Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 21:16)

"Tai kiek jūs galit į tą pundelį kvepalų purkšt?"  blink.gif Suprask, gana jau šiandien, - pažaidei. Na, tiek to. Pasakiau, kad visada taip renkuos. Paklausė, ko ieškau, atsakiau, kad kažko vasarai. Tada jinai man: "Tai kai ateis vasara, tada ir išsirinksit."

jau po pirmos frazes buciau ja suvalgiusi be duonos.

Viska sudeliokit i laiska ir Izoldai! (jei vardo neatsimenat, rasykit kokia diena ir kokiu laiku buvot parduotuvej, ras kas cia tokia buvo)

kristianos puslapyje yra bendras meilas. be to, Facebooke yra Kristiana, per ten gal galima rast kontaktus kazkokius.
cia tai absurdas. neitiketini dalykai.
tokios personos gadina jiems visa ivaizdi mad.gif nebekalbant apie kitus dalykus

kurioj Kristianoj taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 10 kovo 2011 - 22:43
Tikrai bandysiu teisybės ieškot. Maniau, kad gal aš čia truputį sudramatizavau (į ką esu linkusi), bet, pasikliaudama daugumos nuomone, susidarau vaizdą, kad toks elgesys konsultantėm nėra įprastas. lotuliukas.gif

QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 23:39)
kurioj Kristianoj taip buvo?

Veiksmas vyko Kauno Akropolio KristiAnoje. smile.gif
Atsakyti
Dar rekomenduoju laiške paklausti, gal yra kokios nors Kristianos reglamentuotos taisyklės kiek bloterių, per kokį laiką galima supurkšti, kiek laiko galima praleisti parduotuvėje, nesukeliant pykčio ar įtarimų, ir nuo kurios jau datos galima rinktis kvepalus konkrečiam, vasaros, sezonui? Nes gal tokios taisyklės egzistuoja, o mes pirkėjai jų nežinom, tad vargšės konsultantės yra visiškai nekaltos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2011 03 11, 00:38)

Labai geras pastebėjimas. lotuliukas.gif Stengsiuos nepamiršt!!
Atsakyti
Aš buvau parašiusi laišką dėl Jonavos Sarmos konsultantės... Greit gavau valdžios atsiprašymą, o ta konsultantė ir kitos po to "Šokdavo" atėjus...
4u.gif
Ir Jūs rašykit.... Aprašykit situaciją ir kaip ji jus paveikė..... 4u.gif
Atsakyti
As visada tokiose situacijose aiskinuosi laisku - visada suveikia biggrin.gif Jei apsnekejus, zmogus akivaizdziai man "kabina makaronus", as rasau ir aiskinuosi oficialiai. O tada jau valdzia atsakingiau elgiasi.
Fuwari, neleiskit, kad tokios akiplesos toliau dirbtu. Jei nesupranta kaip reikia gerbti klienta, tegu eina grindu valyt.
Atsakyti
Savaitgaliais rytais vaziuodavau pas masazista, budavo ankstus rytas, po jo uzsukdavau i Mega. Na nepasidaziusi, su dzinsiniais sortukais, kedukais. Taigi galiu drasiai pasakyt, kad nuziuri ir ivertina ar ka pirksiu. Zvilgsniai doh.gif doh.gif doh.gif
Cia taip buvo ana vasara.
Ir buvau pries Kaledas, pirkom kai ka dovanu. Buvau tikrai gerai apsirengusi, nes vaziavau po vieno susitikimo dalykinio. Na geras kostiumelis, aukstakulniai, paltukas nestoras, nors buvo salta, bet su masina tiesiog prasukom nupirkt dovanele. Taigi maniau, kad aptarnaus mus visos biggrin.gif Beje, MB buvo tik su kostiumu, nes staigiai issoko is masinos, na trumpam biggrin.gif
Taigi sutinka pagal isvaizda Megoj ir net labai.

