Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Fonda @ 2010 12 20, 23:26)
O tai kaip mano vadinasi schmoll.gif Irgi senovinis...maniau, kad be vardo....jis toks ciklameninis

Pas Jus taip pat yra
Shlumbergera bukley"Rosea" Spalvų ryškumas priklauso nuo substrakto ir trąšų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano tėvai taip pat turi kalėdinį kaktusą. tai žinokit žydėjo jis jau va prieš mėnesį ar pora, o vakar pastebėjau, kad vėl išleidęs kelis raudonus pumpurėlius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 21, 05:20)
Pas Jus taip pat yra
Shlumbergera bukley"Rosea" Spalvų ryškumas priklauso nuo substrakto ir trąšų  mirksiukas.gif

Ačiū ačiū už paprotinimą 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2010 12 21, 08:50)
Sveikos, mano tėvai taip pat turi kalėdinį kaktusą. tai žinokit žydėjo jis jau va prieš mėnesį ar pora, o vakar pastebėjau, kad vėl išleidęs kelis raudonus pumpurėlius  bigsmile.gif

Juk Kalėdos stebuklų metas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Manojo kalėduko vienintelis žiedas turi skleistis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 22 gruodžio 2010 - 09:43
QUOTE(eliss @ 2010 12 22, 09:33)
Manojo kalėduko vienintelis žiedas turi skleistis smile.gif

vienintelis,bet labai laukiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savaji dziaugsmeli. Pries kokius 3 metus nusipirkau prekybos centre nupiginta ir niekaip nepavyko pamatyti jo ziedeliu. Oi vargau su juo, tai nareliai krito, ta nareliai puvo, bet pagaliau pavyko pamatyti jo ziedu spalva. Tik gaila, kad is daugybes sukrautu ziedu, prazydo tik 2.... doh.gif

user posted image

O tuo paciu noriu paklausti jusu del kito kaledinio kaktuso. Kas jam yra? sukrauna naujus narelius ir jie nukrenta. Senieji nareliai tokie susirauksleje. Laistau atrodo kai isdziuna zeme, patresiu, bet .... schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 12 23, 23:25)
Rodausi ir as savaji dziaugsmeli. Pries kokius 3 metus nusipirkau prekybos centre nupiginta ir niekaip nepavyko pamatyti jo ziedeliu. Oi vargau su juo, tai nareliai krito, ta nareliai puvo, bet pagaliau pavyko pamatyti jo ziedu spalva. Tik gaila, kad is daugybes sukrautu ziedu, prazydo tik 2....  doh.gif

Nors ir du žiedeliai, bet labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 12 23, 22:25)

O tuo paciu noriu paklausti jusu del kito kaledinio kaktuso. Kas jam yra? sukrauna naujus narelius ir jie nukrenta. Senieji nareliai tokie susirauksleje. Laistau atrodo kai isdziuna zeme, patresiu, bet .... schmoll.gif

user posted image

Mano akim, tai visiškai netinkama žemė. Juk jis merdi... help.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 12 24, 00:15)
Mano akim, tai visiškai netinkama žemė. Juk jis merdi... help.gif

drinks_cheers.gif Ripsalidopsis(velykinis kaktusas) serga verysad.gif Reikia būtinai presodinti ir apdirbti jį fungicidais. Laistyti tik po 2savaičių,tada pakartojant fungicidinį purškimą smile.gif
Atsakyti
Dekui. Meginsiu gydyti. 4u.gif
Atsakyti
visas su Sv. Kaledom smile.gif newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <>I love......<>: 25 gruodžio 2010 - 21:49