Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Aš Birželio pabaigoje, ar Liepos pradžioje perdaviau jį Džiugai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 26 sausio 2012 - 00:39
gal isnarpliosim kur daiktas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
dziuga, atsiliepk smile.gif
Atsakyti
Sveikos, su manimi susisiekė mano pirmoji užsakovė wub.gif , ji Vilniuje, ir aš nebegaliu jai padėti. Reikėtų dekoruoti komodą, gal kas nors norėtų tuo užsiimti, parašykite man, kas susidomės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 28 vasario 2012 - 21:16
Taip pat dar sulaukiau vieno laiškelio, užsienyje kuriama dekupažo prekių parduotuvė. Įkūrėja lietuvė, prie priemonių norėtų pateikti darbelių nuotraukų, jeigu kažkas norėtų pasidalinti darbų nuotraukomis, parašykite man až.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 02 28, 23:49)
Taip pat dar sulaukiau vieno laiškelio, užsienyje kuriama dekupažo prekių parduotuvė. Įkūrėja lietuvė, prie priemonių norėtų pateikti darbelių nuotraukų, jeigu kažkas norėtų pasidalinti darbų nuotraukomis, parašykite man až.

Manęs irgi ji prašė smile.gif
Atsakyti
šaunu, manau, kad daugiau drąsuolių atsiras, kurios norės pasidalinti darbų foto.
Atsakyti
tai kurgi musu ratuko daiktelis. taip ir neaisku pas ka siuo metu? prisipazinkite prasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 02 29, 21:55)
tai kurgi musu ratuko daiktelis. taip ir neaisku pas ka siuo metu? prisipazinkite prasom biggrin.gif

cia tas, kur as paleidau? ar koks dar kitas? as savojo nerandu, parasiau dziugai emaila, neatsako net ir taip, ar tik ne bus 4ever prarasta...
Atsakyti
auksine su jusiskiu idejau ir savo daikta. tai klausimas ir kur abu yra ax.gif
Atsakyti
Aš dar kartą pasikartosiu smile.gif Abu gautus daiktus iš Kvarteto aš asmeniškai nuvežiau Džiugai į namus ir perdaviau. Ar kas nors rašėte Džiugai žinutę?
Atsakyti
Kažkodėl įtariu, kad Džiuga ne LT, antraip atsilieptų smile.gif
Atsakyti