Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Nesuprantu aš savo kalėduko blush2.gif. Jau apsidžiaugiau kad sulauksiu antrojo žydėjimo, o jis vėl visus žiedelius nudžiovino doh.gif. Supykau, sakau jei nesulauksiu nei vieno žiedo, keliausi balkonan blink.gif. Gal susimastys g.gif
Atsakyti
va,tas mano vienintelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kokia graži spalva, jis tikrai toks raudonas ?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 27, 19:20)

Fainuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 27, 18:01)
Kokia graži spalva, jis tikrai toks raudonas ?

grynai tokia spalva smile.gif
Atsakyti
visas su Naujais 2011 Kiskio metais 4u.gif

mano kaledinukas šiemet ne vieno žiedelio nesukrovė schmoll.gif verysad.gif nesuprantu kas jam nutiko g.gif taip zydedavo pries kaledas gausiai visais metais o šiemet mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 27, 18:20)
user posted image

gal kas tokiu pasidalinti noretu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 11 26, 10:18)

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

o mamamia!!!! kur cia toks rojus?! as ir noriu tokiu spalvu (balto, oranzinio). Gal kas Kaune taip turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš apie tokį ,,lašišinį" svajoju, o turiu tik baltą ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt į vieną didesnį vazoną susodinti keletos spalvų kaktusiukų. Tiesiog namuose vietos stoka ir galvoju ar pavyktų taip auginti g.gif
Atsakyti
Gal ir pavyktų, bet žiedai gali mutuoti, o vietos tai manau visom gėlininkėm namuos trūksta, palangės ne guminės, va taip žiemos sodą turėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 01 02, 23:18)
va taip žiemos sodą turėt  thumbup.gif

Tikriausiai tai mūsų svajonė flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 01 02, 21:13)
Gal kas bandėt į vieną didesnį vazoną susodinti keletos spalvų kaktusiukų. Tiesiog namuose vietos stoka ir galvoju ar pavyktų taip auginti g.gif

sodinti galima. Bet geriau daugmaž vienodų spalvinių gamų ,nes kaip jau prieš tai minėta prisidirba jie smile.gif
Žiemos sodas ar oranžėrija tai mano svajonė rolleyes.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti