Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Tai va, kątik grįžau iš Kristės ir atrodo, kad teks atsiimti savo prieš tai pasakytus žodžius. Dar taip jokioj parduotuvėj (net kokioj Maximoj) nieks nebuvo įžeidęs. O buvo taip...

Po ilgų apmastymų (ir, beje, taupymų) nuėjau nusipirkt kvepalų, tai pagalvojau, kad ta proga, kad jau esu didesnėj parduotuvėj, pauostysiu keletą kitų kvapų, gal ką nusižiūrėsiu ir vasarai. Taip man bevaikštant prišoko konsultantė ir pasiūlė pagalbą. Kaip visada, mandagiai atsisakiau ir toliau savo reikalais nuėjau. Ji mane akivaizdžiai sekiojo...bet taip akvaizdžiai, kaip dar niekas niekad nesekiojo. biggrin.gif Na, kas čia tokio, nei čia pirmas, nei paskutinis kartas, pagalvojau, ir toliau uostinėjau. Po lygiai penkių bloterių ji vėl prie manęs prišoko ir...na, ir pasakė tai, ko tikrai nebūtų sau leidus pasakyt, jei aš būčiau 10-20-čia metų vyresnė, su kailiniais ir/ar įsikibus turtingam vyriškiui į parankę. verysad.gif Nedaug betrūko, kad kvaile būtų išvadinus... Ir dar prie kitų žmonių. Tai aš tik griebiau savo kvepalus, susimokėjau ir dūmiau iš ten. Dabar pagalvojau, kad gal reikėjo demonstratyviai išeit iš ten ir nusipirkt tuos kvepalus už lygiai tą pačią kainą Sarmoje arba 25 litais pigiau internetinėje parduotuvėje. g.gif Trūksta man naglumo, trūksta.

Žodžiu, rezultatas - sugadino nuotaiką visai dienai, PLIUS, niekada nebepirksiu kvepalų KristiAnoje. Ačiū jums, ponia konsultate. smile.gif
Atsakyti
Fuwari, oho, šaltų nervų Jūs. O jau pirkti tai jau tikrai nebebūčiau pirkusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 17:28)
Tai va, kątik grįžau iš Kristės ir atrodo, kad teks atsiimti savo prieš tai pasakytus žodžius. Dar taip jokioj parduotuvėj (net kokioj Maximoj) nieks nebuvo įžeidęs. O buvo taip...

Vargsta tos,kurios nemoka profesionaliai pasibart nekeldamos balso.Kadangi auksini momenta jau praziopsojot[reikejo iskarto saldziu balseliu paprasyti,kad pakviestu parduotuves direktore ar vadybininke,vienzo-savo tiesiogine virsininke.Ir neiseit tol,kol neisdestysit visos situacijos prie tos konsultantes.Patikekit,vadovybes interesas-vengti konfliktu ir itikti klientui.Butumet su pasimegavimu stebejusi,kaip raudonuoja tos sutraukos ausys],o dabar ka galit padaryt[paslauga sau ir kitoms pirkejoms] susizinot parduotuves telefona ir paskambinus isdestyt viska papunkciui atsakingam uz personala asmeniui,galit teksta pasirasyt is anksto,kad ko nepamirstumet.pasijusit iskart geriau 4u.gif .Del itikinamumo nusiuskit ka nors pasnipinet konsultantes varda ant korteles smile.gif ,kad nesupainiotu.
P.S> ka pirkot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 10 kovo 2011 - 17:10
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 10, 17:30)

Tiesą pasakius, net pati nežinau, kodėl aš nusipirkau tuos kvepalus. Gal šoko būsena buvo... biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 03 10, 18:09)

Vargstu, tikrai vargstu su savo tuo neišpasakytu kuklumu. Bet tikrai negalėčiau taip, kaip Jūs siūlot, padaryt, juolabiau jai prie akių. Jau daug užaugau, bet dar labai daug ir trūksta, kad galėčiau rimtai pastovėt už save. blush2.gif Bet grįžtant prie temos, pirkau Lancome Poeme. smile.gif
Atsakyti
Fuwari, suprantama, kad konfliktai - ne jūsų stichija, bet raštu parašyt Kristianos vadams tai galit. Turbūt yra koks el.paštas ar paprastas, tai sau ramiai, neskubėdama, niekam šalia nestovint, ir išdėstykit istoriją. Pabrėždama, kad buvot taip sukrėsta ir įskaudinta, kad šoko būsenoj nusipirkot visai nereikalingus kvepalus (potekstė - tegu grąžina už juos pinigus kaip už naujus).
Skambint nesiūlyčiau, nes ir kalbėt gali būti sunku, ir jokio įrodymo neliks. O raštas neprapuls, jei nebus atsakymo - galit kreiptis dar į kokias instancijas, Kristutės savininkus ar nors tuo pagrasint. Žiū, ir kompensacijos sulauksit kokiu kvepiančiu pavidalu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 18:30)
Vargstu, tikrai vargstu su savo tuo neišpasakytu kuklumu. Bet tikrai negalėčiau taip, kaip Jūs siūlot, padaryt, juolabiau jai prie akių. Jau daug užaugau, bet dar labai daug ir trūksta, kad galėčiau rimtai pastovėt už save.  blush2.gif Bet grįžtant prie temos, pirkau Lancome Poeme.  smile.gif

