Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 10:35)
Nu rado čia juoką  unsure.gif

neturi MB tai ir nesijuokia,kas ci akeisto.Is manes irgi juokesi,bet aisku sake viskas normoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 26, 11:08)
neturi MB tai ir nesijuokia,kas ci akeisto.Is manes irgi juokesi,bet aisku sake viskas normoje lotuliukas.gif

Neviešink mano asmeninio gyvenimo hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 08:35)
Nu rado čia juoką  unsure.gif

nu taigi nepiktai juokiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 26, 11:44)
nu taigi nepiktai juokiasi smile.gif

Nu taigi suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Lapkricio 3 d varau higiena daryt sokiai.gif o vizitas tik gruodzio 14d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 10 26, 12:49)
Lapkricio 3 d varau higiena daryt  sokiai.gif o vizitas tik gruodzio 14d.  smile.gif

Man irgi reikia,nera laiko doh.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, bet vis pamirsdavau, kiek dienu jus naudojat viena tarpdanciu sepeteli? Nes kazkaip neuzklausiau gydytojos, tai galvoju jusu paklausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 25, 21:20)
oj panos, katik tarpdancius valiaus  blink.gif i puse net siulo neikisau, nes skausmasssss.... saldus net  biggrin.gif tai va. sudejo man virsu per puse val  smile.gif dave vasko ir breketam sepetuka. jau taip laukiau kada galesiu gumytes isirinkti, o mat paeme ir su vielute sutvirtino  biggrin.gif na gal ir gerai... o maudimas dantu tai superinis. pats galinis 7 virsuj maziausiai jautrus, tai su juo dar sugebejau sukramtyt cepelina  lotuliukas.gif  o kasti neimanoma, kaip ne su savo dantim  g.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 25, 21:37)
Nu sveikinu! thumbup.gif Tu pas Damusiene dejaisi, taip? Nu va kaip visoms skirtingai, man pirma diena visai neskaudejo, tik maudimas buvo, o vat antra ir trecia, tai jau pats skausmelis buvo. doh.gif

Man lygiai taip pat buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 26, 11:12)
Norejau paklaust, bet vis pamirsdavau, kiek dienu jus naudojat viena tarpdanciu sepeteli? Nes kazkaip neuzklausiau gydytojos, tai galvoju jusu paklausiu blush2.gif

as tai po kiekvieno dantu valymo tarpdanciu sepeteli gerai isplaunu ir naudoju kol normaliai naudotis imanoma, nes po kurio laiiko bent man kazkaip jis susilanksto ir nebeiseina normaliai ikisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 10 26, 11:49)
Lapkricio 3 d varau higiena daryt  sokiai.gif o vizitas tik gruodzio 14d.  smile.gif

Aš 16d. vizitą turiu.. thumbup.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 10 26, 13:08)
as tai po kiekvieno dantu valymo tarpdanciu sepeteli gerai isplaunu ir naudoju kol normaliai naudotis imanoma, nes po kurio laiiko bent man kazkaip jis susilanksto ir nebeiseina normaliai ikisti  smile.gif

O man jie nulūžta.. doh.gif Porą savaičių gal išlaiko, o paskui nulužta prie pat kotelio, nors pats šepetukas dar visai geras būna.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikinu TacTic 4u.gif as ir naudoju kol matau kad geras,pirmasis ir man nuluzo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 10 26, 15:32)
O man jie nulūžta..  doh.gif  Porą savaičių gal išlaiko, o paskui nulužta prie pat kotelio, nors pats šepetukas dar visai geras būna..  unsure.gif

Man po 9 dienu naudojimo jis irgi nuluzo biggrin.gif
Atsakyti