Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinė mano kelionė į Turkiją

Buvau ir sultono hareme, tik ten neleido naudoti blykstės, todėl nuotraukos išėjo labai tamsios ir jų čia neeksponuosiu.

Sultono kapas

user posted image

Šviestuvas

user posted image

Šikinykas biggrin.gif
user posted image

Marmurinis hamamas, kur sultonas nuo savo kūno negyvąsias odos ląsteles gramdė

user posted image

Miegamasis

user posted image

Vaizdelis pro sultono balkoną (tik kai jis gyveno, jis greičiausiai vietoj namų matė pliką kalną)

user posted image

Vaikų kambarys
user posted image

Žmonos poilsio kambarys

user posted image

Norėtumėt tokioj krauklėj veidelį mazgot? biggrin.gif

user posted image

Haremo rūmai išties įspūdingi. Sultono kambariai dideli, erdvūs, jo mamos taip pat. O žmonoms ir vaikučiams tekdavo tenkintis daug kuklesnėmis gyvenimo ir buities sąlygomis

Atsakyti
gana girtis, kas kur vaziuoja, griztam prie temos poster_offtopic.gif

parodysiu pavyzdi - noriu pagirti nuotrauka, kai kurios labai grazios smile.gif thumbup.gif
dar noriu pakomentuoti - tokiu auksiniu zuvyciu, kaip rumu fontane Turkijoj buna daug kur, pavyzdziui pozemineje cisternoje Stambule (kur anksciau buvo saugomos vandens atsargos apgulties atvejui) ju irgi pilna, maciau ir kokioj tai labai netiketoj vietoj, bet nepamenu blush2.gif

Del vaizdo pro Haremo langa - sultonas tikrai ne plika kalna mate... 645BC kai Bizas atvyko i ta vieta, kur dabar Golden Horn, ir pagal visus orakulo patarimus ikure miesta pavadinta Byzantium, kitoj pusej (t.y. azijineje) jau buvo gyvenviete, vadinta Chalcedonia. 1453, kuriuos europieciai vadina Konstantinopolio zlugimo metais, o turkai - konstantinopolio atgavimu, per 4 men buvo pastatyta Rumeli hisari bei atstatyta Anadolu hisari (azijinej pusej, pastatyta pries metus). Kiek veliau Suleyman Magnificent laikais be garsios Zydrosios mecetes, buva pastatyta ir keletas kitu, kai kurios is ju - butent azijinej pusej. Taigi, pastacius Dolmabahce 1856, vaizdas per langus tiketina buvo labai net panasus i dabartini.

va, sublizgejau ziniom, ir griztam prie Smurkos kelioniu 4u.gif
Atsakyti
Tai va, išvažiavau aš iš to sumauto kaimo, kuriame taip baisiai man nesisekė, kuriame visas mano atostogų planas kaip kortų namelis sugriuvo. Po 11 valandų naktinio kratymosi per visą Turkiją pasiekiau Stambulą - miestą, kuriame susipina dabartis ir praeitis, kurį dvi jūros supa ir kuriame apskritai širdis dainuoja wub.gif

Ten manęs jau laukė Shalimar su savo gerbėju smile.gif Vos pasidėjau daiktus viešbutyje, nusimazgojau kelionės dulkes, susiradau knaipę, kur buvo galima šio bei to į skrandį susikratyt ir į pasimatymą su Shalimar patraukiau.

Josios gerbėjas - kadras unikalus. Nerūko, negeria, bet mums to daryti nedraudžia. Maža to, už gėrimus dar sumoka blush2.gif Tik neapskaičiavo, vargšelis, su kokiom "cisternom" reikalą turi hihihi.gif blush-anim-cl.gif Vos pasitraukė su savo reikalais "for 5 minutes", o realiai "for one hour", mudvi du bokalus ir susivertėme. Kai grįžo - dar vieną susikratėm jo akivaizdoj, o kai valandą trunkantys penkiaminučiai reikalai vėl jį prispaudė, mudvi dar po du susipylėm blush2.gif

Įdomiausia buvo, kai grįžęs nuėjo sąskaitą apmokėt. Kai užrėkė: sabotaaaaž lotuliukas.gif Shalimar lekia vidun žiūrėt, kas ten darosi, o josios gerbėjas paklaikęs jai sako, kad padavėjas jį apmulkint nori, bo mes išgėrėm tik po du, o jis paskaičiavo, kaip po penkis blink.gif Teko prisipažint ax.gif