O Akropolyje nesu gavusi jokio meginelio, pasako nieko neturim, kai paprasai. Oi esu....duoda slamsto, ko pacios neissidalina doh.gif
O va prie Soboro Kristutej mandagiai paklausia ko ieskot, nesekioja, bet graziai pataria ir visad lieku apdovanota. Gaila tik, kad man ta parduotuve nepatogi. Kai bunu su masina, na ten vaziuot, parkingas mokamas. Bet tikrai super aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
Na va! Laiškas išsiųstas! smile.gif Išėjo ilgas, kiek ironiškas (jei pati galiu taip sakyti lotuliukas.gif ) ir tikrai nepamiršau paklaust, ką Heilė rekomendavo. Lauksim reakcijos.
Atsakyti
Is Kristuciu tai man labai patinka Kauno Akropolyje, nesekioja, nestebi, laisvai jauciuosi. Bet Douglas'e Hypermaximoj kazkoks siaubas, sekioja is paskos, stebi, jei uz kokios lentynos tenka uzlysti (nes ten kosmetikos lentynos uzstoja kvepalu lentynas), tai net pasistiebusios ziuri. Na juk studente as, su aukstakulniais ir ryskiu makiazu nelakstau kasdien, matyt ir atrodo, kad tokia "ubagele" nieko nenusipirks.
Uztai kreminej labai mandagios (nors ir ne i sita tema), bet, kad ir kaip bebuciau apsirengus, niekada nesulaukiau pasiepianciu zvilgsniu, jauciama pagarba klijentui, nors asortimentas ten daug brangesnis.
Vakar buvau uzsukus i PC Molas sarmute, labai patiko viena konsultante, matosi, kad jau ne piemene, kurios vaiksto prispakliuotu veidu ir priklijuotais nagais, ismano savo darba, dar ir apie kvepalu natas padiskutavom ir uosciau ka norejau.
Atsakyti
rudeni buvau uzbegus i kauno akropolio kristiana, uostineju, ziurineju, konsultante juoda , kirptais trumpais plaukas, vyresnio amziaus , seka mane zvilgsniu, kuicias po stalcius ir ka gi ieina dvi madingai apsirengusios ponios , pradeda ziurinet konsultante prisitato prie,ju ... na jos iesko irgi kazko tai.. ji joms pasiulo "noa" kvepalus kuriuos ji pati isbande dar paiesko stalciuj ir istraukia tokia apyranke ant rieso uzsega papurskia ten kvepalu.... na galvoju dabar ir as paklausiu tai ko ieskau narcizo rodrigez(ruzavo) ir man gal apyranke uzdes , paklausiu kaip laikos sie kvepalai o ji tik burbteli "neblogai" ir nuvaro vel prie stalciu krapstytis... nu kiek bunu ten tai aptarnavimas tragiskas.. dar viena ten jauna tokia buvo kare kirpimo, tai jei tik ateinu ir matau kad ji ten dirba arba "lipa"ant apsauginio tai net neinu...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 03 11, 16:27)
Bet Douglas'e Hypermaximoj kazkoks siaubas, sekioja is paskos, stebi, jei uz kokios lentynos tenka uzlysti (nes ten kosmetikos lentynos uzstoja kvepalu lentynas), tai net pasistiebusios ziuri. Na juk studente as, su aukstakulniais ir ryskiu makiazu nelakstau kasdien, matyt ir atrodo, kad tokia "ubagele" nieko nenusipirks.
Uztai kreminej labai mandagios (nors ir ne i sita tema), bet, kad ir kaip bebuciau apsirengus, niekada nesulaukiau pasiepianciu zvilgsniu, jauciama pagarba klijentui, nors asortimentas ten daug brangesnis.

man Douglase kremus tai super pataria ir ne karta gvau pabandymui i induka thumbup.gif
Atsakyti
Mano bemakiažis veidas, džinsai, bekulniai batai ir pūkinė striukė Kauno parduotuvių konsultantėms irgi nepatinka - pastaruosius keletą kartų kaip į potencialų vagį pažiūrėjo, o vienoje iš Kristučių, kai pasakiau, kad tiesiog noriu naujienas apžiūrėti, Morgan ir Euroline (berods taip Kristianos pigiausieji vadinasi) pasidomėti pasiūlė - žemiausių kainų kategorijos kvepalais smile.gif Aš suprantu, kad turėčiau susirūpinti savo išvaizda ir perkainuoti vertybes mastau.gif

Atsakyti