Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

siaip tai labai nuziuri pirkejas ir ivertina ar gali pirkt ar ne. Ypac Akropolyje Kaune ir Megoj Kristutese. Man asmeniskai labai patinka Kristute prie Soboro. Fantastines pardavejos thumbup.gif thumbup.gif stengiuosi ten pirkt,jei perku Lt.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 10, 20:19)
Tokiu,deja,neisauklesim...

isauklet neisauklesim, bet ismest is darbo galim wink.gif
uz duru marios norinciu dirbti, o molekulines fizikos ir kinu, anglu ir prancuzu kalbu moket irgi nereikia...
mano saskaitoj - vienas smile.gif
gal ziauru, bet i darba reikia ziuret rimtai. jei negali ar nenori dirbti jo kaip reikia, tada nereikia dirbti jo is viso.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 10, 20:19)
papunkciui issiaiskinu kas kam priklauso pagal pareigybines instrukcijas umn.gif .Paprastai suveikia mirksiukas.gif .

Ir man paaiskinkit. Sekiot nepriklauso juk, ane? O apsauginiui galima? Studentavimo laikais vieno sekancio teko pasiteirauti ar issimylejo..suveike, nusisypsojo ir nuejo biggrin.gif
Atsakyti
Parasykit bendra laiska del Akropolio Kristutes konsultanciu.. taip neturi but..tokio auksto lygio parduotuve, o tokios konsultantes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 10, 20:37)
Ir man paaiskinkit. Sekiot nepriklauso juk, ane? O apsauginiui galima? Studentavimo laikais vieno sekancio teko pasiteirauti ar issimylejo..suveike, nusisypsojo ir nuejo biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif cia tai geras

man viena karta buvo: sekiojo apsauginis, as paspartinau zingsni ir staiga sustojau, jis man ant kojos uzlipo lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip paziurejau i ji mad.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 03 10, 20:40)
Parasykit bendra laiska del Akropolio Kristutes konsultanciu..

na cia daugiau isimtis nei taisykle tokie atvejai. skustis reikia konkreciais darbuotojais.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 10, 21:40)
Parasykit bendra laiska del Akropolio Kristutes konsultanciu.. taip neturi but..tokio auksto lygio parduotuve, o tokios konsultantes..  doh.gif

Megoj dar geresnes biggrin.gif kaskart nuejusi pasigailiu,kad buvau nosi ikisusi i vidu. Jausmas,kad pas jas paranoja,kad visi vagys.
Atsakyti
gal jos pacios vagia blink.gif

kaip sakoma - vagie, kepure dega
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 10, 21:37)

Sekiojimas subjektyvus terminas-uzdraust pardavejai judet laisvai parduotuveje negalim,kol nesistumdo ar nemina ant kojos-lai bimbineja,kur nori smile.gif ,bet zodinis kontaktas,kai izeidzia,pasiepia,elgiasi ir kalba familiariai-sakyciau rimtas pretekstas pabendraut su vadovybe-tema pokalbiui yra.As irgi uz tai,kad i darba reikia ziuret rimtai drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 03 10, 21:03)
Oho! ohmy.gif  blink.gif Niekad neteko ten nusivilti aptarnavimu. Bet visko pasitaiko, matau.

Šiaip ir man prieš tai nebuvo tekę. Taip džiaugiausi aš ta parduotuve. Tiesiog šiandien taip išėjo, kad užšokau ne ant tos. lotuliukas.gif
QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 21:07)
ka tokio pasake?  g.gif