Paskui po grand bazarą slampinėjom. Su Shalimar po miestą neįmanoma vaikščiot, o po turgų juo labiau. Dar internetu, vargšelė, bandė pasiguost, kad turkai praeit jai ramiai neduoda, o kai pamačiau josios apsirengimo stilių, nei kiek nepuoliau jos užjaust irnesakyk.gif Nes Shalimar ir su kailiniais iki žemės yra dėmesio verta mergina, o čia - iškirptės giliausios, iš kurių krūtinės, rodos, tuoj išliuoksės lauk, kaip uždelsto veikimo bombos hihihi.gif Turkai, vargšeliai, ne kasdien tokių vaizdelių gaunantys pažiūrėt, net iš tiesaus kelio išsukdavo, ir tik priartėję prie jos per metrą susivokdavo esą ne zombiai, o vaikščiojantys realiame pasaulyje realiu laiku. Todėl jų nosys ir nespėdavo Shalimar iškirptėn susimurdyti lotuliukas.gif

Grand bazare apskritai sunku. Puola tie prekeiviai kaip alkani šunys. Tekstas panašus: "devuška, koža", "devuška, zoloto" ir pan. Bet man labiau maistas prie širdies ax.gif

Kėliau nuotraukas, bet gavau kažkokį mistinį pranešimą, kad "Dinaminiai puslapiai IMG žymėse neleidžiami" bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 15 gruodžio 2006 - 23:07
QUOTE(Smurka @ 2006 12 15, 22:56)
mudvi du bokalus ir susivertėme. Kai grįžo - dar vieną susikratėm jo akivaizdoj, o kai valandą trunkantys penkiaminučiai reikalai vėl jį prispaudė, mudvi dar po du susipylėm blush2.gif

Ten buvo ne bokalai, o mazi bokaliukai blush2.gif cool.gif
Atsakyti
O man kelia ax.gif cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 16 gruodžio 2006 - 18:54
Tai va, nuotraukoje atsispindi du atvykėliams būdingi stiliai: turistiškas-nutriušėliškasis (Smurka) ir barbiškas-fyfėliškasis (Shalimar).

O dabar tu maisto nuotraukas įkelk. Jos mūsų bendrame albume, mano skyriuje mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(troooolis @ 2006 12 16, 23:31)
nu paziurejus i Shalimar, visi turkai po kojom turi kristi..................

Pažiūrėjus į Shalimar bet kuriame pasaulio krašte net ir pavytusi atauga įgauna jaunatvišką svorį hihihi.gif O turkai neišrankūs, jiems gerai sueina ir turistiškas-nutriušėliškasis silius irnesakyk.gif

Tai iliustruoja mano pačios nuotykiai, besitęsę tą patį vakarą, po išsiskyrimo su Shalimar.

Susitikau su vienu bičiuliu iš pažintys.lt. Atvarė į pasimatymą kaip tikras inteligentas - su kostiumu, portfeliuku, išsišiepęs lig ausų. Dantys kaip patys balčiausi perlai blizga, geras parfumas nosį kutena wub.gif Nusivedė mane į vieną kavinaitę prie Mėlynosios mečetės, kolos pagėrėm, kaljano parūkėm. Vėliau pasiūlė nuvažiuot į Taksimo skverą aleliaus paliuobt. Nu negi atsisakysi blush2.gif Gėrėm mes tą alų, o aš tuo metu klausiausi melodramatiškų komplimentų, žeriamų man apie mane rolleyes.gif Mano diedas, pasirodo, yra stuobrys paskutinis, kam išsiskyrė su tokia žavia moterimi, kaip aš, o lietuviai - prasto regėjimo ir netikusios nuovokos, nes niekaip kitaip negalima pateisinti fakto, jog aš vis dar vieniša biggrin.gif Ir ko tik jie neprigalvos, kad tik pasičikibrikint gautų hihihi.gif

Aišku, po kažkelinto bokalo jau sulaukiau ir tiesaus klausimo. Mol, kas bus, jei šią naktį aš negrįšiu į viešbutį. ax.gif Blogai, sakau, mano draugė iš karto policijai skambins. Liepė įspėt. Tada pasakiau, jog taip irgi negalima, nes mano draugė tada bus ypatingai blogos nuomonės apie mane. Zyzė zyzė, kad likčiau su juo kažkokiam Taksimo viešbuty, bet teko griežtai pasakyt, kad aš čia ne koks turkiškos spermos tualetas ir atsisveikint. Na, jis garbingai siūlė man iškviest taksi, bet aš pasakiau, kad nenoriu dar niekur važiuot ir nešdinausi, kur akys mato.

