Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 20, 14:28)
doh.gif  dabar supratau, kad blogai parašiau

Aha, nes tą valiklį naudoju irgi, man labai patogu ir patinka smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau RASOS stangrinamoji dušo žele smile.gif
Patiko kvapas, skalsi...
Atsakyti
QUOTE(daivuolem @ 2010 11 20, 19:26)
...kažkokia elergija, paraudo ir skausminga oda pasidarė, tai manau Garnier išbandyti  ax.gif  bet jei sakot,kad ir negausiai prakaituojant kvapo gerai nepanakina, tai reik tada geriau pamąstyti  g.gif

Na as kaskart kaitalioju tuos antiperspirantus,tai Adidas tai Rexona,dar man Lady speed stick rutulinis patiko,nezinau gal kiti Garnier rutuliniai neblogi,bet kazkaip po sito tepamo neziuriu i ju puse schmoll.gif
Atsakyti
Shikai 'borage' serijos pedu kremas - labai patiko thumbup.gif Lengvas, bet gerai drekina, lengvia isigeria.
user posted image

Suki 'intensive brightening masque' - visgi to poveikio nemaciau. Konsistencija kaip kremo, tepantis jausmas toks pat. Neskalsi pasirode - visam veidukui padengt ne maziau 10 paspaudimu reikedavo (ir budavo tik tiek uztepta, kad atrodo, jog nepilnai kremas susigeres, bet nelabai matydavosi, kad kas tepta). Pradzioj lyg ir pradejo oda grazet, bet paskui kaip buvo, taip ir liko, nors naudojau pagal instrukcija ir nuolatos. Nors po jos odyte labai svelni budavo - bet tuo paciu keistas jausmas, nes pradedi nuplaut kauke, tai atrodo, kad ne nusiplauna, o tiesiog po veida pasiskirsto ir lieka tokia svelnumo plevele ji ant odos... g.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Natura siberica anti age kūno šveitiklį. Jokios naudos iš jo (išskyrus malonų kvapą) verysad.gif
Atsakyti
Pabaigiau meginuka:
user posted image
Konsistensija tokia idomi pasirode, prause neblogai, bet lyg ir sausino. Nepatiko kvapas, nes primine man ukiska muila rolleyes.gif Nepirksiu tokio.
Atsakyti
L'Oreal Absolut Repair kauke

user posted image

nepatiko kaip pasiskyria, labiau megstu skystesnes kaukes. kvapas irgi ne is maloniuju. Poveikis...na kazko ypatingo nepastebejau. Nekartociau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 22 lapkričio 2010 - 00:39
Pabaigiau juodojo molio pakuote is eurokos, patiko, po jo veidas jauciasi svaresnis, gaivesnis. Pirksiu dar, dabar jo vieton moliu misinys kleopatra, irgi eurokos buna. rolleyes.gif
Pabaigiau Purity Organic skin care anti-aging seruma-kauke, nelabai patiko, kazkokio ypatingo poveikio nepajutau, bet ir naudojau ne reguliariai. Nepatiko konsistencija, kad reik pirstu kabint, nuplovus ja veidas svelnesnis, bet cia neaisku, ar no molio ar nuo jos blush2.gif Raso, galim nuplaut arba paprasciausiai palikti, tipo, oda sugers, bet man ji pradeda veida tempt palaikius ilgiau. Nekatrosiu.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 22 lapkričio 2010 - 01:25
Baigesi dove duso zele, i jo vieta bus tokia pat duso zele is sandeliuko tik kito kvapo. Dove duso zeles mano mylimiausios wub.gif wub.gif , kadangi jos taip gerai sudrekina ir nesausina mano odos, bus perkamos ne karta bigsmile.gif
ir vienam kartui liko dove sampuno sausiems pazeistiems plaukams, patiko ateity tikrai pakartosiu, kol kas i jo vieta bus is sandeliuko eucerin sampunas su 5 proc. slapalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 22, 10:03)
Baigesi dove duso zele, i jo vieta bus tokia pat duso zele is sandeliuko tik kito kvapo. Dove duso zeles mano mylimiausios wub.gif  wub.gif , kadangi jos taip gerai sudrekina ir nesausina mano odos, bus perkamos ne karta bigsmile.gif
ir vienam kartui liko dove sampuno sausiems pazeistiems plaukams, patiko ateity tikrai pakartosiu, kol kas i jo vieta bus is sandeliuko eucerin sampunas su 5 proc. slapalu  ax.gif

et susimaisiau doh.gif ne dove o doliva sampunas i pabaiga doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Pabaigiau Natuderm kuno losjona su ginkmedziu ir saltalankiais, patiko, gerai drekina, kartosiu kada nors. Neradau normalaus paveikslelio blush2.gif I jo vieta Givenchy ange ou demon silky body veil kuno parfumuotas kuo losjonas ir anne lind braskiu aromato kuno losjonas, zadu naudoti pakaitomis ax.gif
Vienam kartui beliko "Aromatika" (buna Euro vaistinese) aliejukas krutines ir dekolte prieziurai, patiko, pirksiu dar, i vieta nezinau kas blush2.gif
Atsakyti
user posted image
patiko puikiai drekino tik kvapas man primine saulegrazu aliejaus ,kurio as nemegstu ,bet visumoj puikus kuno kremas
Atsakyti