QUOTE(Kalpana @ 2011 03 10, 21:03)
Oho!

Niekad neteko ten nusivilti aptarnavimu. Bet visko pasitaiko, matau.
Šiaip ir man prieš tai nebuvo tekę. Taip džiaugiausi aš ta parduotuve. Tiesiog šiandien taip išėjo, kad užšokau ne ant tos.
QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 21:07)
ka tokio pasake?
Na, neiškoliojo, jei tokį įspūdį susidarėt.

Bet galiu pacituot... Kaip jau sakiau, turėjau 5 bloterius vienoj rankoj, o kita purškiau kvepalus. Sustojau prie vienų kvepalų buteliuko, bandau atidaryt, o jis, rūpužė, kažkokiu keistu brokuotu dangteliu.
Šešėlis išlenda iš už nugaros ir sako: "Šitų dangtelis neatsidaro". Tai aš paklausiau, kaip tada papurkšt. O jinai man atgal meta: "Tai kiek jūs galit į tą pundelį kvepalų purkšt?"

Suprask, gana jau šiandien, - pažaidei. Na, tiek to. Pasakiau, kad visada taip renkuos. Paklausė, ko ieškau, atsakiau, kad kažko vasarai. Tada jinai man: "Tai kai ateis vasara, tada ir išsirinksit." Koks po velnių jau skirtumas, kada aš ką renkuosi?
Na, būtų man pusė velnio tie jos žodžiai, jei ne tas faktas, kad viskas buvo pasakyta su didele arogancija ir akivaizdžiu nužvelgimu nuo galvos iki kojų. Pasidarė aišku, kad, padarius išvadas apie mano amžių/socialinę padėtį/materialines galimybes iš to vieno žvilgsnio, nusprendė, kad aš, tokia piemenė, tikrai neįpirksiu jų prekių ir nėr čia ko man atsitsojus gadint kvepalų. Tada dar paburnojo piktai, nusivedė toliau, įdavė vieną bloterį, po to kitą (nors sakiau, kad
Acqua di Gio nepurkštų, nes nepatinka...vistiek įbruko į rankas). Galų gale pasakiau, kad man šiandien gana, čiupau savo Poemą, susimokėjau ir iškūriau.
Nežinau, gal jūs, gerb. forumietės, ir nesuktumėt galvos dėl tokių pasisakymų, bet man labai nepatiko. Likau ižeista.
Vot tep.