Tai va, kątik grįžau iš
Kristės ir atrodo, kad teks atsiimti savo prieš tai pasakytus žodžius. Dar taip jokioj parduotuvėj (net kokioj Maximoj) nieks nebuvo įžeidęs. O buvo taip...
Po ilgų apmastymų (ir, beje, taupymų) nuėjau nusipirkt kvepalų, tai pagalvojau, kad ta proga, kad jau esu didesnėj parduotuvėj, pauostysiu keletą kitų kvapų, gal ką nusižiūrėsiu ir vasarai. Taip man bevaikštant prišoko konsultantė ir pasiūlė pagalbą. Kaip visada, mandagiai atsisakiau ir toliau savo reikalais nuėjau. Ji mane akivaizdžiai sekiojo...bet taip akvaizdžiai, kaip dar
niekas niekad nesekiojo.

Na, kas čia tokio, nei čia pirmas, nei paskutinis kartas, pagalvojau, ir toliau uostinėjau. Po lygiai penkių bloterių ji vėl prie manęs prišoko ir...na, ir pasakė tai, ko tikrai nebūtų sau leidus pasakyt, jei aš būčiau 10-20-čia metų vyresnė, su kailiniais ir/ar įsikibus turtingam vyriškiui į parankę.

Nedaug betrūko, kad kvaile būtų išvadinus... Ir dar prie kitų žmonių. Tai aš tik griebiau savo kvepalus, susimokėjau ir dūmiau iš ten. Dabar pagalvojau, kad gal reikėjo demonstratyviai išeit iš ten ir nusipirkt tuos kvepalus už lygiai tą pačią kainą Sarmoje arba 25 litais pigiau internetinėje parduotuvėje.

Trūksta man naglumo, trūksta.
Žodžiu, rezultatas - sugadino nuotaiką visai dienai, PLIUS, niekada nebepirksiu kvepalų KristiAnoje. Ačiū jums, ponia konsultate.