorane praleisti Chicagos downtown.
Siandien gavau recepta,kaip pasidaryti varske, tai begsiu po darbo namo ta varske "gamintis". Oi, kaip noriu!
Atsakyti

Ir tas noras auga ne dienom bet valandom.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atvaziuok i Calgary - pas mus rusu parduotuvej latvisku yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 04 kovo 2004 - 00:56
reniote.....galiu as tau tu sureliu ir be cekio atsiusti.....dovana tau bus smile.gif del baznycios manes neklausk..i baznycia einu tik per sventeso i pasisedejima po baznycios niekada nebuvau......o del restoranu tai ju yra daug.....nerestoranai bet parduotuves su staliukais....jei uzsimanau lietuvisko maisto tai i mabenka vaziuoju......ten nors restorano tipo vieta........apsilankyk ten kai busi chicagoje
Atsakyti

laugh.gif atvaryk i nyc apkrausiu sureliais laugh.gif
Atsakyti
Isabelle kai prisiskelbs, tai greitai bankrutuos laugh.gif Sureliu ir as noriu...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 04, 06:00)
Isabelle kai prisiskelbs, tai greitai bankrutuos laugh.gif Sureliu ir as noriu...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mat kokios jus islepintos, surelius sau shlamsciat, o as vakar dariausi sau varske ir pyliau ant jos sokolada. Ne kas gavosi, vyras tik itairiai pasiziurejo, bet as jau taip buvau varskes pasiilgusi, kad man ta "kose" buvo tikra varske su shokoladu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 04, 20:39)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mat kokios jus islepintos, surelius sau shlamsciat, o as vakar dariausi sau varske ir pyliau ant jos sokolada. Ne kas gavosi, vyras tik itairiai pasiziurejo, bet as jau taip buvau varskes pasiilgusi, kad man ta "kose" buvo tikra varske su shokoladu... biggrin.gif

o tai tikrai parduotuvese nera net varskes pas jus....?
As kaska maciau i grudeta varske panase......
Cia amerikonu parduotuvese....Turetu buti gal skanu... g.gif
Atsakyti
O Farmer Chees ar bandei,man ten tikra normali varske
Atsakyti
varskes buna....jewel-osko maciau......buna supakuota plasmasiniam persvieciamam pakeli......ir duonos lietuviskos jeweli buna....
Papildyta @ [mergetime]1078443203[/mergetime]
o del sureliu tai naujovisku yra...su avieciu sokoladusu ananasu sokaladu...ne sokoladu bet glazura...
Atsakyti