Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Ir mano mirksiukas.gif , svajot nedraudžiama, o sako jei labai labai nori, tai ir išsipildo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 27, 17:20)
va,tas mano vienintelis smile.gif
user posted image

gal žinot,kokia veislė čia?Dabar visų aiškinuos smile.gif
Atsakyti
Beach dancer - turiu tokį visai nemažą, kai žydi, įspūdingai atrodo, ne toks nusibodęs...gera veislė namams blush2.gif mirksiukas.gif

Mano sudėti 5 psl, 4 nuotraukoj toks pat yra - įsivaizdavimui, koks būna paaugęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 sausio 2011 - 15:12
ačiū smile.gif koks gražus pavadinimas smile.gif
Atsakyti
Trijų metukų amžiaus kalėdukas:

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 01 06, 21:32)

Koks gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokių gražių atspalvių kalėdukų būna wub.gif
Atsakyti
Na,ką kol sergu ir po namus iš kampo kampan slampinėju, pabendravau su savo seniu."Draugiškai"taip pakalbėjau,pasiūliau konteinery pagyvent ir ką galvojat,ogi senius apsikrovė pumpurais. Uch,kokios tos bobos kaip pagalvoji lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mano kaleduko bei velikinio tokie paglebe nareliai..kuom ji purkst ar galit nuorodele ar pavadinima,nesinoretu prarast.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 01 07, 15:52)
sveikos mano kaleduko bei velikinio tokie paglebe nareliai..kuom ji purkst ar galit nuorodele ar pavadinima,nesinoretu prarast.. verysad.gif

Visų pirma pabandyk ūkiško muilo(72/) tirpalu. Jei nepadės,tada jau fungicidus imk mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif o kas tas ''fungicidus'' gal koki pavadinima dar kitoki turi jis...nenusimanau apie chemikalus gelems kazkaip nereikejo ir nedomejausi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 01 06, 20:32)

Kaip graziai blizga nareliai bigsmile.gif gal blizginat kuom nors specialiai?
Atsakyti