QUOTE(troooolis @ 2006 12 16, 23:31)
nu paziurejus i Shalimar, visi turkai po kojom turi kristi..................
Pažiūrėjus į Shalimar bet kuriame pasaulio krašte net ir pavytusi atauga įgauna jaunatvišką svorį

O turkai neišrankūs, jiems gerai sueina ir turistiškas-nutriušėliškasis silius
Tai iliustruoja mano pačios nuotykiai, besitęsę tą patį vakarą, po išsiskyrimo su Shalimar.
Susitikau su vienu bičiuliu iš pažintys.lt. Atvarė į pasimatymą kaip tikras inteligentas - su kostiumu, portfeliuku, išsišiepęs lig ausų. Dantys kaip patys balčiausi perlai blizga, geras parfumas nosį kutena

Nusivedė mane į vieną kavinaitę prie Mėlynosios mečetės, kolos pagėrėm, kaljano parūkėm. Vėliau pasiūlė nuvažiuot į Taksimo skverą aleliaus paliuobt. Nu negi atsisakysi

Gėrėm mes tą alų, o aš tuo metu klausiausi melodramatiškų komplimentų, žeriamų man apie mane

Mano diedas, pasirodo, yra stuobrys paskutinis, kam išsiskyrė su tokia žavia moterimi, kaip aš, o lietuviai - prasto regėjimo ir netikusios nuovokos, nes niekaip kitaip negalima pateisinti fakto, jog aš vis dar vieniša

Ir ko tik jie neprigalvos, kad tik pasičikibrikint gautų
Aišku, po kažkelinto bokalo jau sulaukiau ir tiesaus klausimo. Mol, kas bus, jei šią naktį aš negrįšiu į viešbutį.

Blogai, sakau, mano draugė iš karto policijai skambins. Liepė įspėt. Tada pasakiau, jog taip irgi negalima, nes mano draugė tada bus ypatingai blogos nuomonės apie mane. Zyzė zyzė, kad likčiau su juo kažkokiam Taksimo viešbuty, bet teko griežtai pasakyt, kad aš čia ne koks turkiškos spermos tualetas ir atsisveikint. Na, jis garbingai siūlė man iškviest taksi, bet aš pasakiau, kad nenoriu dar niekur važiuot ir nešdinausi, kur akys mato.
Grįžau į viešbutį vėlai, įtempusi jau nemažai. Bet eit miegot kažkaip dar atrodė nepadoriai anksti. Tad atsisėdau lauke prie vieno stalelio ir užsisakiau dar alaus

Kur buvęs kur nebuvęs prie manęs prisėdo jaunuolis, kuris labiau tiktų būt mano sūnaus draugeliu, nei mano gerbėju. Šnekėjom apie bet ką, iš esmės apie nieką, nes vaikelio anglų kalbos žinios dar prastesnės nei mano turkų. Tai liuobiau sau alų kartu su juo ir kartojau "burun-dudak-kulak" (jei gerai pamenu, tai reiškia nosis, lūpos, ausys). Čia jis man turkų kalbos pamokas nuo tokių žodžių pradėjo

Tiesa, jo tempai buvo gerokai lėtesni nei mano. Kol jis išgėrė vieną bokalą, aš spėjau visus tris susiversti
Kai jau nusprendžiau, jog alų liuobt šį vakarą užteks, pareikalavau, kad vaikas duotų man arbatos. tačiau jau buvo po vidurnakčio ir viešbučio baras užsidarinėjo. Arbatos jis man pasiūlė kitoj vietoj išgert.
Kaip mes nusibeldėm į Sultanachmeto centrą, nelabai ir įsivaizduoju, bet arbatos kažkur išgėrėm. Tada nuėjom į parkelį šalia Mėlynosios mečetės, prisėdom ant suoliuko, mano galva nusviro ant jo peties ir aš pradėjau snausti, įsivaizduodama, kad guliu minkštuose pataluose, o ne kaip valkata benamė ant suolelio. Taip ir būčiau sau nulūžusi, jei vaikelis manęs nebūtų pažadinęs keistu prašymu. Hormonai, vargšelio kelnėse taip įsisiautėjo, kad jis lyg niekur nieko ėmė ir paprašė sekso. Lygiai taip pat, kaip aš jo arbatos
Aš mygom prablaivėjau, liepiau nesvaigt ir toliau sau bandau užmigt. Bet jis manęs tiesiog maldaut pradėjo. Tada jau man nervai neatlaikė, tėškiau veidan savo firminę frazę, kad "I am not toilet". Jis nesuprato. Tada pakartojau tai dar kartą, akcentuodama kiekvieną žodį. Ir jis "suprato", ką aš norėjau pasakyt, sako "aaaa, seks tualet"

Ne, nu negalima taip žmonių juokint vidury nakties
Supratau, kad laikas man nešdintis. Tai ir nešdinausi, o vaikas zyzdamas sekso kaip kokio naujo žaislo iš paskos. Taip ir parlydėjo jis mane viešbutin. Miegot, aišku savaime, nuėjom kas sau. Ne pedofilė gi aš