Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(salutvera @ 2011 05 13, 10:30)
Kažkodėl visos užsipuolė vieną žmogų dėl tos kvepalų spalvos. Bet mano manymu, tai tikrai ta kvepalų spalva bent kažkiek atspindi kvepalus. Tarkim pažįstu keletą žmonių, kurie nė iš tolo nežiūri į žydros spalvos kvepalus, na gal tiksliau kvepalų buteliukus  biggrin.gif Kadangi dauguma jų (nesakau, kad visi) yra gaivūs, lengvi, o pvz, tie žmonės labiau mėgsta "sunkesnius" kvepalus, tai ir turi tokį atrankos būdą kvepalams  ax.gif

ir aš sutinku, kad atspindi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 13, 09:33)
ir aš sutinku, kad atspindi drinks_cheers.gif

Kažkiek matyt atspindi drinks_cheers.gif Tik va pastebėjau, kad nišiniai parfumerijai tokie dėsningumai mažiausiai galioja.
Kažkada anksčiau buvau atkreipusi dėmesį, kad pas mane kaip tik daugiausiai yra kvepalų su geltonos spalvos skysčiu. Bet tai buvo šiek tiek anksčiau, dabar gali būt ir pasikeitę.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 13, 10:20)
tai kad ne geltoni jie...

o šiaip tai jau seniau buvo šnekėta, kad kvepalų spalvos dažnai vienija kvapus pagal jų stilių, ir sodriai geltonos spalvos kvepalai tikrai neretai būna klasikiniai (pagal charakterį) ar tiesiog ryškūs, "charakteringi". pasakė žmogus kaip mokėjo - esmė vis tiek aiški.

kaip ir kvapus, taip ir spalvas visi interpretuojame savaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 13, 12:02)
kaip ir kvapus, taip ir spalvas visi interpretuojame savaip smile.gif

interpretuot galima kaip tik nori, bet spalva nuo to nesikeičia biggrin.gif
Atsakyti
o tai kokia spalva jusu akimis jie yra? cia del idomumo ax.gif man jie gintariniai, bet manau galima priskirti prie geltonu, nes pagrindinese spalvose, tokios kaip gintarines nera smile.gif turiu omenyje, man jie sviesesnio gintaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 13 gegužės 2011 - 11:45
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 13, 12:24)
o tai kokia spalva jusu akimis jie yra? cia del idomumo ax.gif man jie gintariniai, bet manau galima priskirti prie geltonu, nes pagrindinese spalvose, tokios kaip gintarines nera smile.gif

greičiau vienas iš rausvos atspalvių g.gif bet tikrai ne tamsiai geltona, apie kurią kalbėjo saulegraz@ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 gegužės 2011 - 11:49
QUOTE(katalike @ 2011 05 13, 12:45)
greičiau vienas iš rausvos atspalvių g.gif bet tikrai ne tamsiai geltona, apie kurią kalbėjo saulegraz@ smile.gif

as nebent Miss Dior Chérie Blooming Bouquet priskirciau prie ruzavos atspalvio smile.gif istikruju, internete miss dior cherie daugumoje nufotografuota kaip kazkas panasaus i ruzos spalvos kvepaliukus, bet realybeje man jie nei pro kur i ruzava nepanasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 13, 14:04)
as nebent Miss Dior Chérie Blooming Bouquet priskirciau prie ruzavos atspalvio smile.gif istikruju, internete miss dior cherie daugumoje nufotografuota kaip kazkas panasaus i ruzos spalvos kvepaliukus, bet realybeje man jie nei pro kur i ruzava nepanasu smile.gif

žinau aš, kaip atrodo realybėj smile.gif bet geltoną mačiau tik padielkę smile.gif
Atsakyti
padielkes nesu macius ax.gif maniskiai labiau svelniai gintariniai smile.gif bet cia jau tikriausiai kaip kiekviena nosis kvapus uodzia savaip, taip ir akis mato kitus pustonius ir spalvas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 13, 14:19)
padielkes nesu macius ax.gif maniskiai labiau svelniai gintariniai smile.gif bet cia jau tikriausiai kaip kiekviena nosis kvapus uodzia savaip, taip ir akis mato kitus pustonius ir spalvas tongue.gif

jei su regėjimu viskas gerai, tai vienodai mato ax.gif matyt, buvo noras pasikabinėt tongue.gif

ne geltona (ir jau tikrai ne tamsiai geltona):
http://farm4.static...._0d1d401466.jpg
http://www.loveagent...images/miss.jpg
geltona:
http://i51.photobuck...rd/IMG_4454.jpg
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 13, 14:39)
jei su regėjimu viskas gerai, tai vienodai mato ax.gif matyt, buvo noras pasikabinėt tongue.gif

na noro pasikabineti tikrai nebuvo biggrin.gif buvo idomu ir tiek biggrin.gif galvojau smagiai diskutuojam ir tiek 4u.gif
o istikruju kiekvienas matome spalvas skitingai 4u.gif nesakau kad vieni vietoj baltos mato juoda(bei nekalbu apie daltizma) bet apie atspalvius ir pustonius 4u.gif
man cia svelnus gintaro atspalvis:
user posted image
o cia svelni ruzava:
user posted image
tik nepatogiai pasijutai, kai pasakete kad jie ne geltoni, o man jie svelnaus gintaro atspalvio, kuri priskirciau prie geltosnos atspalvio, ir tikrai neteigiau kad jie tamsiai geltoni 4u.gif
o dabar susinepatoginau, jog galvojat kad kabinejaus ax.gif
man kaip studijavusiai daile ir dizaina, visada aktuoli tema apie spalvas, nieko blogo nepagalvokite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 13 gegužės 2011 - 14:21
Na man asmeniškai gintaro spalvą labiau primena ši spalva ax.gif
user posted image
Atsakyti