Na, neiškoliojo, jei tokį įspūdį susidarėt. smile.gif Bet galiu pacituot... Kaip jau sakiau, turėjau 5 bloterius vienoj rankoj, o kita purškiau kvepalus. Sustojau prie vienų kvepalų buteliuko, bandau atidaryt, o jis, rūpužė, kažkokiu keistu brokuotu dangteliu. Šešėlis išlenda iš už nugaros ir sako: "Šitų dangtelis neatsidaro". Tai aš paklausiau, kaip tada papurkšt. O jinai man atgal meta: "Tai kiek jūs galit į tą pundelį kvepalų purkšt?" blink.gif Suprask, gana jau šiandien, - pažaidei. Na, tiek to. Pasakiau, kad visada taip renkuos. Paklausė, ko ieškau, atsakiau, kad kažko vasarai. Tada jinai man: "Tai kai ateis vasara, tada ir išsirinksit." Koks po velnių jau skirtumas, kada aš ką renkuosi? doh.gif
Na, būtų man pusė velnio tie jos žodžiai, jei ne tas faktas, kad viskas buvo pasakyta su didele arogancija ir akivaizdžiu nužvelgimu nuo galvos iki kojų. Pasidarė aišku, kad, padarius išvadas apie mano amžių/socialinę padėtį/materialines galimybes iš to vieno žvilgsnio, nusprendė, kad aš, tokia piemenė, tikrai neįpirksiu jų prekių ir nėr čia ko man atsitsojus gadint kvepalų. Tada dar paburnojo piktai, nusivedė toliau, įdavė vieną bloterį, po to kitą (nors sakiau, kad Acqua di Gio nepurkštų, nes nepatinka...vistiek įbruko į rankas). Galų gale pasakiau, kad man šiandien gana, čiupau savo Poemą, susimokėjau ir iškūriau.

Nežinau, gal jūs, gerb. forumietės, ir nesuktumėt galvos dėl tokių pasisakymų, bet man labai nepatiko. Likau ižeista. Vot tep. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 10 kovo 2011 - 21:19
QUOTE(Dominyyka @ 2011 03 10, 21:47)
Megoj dar geresnes biggrin.gif kaskart nuejusi pasigailiu,kad buvau nosi ikisusi i vidu. Jausmas,kad pas jas paranoja,kad visi vagys.

Man kiek sake vienos pardes konsultante, kad jom taip liepia savininkai stovet uz nugaru ir sekiot pastoviai.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 22:16)
Suprask, gana jau šiandien, - pažaidei. Na, tiek to. Pasakiau, kad visada taip renkuos. Paklausė, ko ieškau, atsakiau, kad kažko vasarai. Tada jinai man: "Tai kai ateis vasara, tada ir išsirinksit."

blink.gif ne nu cia virsuuuuuuuuuuune.. as jusu vietoj grysciau kita diena, pazeciau jos vardas ir parasyciau skunda! tikrai nepalikit taip! tegu zino valdzia, kokios dirba pas juos grazuoles..
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 21:46)
man viena karta buvo: sekiojo apsauginis, as paspartinau zingsni ir staiga sustojau, jis man ant kojos uzlipo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip paziurejau i ji  mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 10, 22:16)
Paklausė, ko ieškau, atsakiau, kad kažko vasarai. Tada jinai man: "Tai kai ateis vasara, tada ir išsirinksit."
Nežinau, gal jūs, gerb. forumietės, ir nesuktumėt galvos dėl tokių pasisakymų, bet man labai nepatiko. Likau ižeista. Vot tep.   smile.gif

lotuliukas.gif zodziu,gavot itin profesionalia konsultacija,kompetencija tiesiog tryksta.Isgirdus tokia fraze galima nesusituret ir pradet balsu juoktis lotuliukas.gif
Reikejo sakyt: teta,o ka...dabar negalima...ir dar lupa padrebint cray.gif
Atsakyti
Šiaip įdomu pagal ką jos vertina potencialius pirkėjus. Pagal aprangą šiais laikais rizikinga daryti išvadas. Storas neskoningo makiažo sluoksnis ar soliariumuose perkepusi oda irgi nerodo pirkėjos noro ir galimybės įsigyti tam tikrą produktą. Nebent tas variantas, kai tuštutė, išlaikoma meilužio, mielai negalvodama leidžia ne savo uždirbtus pinigus. Na bet kiek tokių yra, o ir šiaip gi ant kaktos žmogui neužrašyta. smile.gif Gal pavyzdžiui, pas kokią nors kukliai apsirengusią daug dirbančią moterį verslininkę, pavargusiu veidu, koks nors atliekamas milijonas sąskaitoje voliojasi ir ji norėtų mažą jo dalelę kvepalams išleisti biggrin.gif Apskritai išankstinės nuostatos gali tik pakenkti bendravimui ir įmonės įvaizdžiui.
Atsakyti