Baigesi makiazo valymo pienelis is Anne Marie Borlind jautrios odos serijos rinkinuko - nepatiko, nes akiu nejo juo valyt (iskart pradedavo labai perstet), o man zaist su dviem priemonem (t.y. viena akims, kita veidui) nepatinka.... Nors rinkinyje esantys kremukai faini:

karts nuo karto panaudojamas nuolatos, dbr į jo vietą rasos jautriai odai

Babuška Agafija plaukų tonikas su baltųjų dilgėlių ekstraktu. Patiko visai, galvos odą atgaivint, bet paskutinis kartas buvo vos ne trečdalis užpiltas ant plaukų prieš plovimą vienu metu, na plaukus pastiprino gal šiek tiek, bet nevertas kartojimo, nors ir pigus 
Garnier pure active šveitiklis. Va šitas tai tikrai bus kartojamas, kai pasitaikys gera nuolaida, nes pilnos kainos nevertas, bet su akcija pats tas. Odą tikrai švaresnę palieka, inkštirų nebaisiai panaikina, bet prausimas tikrai super
Patinka, kad gaivina, kad tos dalelės nėra labai aštrios ir palieka švarumo pojūtį

Elina balinamoji dantų pasta. Ši pasta buvo kaip priemonė truputį nutraukti Glister naudojimą, nes negerai naudot vienos rūšies dantų pastą, tai pakaitaliojau, tai turiu pasakyt, kad Elina labai eilinė pasta, nebaisiai balino, bet valė gerai, gaivi tokia, papigutė, dar vieną turiu pas save nepradarytą, tai bus pakartojama, bet šiaip nemėgstu apsistot ties viena pasta, nors šiuo metu naudojama glister tikrai viena iš geresnių, ir taupiai naudojasi

Garnier pure active šveitiklis. Va šitas tai tikrai bus kartojamas, kai pasitaikys gera nuolaida, nes pilnos kainos nevertas, bet su akcija pats tas. Odą tikrai švaresnę palieka, inkštirų nebaisiai panaikina, bet prausimas tikrai super

Elina balinamoji dantų pasta. Ši pasta buvo kaip priemonė truputį nutraukti Glister naudojimą, nes negerai naudot vienos rūšies dantų pastą, tai pakaitaliojau, tai turiu pasakyt, kad Elina labai eilinė pasta, nebaisiai balino, bet valė gerai, gaivi tokia, papigutė, dar vieną turiu pas save nepradarytą, tai bus pakartojama, bet šiaip nemėgstu apsistot ties viena pasta, nors šiuo metu naudojama glister tikrai viena iš geresnių, ir taupiai naudojasi

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 11 23, 17:40)
Garnier pure active šveitiklis.
Man šitas taip pat patinka. Jau naudoju gal kokį trečią iš eilės. Aišku nedaro jis stebuklų, kaip reklamuoja, bet man labai patinka, kad su smulkiais grūdeliais - aš naudoju kasdien kaip prausiklį. Nusiprausus toks jausmas, kad tikrai švarus veidas. Taip pripratau, kad nusiprausus su paprastu skystu atrodo net trūksta kažko

Tiesa, kiek esu pirkus, tai irgi vis su akcija kokia. normali kaina apie 25 Lt man irgi atrodo per didelė
Sveikos,
NATURALI0S Pirmoji Davines Melu/Serum plauku priemone. Antroji Davines Melu /Shield.
Nekartosiu nepatiko nes nepateisino mano lukesciu
. Sampunai buvo superiniai, kondicionierius toks tirstas kaip kauke, nereikia dauk naudoti plaukai buvo jau po sampuno svelnus. Minusas riebalino plaukus. Visos priemones laaaabai maloniai kvepia. Gal kas naudoja ir patinka

I ju vieta Kerastase oleo relax aliejukas plauku galiukams nerelus, nors ir ne naturalus bet padaro savo darba
dauk kartu kartotas. Bet ne gi ieskojau naturaus, kolkas nieko geresnio neradau.

NATURALI0S Pirmoji Davines Melu/Serum plauku priemone. Antroji Davines Melu /Shield.
Nekartosiu nepatiko nes nepateisino mano lukesciu

I ju vieta Kerastase oleo relax aliejukas plauku galiukams nerelus, nors ir ne naturalus bet padaro savo darba

QUOTE(4you @ 2010 11 23, 20:15)
Skelbimams skirta skelbimu lenta, nesiukslinkite forumo

QUOTE(Argija @ 2010 11 23, 21:28)
Sorry ieskojau, tinkamo, anktesnesse temelese tikrai buvo galima

QUOTE(4you @ 2010 11 23, 20:33)
Sorry ieskojau, tinkamo, anktesnesse temelese tikrai buvo galima
, nieko pataisysim ieskosim tinkamos temeles 

stai nuoroda kosmetikos isparduotuves

Baigesi The Body Shop alijosiaus kuno sviestas - tik man padare parduotuveje 'oceanus' kvapa (toks jurinis). tuo metu labai patiko kvapas, bet naudojant neitin - visgi ne mano kvapas, tai sunkoka buvo prisiverst sunaudot...

Yves Rocher 'vanilla' kubelis i vonia (kur issnypscia imestas i vandeni) - visai nieko ypatingo ar gero, o ir kvapas man toks nevaniliskas.... Dar isimeciau visokiu gerybiu i vonia ir jau tada smagiai pamirkau

Yves Rocher 'vanilla' kubelis i vonia (kur issnypscia imestas i vandeni) - visai nieko ypatingo ar gero, o ir kvapas man toks nevaniliskas.... Dar isimeciau visokiu gerybiu i vonia ir jau tada smagiai pamirkau

Pabaigiau dr.Organic ranku krema su manuka medumi, gal ir nieko, gal kada pakartosiu. I jo vieta dr.Organic ranku kremas su alyvuogemis.