Grįžau į viešbutį vėlai, įtempusi jau nemažai. Bet eit miegot kažkaip dar atrodė nepadoriai anksti. Tad atsisėdau lauke prie vieno stalelio ir užsisakiau dar alaus ax.gif Kur buvęs kur nebuvęs prie manęs prisėdo jaunuolis, kuris labiau tiktų būt mano sūnaus draugeliu, nei mano gerbėju. Šnekėjom apie bet ką, iš esmės apie nieką, nes vaikelio anglų kalbos žinios dar prastesnės nei mano turkų. Tai liuobiau sau alų kartu su juo ir kartojau "burun-dudak-kulak" (jei gerai pamenu, tai reiškia nosis, lūpos, ausys). Čia jis man turkų kalbos pamokas nuo tokių žodžių pradėjo biggrin.gif Tiesa, jo tempai buvo gerokai lėtesni nei mano. Kol jis išgėrė vieną bokalą, aš spėjau visus tris susiversti blush2.gif

Kai jau nusprendžiau, jog alų liuobt šį vakarą užteks, pareikalavau, kad vaikas duotų man arbatos. tačiau jau buvo po vidurnakčio ir viešbučio baras užsidarinėjo. Arbatos jis man pasiūlė kitoj vietoj išgert.

Kaip mes nusibeldėm į Sultanachmeto centrą, nelabai ir įsivaizduoju, bet arbatos kažkur išgėrėm. Tada nuėjom į parkelį šalia Mėlynosios mečetės, prisėdom ant suoliuko, mano galva nusviro ant jo peties ir aš pradėjau snausti, įsivaizduodama, kad guliu minkštuose pataluose, o ne kaip valkata benamė ant suolelio. Taip ir būčiau sau nulūžusi, jei vaikelis manęs nebūtų pažadinęs keistu prašymu. Hormonai, vargšelio kelnėse taip įsisiautėjo, kad jis lyg niekur nieko ėmė ir paprašė sekso. Lygiai taip pat, kaip aš jo arbatos blink.gif

Aš mygom prablaivėjau, liepiau nesvaigt ir toliau sau bandau užmigt. Bet jis manęs tiesiog maldaut pradėjo. Tada jau man nervai neatlaikė, tėškiau veidan savo firminę frazę, kad "I am not toilet". Jis nesuprato. Tada pakartojau tai dar kartą, akcentuodama kiekvieną žodį. Ir jis "suprato", ką aš norėjau pasakyt, sako "aaaa, seks tualet" doh.gif lotuliukas.gif Ne, nu negalima taip žmonių juokint vidury nakties lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Supratau, kad laikas man nešdintis. Tai ir nešdinausi, o vaikas zyzdamas sekso kaip kokio naujo žaislo iš paskos. Taip ir parlydėjo jis mane viešbutin. Miegot, aišku savaime, nuėjom kas sau. Ne pedofilė gi aš tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 17 gruodžio 2006 - 17:37
Ahaha Smurka, nu bet ir nuotykiai pas tave lotuliukas.gif hmm siaip man dar karta reikes visa tavo ilga istorija perskaityti pries vykstant i stambula, gali praversti blush2.gif

o kaip Stambule su saugumu nakti??? nes jauciu, mes irgi velai grizinesime i viesbuti:P
Atsakyti
Na, dėl saugumo tai man problemų jokių nebuvo. Jei būsit Taksime, neišsukit iš skvero, nes skersgatviuose jau negeri dalykai darosi. Neslampinėkit naktį po Aksaray rajoną. O turistų šlifuojamose vietose saugu daugmaž
Atsakyti
QUOTE(Pampuškiukas @ 2007 01 03, 14:15)
Tai bus istorijos pabaiga ar čia jau tipo pabaiga  blink.gif ?

istorijos pabaiga bus tada, kai rimtai paskutinį kartą į Turkiją nuvažiuosiu lotuliukas.gif Dar laukia dviejų savaičių išvyka kovo mėnesį.

O ką, norisi paskaityt, kaip antrą dieną Stambule pragėriau? blush2.gif Gi neįdomu irnesakyk.gif Tiesa, dar lapkričio pabaigoje buvau keturioms dienoms nuvykusi. bet tokios tragiškos kelionės dar neturėjau. Praleidau dvi prabangias dienas su turkų šalava ir narkašų gvardija blink.gif Baisu ką nors ir rašyt, nes ir taip gaunu pastabų dėl tokio nepadoraus gyvenimo būdo propagavimo mamų forume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 01 07, 16:46)
o pirmą kartą jai padėjo mamulia, tad baisu nebuvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif paskui jau man baisu su ja buvo važiuot, tokia prasikalusia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, mamulia, dėkui tau už turkišką psichozę tongue.gif Bet nesakyk, jei ne aš, tavo pirmoji kelionė būtų praėjusi be tam tikrų patirčių biggrin.gif Raftingo ir nardymo, jaučiu, dar iki šiol nebūtum išbandžiusi tongue.gif

Kai paskaitau kartais šitą temą, tai net gera pasidaro lotuliukas.gif Vis tik viskas, kas įvyksta pirmą kartą, yra labiausiai įsimintina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 08 sausio 2007 - 11:27