Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 15:54)
Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus? unsure.gif ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L. smile.gif

Tikrai labai daug geria nuskausminamų.. Aš irgi neišgėrus nei vienos tabletės, nors po uždėjimo praktiškai nieko valgyt negalėjau, sukąsti skaudėjo, jei užkliudydavau su ranka, tai net saldu pasidarydavo.. Bet tikrai tą skausmą galima iškęsti.. Lai pakenčia truputuka, nieko nekanda, maistuką tik minkštą, kad kuo mažiau kramtyt.. Vieną, na gal dvi tabletes per dieną, bet ne daugiau.. Tikriausiai mergaitė tik pajaučia, kad jau maudžia dantukus ir prašosi vaistų, bet breketai toks dalykas, kad reikia truputėlį pakentėt, greit praeis.. Suprantu, kad sunku žiūrėt, kai tavo vaikui skauda, bet geriau lai pakenčia biškutį, nei tiek vaistukų geria.. 4u.gif
O dėl D.L. sakiau nesigąsdinti.. 4u.gif Geriausiai yra susidaryti savo nuomonę.. O beje ji čia tik vieninteliam žmogui ir priešas, visi kiti ją mėgsta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 16:54)
Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus? unsure.gif ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L. smile.gif

Man kelias dienas irgi taip skaudėjo, kad po 2 tabletes gerdavau ibumetino.
Atsakyti
Na as ne vienos tabletes negeriau, kentejau, bet kad ir nebuvo taip ziaurej skauda kad reiketu gerto po 2-3tabletes blink.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus visoms 4u.gif gal cia dar ir amzius kaltas,kas mums atrodo pakenciama,12- kametei turbut labai jau skausminga,na bandysiu nebeduoti daugiau
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 20:44)
aciu uz atsakymus visoms 4u.gif gal cia dar ir amzius kaltas,kas mums atrodo pakenciama,12- kametei turbut labai jau skausminga,na bandysiu nebeduoti daugiau

As antra diena irgi 3 tabletes geriau, nes skausmelis ojojoj buvo.. biggrin.gif Tikiuosi po paverzimu taip nebus, bet jau stengsiuos nebegert tu vaistu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 24, 19:58)
Tikiuosi po paverzimu taip nebus, bet jau stengsiuos nebegert tu vaistu. doh.gif

Man kai sudėjo buvo skausmo, o po paveržimų normaliai. Turėjau 2, po vieno išvis galima sakyti nieko nejutau, po kito paskaudėjo kokią dieną intensyviai, o paskui apie savaitę tik priekinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 21:00)
Man kai sudėjo buvo skausmo, o po paveržimų normaliai. Turėjau 2, po vieno išvis galima sakyti nieko nejutau, po kito paskaudėjo kokią dieną intensyviai, o paskui apie savaitę tik priekinius  biggrin.gif

Man tai va jau 9 dienos kaip su breketais ir net nebejauciu as jau ju biggrin.gif
Atsakyti
Man kai virsu paverze tai irgi nieko nejutau, atrodo kaip yra taip yra smile.gif
Atsakyti
pagaliau jau ryt sudes man breketukus 4u.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 24, 21:50)
pagaliau jau ryt sudes man breketukus  4u.gif  thumbup.gif  clap.gif

Yeepy alc.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 24, 19:58)
As antra diena irgi 3 tabletes geriau, nes skausmelis ojojoj buvo.. biggrin.gif Tikiuosi po paverzimu taip nebus, bet jau stengsiuos nebegert tu vaistu. doh.gif

sveikos visos..žiūriu, diskutuojat dėl skausmo..smile.gif
aš tai esu tokios nuomonės, kad tabletes reikia imti tik tuo atveju, jei jau amen..o taip buvo tik nuo separacinių gumyčių..ir taip visokio brudo prisikišam į tą skrandį..
sudėjus breketus paskaudėjo tris dienas, pakentėjau ir tiek..o po paveržimų man išvis nieko neskauda..aš netgi savo daktarės klausiau, gal pas mane nieks nevyksta, kad man neskauda..g.gif

Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

As irgi geriau ibumetina pora tableciu per diena, bet tik kokias dvi dienas, nes tikrai skaudejo doh.gif

QUOTE(TacTic @ 2010 10 24, 20:50)
pagaliau jau ryt sudes man breketukus  4u.gif  thumbup.gif  clap.gif

Pagaliau thumbup.gif clap.gif

Atsakyti