Ale nebejuda mano dantys
Mano vizitas lapkricio 3
pagaliau. As gi,varna,viena vizita prazioplinau,turejo but rugsejo vidury,bet negalejau atvykt i LT,tai dabar breketus nesiosiu pusantro menesio ilgiau tikriausiai 
Ale nebejuda mano dantys
Ale nebejuda mano dantys
QUOTE(renachiuke @ 2010 10 25, 16:30)
Mano vizitas lapkricio 3
pagaliau. As gi,varna,viena vizita prazioplinau,turejo but rugsejo vidury,bet negalejau atvykt i LT,tai dabar breketus nesiosiu pusantro menesio ilgiau tikriausiai 
Ale nebejuda mano dantys
Ale nebejuda mano dantys
man irgi lapkricio 3
turbut visos kas gyvena uzsieny o pas gyd vazineja i Lt prisideda keleta menesiu. nu bet leciau ar greiciau svarbu, kad pakeliui
Kazi ko TacTic neparaso, juk siandien jai turejo sudeti breketus... negi nenori mums pasigirti?
QUOTE(radviliux @ 2010 10 25, 21:29)
Kazi ko TacTic neparaso, juk siandien jai turejo sudeti breketus... negi nenori mums pasigirti? 
Aha, man irgi idomu kodel gi ji mums nepasakoja nieko?
oj panos, katik tarpdancius valiaus
i puse net siulo neikisau, nes skausmasssss.... saldus net
tai va. sudejo man virsu per puse val
dave vasko ir breketam sepetuka. jau taip laukiau kada galesiu gumytes isirinkti, o mat paeme ir su vielute sutvirtino
na gal ir gerai... o maudimas dantu tai superinis. pats galinis 7 virsuj maziausiai jautrus, tai su juo dar sugebejau sukramtyt cepelina
o kasti neimanoma, kaip ne su savo dantim
siandien jau pirma diena dukrai be tableciu,valio,gal jau aprims skausmelis
QUOTE(TacTic @ 2010 10 25, 23:20)
dave vasko ir breketam sepetuka. jau taip laukiau kada galesiu gumytes isirinkti, o mat paeme ir su vielute sutvirtino
na gal ir gerai... o maudimas dantu tai superinis. pats galinis 7 virsuj maziausiai jautrus, tai su juo dar sugebejau sukramtyt cepelina

Nu sveikinu!
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 25, 21:28)
Žinoma, kad aprims, tik pati pradžia baisiausia..
QUOTE(TacTic @ 2010 10 25, 20:20)

SvEiKiNiMaI!!!
as pas D.L. aplinkiniai dar nemate, tik draugas
tai juokiasi is manes
QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 07:25)
Ikelk nuotraukyciu
Norim ir mes pasijuokti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 07:25)
Nu rado čia juoką