Bet ,zinokit,gyvenimas ir kaisios panosen tokias situacijas,kol ismoksit jas issprest taip,kad neliktu nuosedu dusioj.Gaila,kad nenorit iskelt situacijos i viesuma-butent viesumo tokios akidraskos ir bijo,todel ir terorizuoja tylesnius,nedrasesnius g.gif
Gerai,kad nors pirkinys buvo vertas mirksiukas.gif .
Oi,bliamba,noreciau,kad man ta konsultante i nagus papultu gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 03 10, 18:38)

QUOTE(Gafsa @ 2011 03 10, 18:40)

Tai, be abejo, aš taip tikrai nepaliksiu. Minimum parašysiu e-mailą parduotuvės valdžiai. Jos pačios vardo nežinau, bet jinai man įmušė prekę, ir ant čekio rašo kasininkė Nr. 327. Kaži jos kiekviena tokį numerį turi? g.gif Nes nesinori kito nekalto žmogaus apšmeižt.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 18:53)
Tai, be abejo, aš taip tikrai nepaliksiu. Minimum parašysiu e-mailą parduotuvės valdžiai. Jos pačios vardo nežinau, bet jinai man įmušė prekę, ir ant čekio rašo kasininkė Nr. 327. Kaži jos kiekviena tokį numerį turi?  g.gif Nes nesinori kito nekalto žmogaus apšmeižt.

Turbut,turi...Del visa ko,parasykit,kokiu laiku pirkot ir keliais zodziais apibudinkit "kasininke".O kurioj cia Kristianoj? parasykit,kaip ji atrode,gal kas jai prie progos uzmins ant nuospaudos gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 10, 19:15)
O kurioj cia Kristianoj?

Kauno Akropolio. smile.gif
Atsakyti
Oho! ohmy.gif blink.gif Niekad neteko ten nusivilti aptarnavimu. Bet visko pasitaiko, matau. Tarp kitko, šiandien buvau Kauno Akropolio Kristianoj. Vos įėjus į parduotuvę pasitiko „iš matymo pažįstama“ konsultantė. Paklausiau kur naujieji Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. Parodė kur stovi ir tiek. Pratestavau netrukdoma.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 16:28)
pasakė tai, ko tikrai nebūtų sau leidus pasakyt, jei aš būčiau 10-20-čia metų vyresnė, su kailiniais ir/ar įsikibus turtingam vyriškiui į parankę.  verysad.gif Nedaug betrūko, kad kvaile būtų išvadinus... Ir dar prie kitų  žmonių.

ka tokio pasake? g.gif

kurioj Kristianoj?

QUOTE(Gafsa @ 2011 03 10, 17:40)
Oi,bliamba,noreciau,kad man ta konsultante i nagus papultu gun_smilie.gif

as irgi megstu tokias paaukleti smile.gif
siaip grazinti kvepalu nelabai pavyks, nes kosmetikos gaminiai negali buti grazinami pagal daiktu grazinimo taisykles patvirntintas ukio ministro isakymu. kazkada isitikinau tikroveje.

p.s. kazkada dar kai Europoje Sarma didele buvo, turejau incidenta su tokiu "visazistu" kuris labai arogantiskas buvo ir tiesiog neleido man pirkti spalvos, kurios man reikejo. parasiau e-maila i ofisa, tai ziauriai jam atsirugo... man paskambino is Sarmos ir atsiprase, bei pasiule dar kazkokiu dovanu.

taip kad NEREIKIA TYLETI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 10 kovo 2011 - 20:17
QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 21:07)
Papildyta:
as irgi megstu tokias paaukleti smile.gif

Tokiu,deja,neisauklesim...bet gal pries lodamos kita karta 10-kart pagalvos,kad gali uztaikyt ant tokios,kuri kito zando neatsuks rolleyes.gif .As kai susiduriu su panasiais dalykais,isikertu atkakliai kaip pitbulis ir mandagiai,nekeldama balso,papunkciui issiaiskinu kas kam priklauso pagal pareigybines instrukcijas umn.gif .Paprastai suveikia mirksiukas.gif .
Atsakyti